1izabelka1 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Morelka grzeczna dziewczynka zapiszczała wczoraj na siusiu,bardzo ładnie i szybko się za klimatyzowała a w nocy nie wiedziała gdzie ma leżeć raz na swoim spaniu raz na łóżku obok a w końcu wylądowała obok mnie ,kawał kobity z niej:) ledwo co oddech łapałam biorąc pod uwagę to że jeszcze jeszcze co noc jestem przygniatana przez pozostałe osobniki :) obstawiły mnie z każdej strony i przewrócić się na bok graniczyło z cudem . Quote
eliza_sk Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 Grzeczne dziewczynki ! Izuś jak focisz dziewczynki, to z poziomu psa, żebym potem mogła do ogłoszeń podkraść. Masz pw na charcim :) Quote
1izabelka1 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 zdjęcia do ogłoszeń wymagają wsparcia :) za każdym ukucnięciem wszystkie psy mam obok siebie , przy najbliższej okazji poproszę kogoś o pomoc :) Quote
Eden Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 U mnie też wszystko w porządku, bez problemu z moja sforą. Grzecznie przespala noc, po takich wrażeniach to jej sie nie dziwię. Dzisiaj jest ze mną w pracy. Boi się na spacerze ludzi idących zbyt blisko, na smyczy na poczatku się placze a póznej szla poprawnie :-) Quote
eliza_sk Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 Ewa, Iza - czy możecie spojrzeć na opisy psów na I stronie czy z tego co wczoraj widziałyście trzeba coś dodać/ująć/zmienić ? Farciara z psem do pracy :) Quote
Eden Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Eliza, jak ja lepiej poznam to napiszę co można dodać, na dzisiaj to zbyt malo się znamy. Przytulak owszem, głodomor jakich mało :-) dałam jej wczoraj suszone mięso to chciala zjeść razem z palcami. Grzeczna i posłuszna niesamowicie...W domu pies znika, kladzie sie na poslanie i jej nie ma. Tak to pierwszy dzien, Kofi się rozkręci :-) już Gacek o to zadba. Quote
eliza_sk Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 A jak Twoim zdaniem opisy pozostałych psiaków, które miałyście okazję przez chwilkę poznać ? Quote
Eden Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 daria_ldz czy myśmy się wczoraj poznaly w Medorze? Jeżeli tak to mialam przekazac strone z obrożami: Collars Craft Studio Ubranka: Firma Kuba tel. Pan Robert tel. 662296606 a firma jest z Łodzi (powolać sie na charty w potrzebie) i płakać że to dla biednych pieskow. Quote
eliza_sk Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 [quote name='Eden']daria_ldz czy myśmy się wczoraj poznaly w Medorze? Pozwolę sobie za Darię odpowiedzieć. Na pewno nie miałyście przyjemności się poznać, Daria to weekendowy bywalec Medora. Quote
Eden Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 eliza_sk napisał(a):Pozwolę sobie za Darię odpowiedzieć. Na pewno nie miałyście przyjemności się poznać, Daria to weekendowy bywalec Medora. Dzięki Eliza, w takim razie pisze maila do Medora, chcieli namiary obrózek i ubranek :-) Quote
daria_ldz Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 no nieststy nie poznałyśmy się bo rzeczywiście od czasu charciej sprawy zaczełam tam w weekendy bywać. Mogę się zgłosić na pomoc w zdjęciach bardzo chętnie czy dobrze myślę że to w PT? Quote
Eden Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 PT to Izabelka u niej jest Morelka a ja ze stolycy Górnego Śląska :-) Quote
daria_ldz Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Myślałam że obie to PT. A Kofe miała w niedzielę sesję zdjęciową z tego co wiem do kalenadarza i mają być wrzucone foteczki na medorowski FB. Czyli będą superowe bo robione przez profesjonalnego fotografa w studio. Ale że ja FB nie posiadam to nic więcej nie wiem. Quote
eliza_sk Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 (edited) Ooo trzeba ścigać Dawida. EDIT: byłam u źródła, prawda to, foto w studiu, pełna profeska. Jak tylko dostaną zdjęcia, podzielą się ze mną, a ja z Wami :) Edited January 8, 2013 by eliza_sk Quote
Eden Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Zjadła w tri miga.... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
M&S Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Cudnie stoi:) http://imageshack.us/a/img842/2576/p1100720p.jpg Malutką przekąskę dostała, kto by pomyslał taka delikatna dziewczynka :evil_lol: Quote
eliza_sk Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 Ewo, daj znać co z oczkiem, bo tu też chcemy wiedzieć :) Quote
daria_ldz Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 pierwsza fotka genialna :multi: wygląda że przysmak ją przeważy :) wizyta dla Pati w czwartek o 18 :) Quote
Eden Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Oczko zbadane, nikłe szanse na poprawę, rogówka uszkodzona a na rogówkę przypada ok. 70% siły refrakcji oka. Kofi moze widziec w granicach 5-10 %,. Rogówka szara, zmętniała i przebadana na wszystkie mozliwe sposoby. Dodatkowo ma stan zapalny trzeciej powieki, dostała krople Tobradex, przez dwa tygodnie mam zakraplać 2 razy w ciagu dnia, rogówka powinna być wtedy bardziej przeźroczysta i ponowne badania. Kofi dzielnie znosiła badania, na szczęście dostała na oczko znieczulenie. Quote
Eden Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Biedne....nie, Kofi sobie doskonale radzi. Moj wet powiedział, że to nam przeszkadza nie jej. Quote
daria_ldz Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 no to dzielna pacjentka z niej , superrr Quote
M&S Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Eden napisał(a):Biedne....nie, Kofi sobie doskonale radzi. Moj wet powiedział, że to nam przeszkadza nie jej. To dobrze, na pewno przyzwyczaiła się do ograniczonego widzenia. Głaski dla Kofi:):) Quote
eliza_sk Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 To tak jak z trzyłapkami, zwierzęta nie traktują tego w naszych kategoriach, jako ułomność. Quote
Recommended Posts