Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Morelka grzeczna dziewczynka zapiszczała wczoraj na siusiu,bardzo ładnie i szybko się za klimatyzowała a w nocy nie wiedziała gdzie ma leżeć raz na swoim spaniu raz na łóżku obok a w końcu wylądowała obok mnie ,kawał kobity z niej:) ledwo co oddech łapałam biorąc pod uwagę to że jeszcze jeszcze co noc jestem przygniatana przez pozostałe osobniki :) obstawiły mnie z każdej strony i przewrócić się na bok graniczyło z cudem .

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U mnie też wszystko w porządku, bez problemu z moja sforą. Grzecznie przespala noc, po takich wrażeniach to jej sie nie dziwię.
Dzisiaj jest ze mną w pracy. Boi się na spacerze ludzi idących zbyt blisko, na smyczy na poczatku się placze a póznej szla poprawnie :-)

Posted

Eliza, jak ja lepiej poznam to napiszę co można dodać, na dzisiaj to zbyt malo się znamy. Przytulak owszem, głodomor jakich mało :-) dałam jej wczoraj suszone mięso to chciala zjeść razem z palcami. Grzeczna i posłuszna niesamowicie...W domu pies znika, kladzie sie na poslanie i jej nie ma. Tak to pierwszy dzien, Kofi się rozkręci :-) już Gacek o to zadba.

Posted

daria_ldz czy myśmy się wczoraj poznaly w Medorze?
Jeżeli tak to mialam przekazac strone z obrożami:
Collars Craft Studio
Ubranka:
Firma Kuba tel. Pan Robert tel. 662296606 a firma jest z Łodzi (powolać sie na charty w potrzebie) i płakać że to dla biednych pieskow.

Posted

[quote name='Eden']daria_ldz czy myśmy się wczoraj poznaly w Medorze?

Pozwolę sobie za Darię odpowiedzieć. Na pewno nie miałyście przyjemności się poznać, Daria to weekendowy bywalec Medora.

Posted

eliza_sk napisał(a):
Pozwolę sobie za Darię odpowiedzieć. Na pewno nie miałyście przyjemności się poznać, Daria to weekendowy bywalec Medora.

Dzięki Eliza, w takim razie pisze maila do Medora, chcieli namiary obrózek i ubranek :-)

Posted

no nieststy nie poznałyśmy się bo rzeczywiście od czasu charciej sprawy zaczełam tam w weekendy bywać.

Mogę się zgłosić na pomoc w zdjęciach bardzo chętnie czy dobrze myślę że to w PT?

Posted

Myślałam że obie to PT. A Kofe miała w niedzielę sesję zdjęciową z tego co wiem do kalenadarza i mają być wrzucone foteczki na medorowski FB. Czyli będą superowe bo robione przez profesjonalnego fotografa w studio. Ale że ja FB nie posiadam to nic więcej nie wiem.

Posted (edited)

Ooo trzeba ścigać Dawida.

EDIT:
byłam u źródła, prawda to, foto w studiu, pełna profeska. Jak tylko dostaną zdjęcia, podzielą się ze mną, a ja z Wami :)

Edited by eliza_sk
Posted

Oczko zbadane, nikłe szanse na poprawę, rogówka uszkodzona a na rogówkę przypada ok. 70% siły refrakcji oka. Kofi moze widziec w granicach 5-10 %,. Rogówka szara, zmętniała i przebadana na wszystkie mozliwe sposoby. Dodatkowo ma stan zapalny trzeciej powieki, dostała krople Tobradex, przez dwa tygodnie mam zakraplać 2 razy w ciagu dnia, rogówka powinna być wtedy bardziej przeźroczysta i ponowne badania.
Kofi dzielnie znosiła badania, na szczęście dostała na oczko znieczulenie.

Posted

Eden napisał(a):
Biedne....nie, Kofi sobie doskonale radzi. Moj wet powiedział, że to nam przeszkadza nie jej.

To dobrze, na pewno przyzwyczaiła się do ograniczonego widzenia.
Głaski dla Kofi:):)