bahlsa Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 A o Merlinka nie było żadnego telefonu? PS. garnek.pl to taka strona gdzie ludzie wrzucają swoje zdjęcia. Jest tam wielu użytkowników, można dopisywać komentarze pod zdjęciami itp. Zawsze to jakby jedno ogłoszenie więcej a oglądalność duża. Merlin np. miał do tej pory 75 "oglądnięć" a Beniamin 64. Quote
eliza_sk Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 bahlsa napisał(a):A o Merlinka nie było żadnego telefonu? Nie, niestety nikt nie dzwonił. Ale powolutku, siakiś ruch jest :) Quote
eliza_sk Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 Nowe opisy na I stronie. Wizyta dla Tuli w sobotę. Quote
Eden Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Trzymam kciuki za Tulę, oby to był wspaniały dom ! Quote
M&S Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Eden napisał(a):Trzymam kciuki za Tulę, oby to był wspaniały dom ! Ja też będę trzymać:) Quote
Gacusiowa Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Wita domek tymczasowy Beniamina :) to słodziak nieziemski, bardzo miziasty i usłuchany :) Mi też się Kofie podoba bardzo bardzo... ona jest w tym samym miejscu co Benek był... Eliza, mam pytanie - Holendrzy chcą ogłaszać też u siebie - będzie możliwość adopcji za granicę? Dowiadywałaś się u 'właściciela'? Quote
1izabelka1 Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 miesiąc czasu minął a te wszystkie psiaki wyglądają już jak wystawowe :) wszystkie takie przykurcze zaniedbane były a tu proszę jakie cuda się kryły pod tym brudem i inwazją pcheł . nie mogę się na nie napatrzeć Quote
eliza_sk Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 (edited) [quote name='Gacusiowa'] Eliza, mam pytanie - Holendrzy chcą ogłaszać też u siebie - będzie możliwość adopcji za granicę? Dowiadywałaś się u 'właściciela'? Witamy Gacusiową :) U jakiego właściciela miałam się dowiadywać ? Adopcja zagraniczna tylko i wyłącznie do domu docelowego, który podpisze naszą umowę. No i ... przyjedzie sobie po psa, bo nie wyobrażam sobie wieźć go osobliwie. [quote name='1izabelka1']miesiąc czasu minął a te wszystkie psiaki wyglądają już jak wystawowe :) wszystkie takie przykurcze zaniedbane były a tu proszę jakie cuda się kryły pod tym brudem i inwazją pcheł . nie mogę się na nie napatrzeć Izabelko Saruni mi wciąż brakuje, upiszesz coś i wklejamy ? Edited January 4, 2013 by eliza_sk literówka Quote
1izabelka1 Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 upiszę upiszę :) tylko zdjęć nie mam jak zrobić pogoda fatalna zawierucha deszcz błoto i na siku nawet nie chcą wyjść o Sarze to już nie wspomnę ,nawet w domu mi ciężko bo ona cały czas śpi wstaje tylko na siku i jedzenie no nie jest to proste tym bardziej że boi się aparatu ,jedyna nadzieja tylko na dworze coś pstryknąć a na razie nic temu nie sprzyja .jak tylko się da to zrobię :) Quote
Gacusiowa Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 (edited) no w sensie czy nie ma przeciwwskazań pytałam :) i dokładnie taka odpowiedź poszła - dom docelowy, weryfikacja przez charciarza (na szczęście Helene znam świetnie, ona pomoże w weryfikacjach domków), podpisanie umowy adopcyjnej (czy macie może wersję anglojęzyczną umowy?) to puszczamy ogłoszenia :) - ja mogę ogarnąć kontakty anglojęzyczne :) czy ktokolwiek pytał o Benia? Edited January 4, 2013 by Gacusiowa Quote
eliza_sk Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 Gacusiowa napisał(a):(czy macie może wersję anglojęzyczną umowy?) Nie mamy Gacusiu. A co z transportem do nowych domów ? Czy ew. chętni przyjechaliby po psy ? I tak myślę, czy strona Chartów w Potrzebie nie mogłaby być dla nich źródłem info - tylko potłumaczyć opisy, bo zrobi nam się galimatias, jak ja będę weryfikować domki tu, a jednocześnie ktoś zainteresuje się tym samym psem tam. Nie wysyłaj zagranicę Merlina, Penny i psów od Oris. Quote
Gacusiowa Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 OK, zanim cokolwiek pójdzie to będę się konsultować, o odbiorze osobistym napisałam. to może łatwiej będzie - które mogę ogłosić? :D Quote
PannaAnna Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 O Boże jakie cuda! :crazyeye: :loveu: Trzymam kciuki za adopcje! Quote
eliza_sk Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 (edited) Gacusiowa napisał(a):OK, zanim cokolwiek pójdzie to będę się konsultować, o odbiorze osobistym napisałam. to może łatwiej będzie - które mogę ogłosić? :D Wszystko co masz na I stronie z wyjątkiem Merlina jest "do wzięcia", psów Oris jeszcze nie ma, Penny ma tylko foto. Dla Tuli jutro wizyta. EDIT: Daria ogłosiła Biszkopta, linki na ogólnym :) Edited January 4, 2013 by eliza_sk Quote
eliza_sk Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 Dziś ogłosiła się również Pati, ogłasza się Denzel i na ogłaszanie czeka Morelka. Na pierwszą dołożyłam Sarę od Izabelki - Iza wielki szacunek za to jak szybko ją doprowadziłaś do ładu :) Quote
1izabelka1 Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 (edited) ale piękna ta moja niunia Elizo ,''może przebywać z psami o spokojnym temperamencie'':) Edited January 4, 2013 by 1izabelka1 Quote
eliza_sk Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 [quote name='1izabelka1']ale piękna ta moja niunia Elizo ,''może przebywać z psami o spokojnym temperamencie'':) Już poprawiłam :) Dzwoniła tamta pani od Kofe ... no chciałaby, ale cóż z tego jak Kofe jednak do kotów nie bardzo, w I kontakcie rokowała, ale już przestała. Quote
M&S Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Są zjawiskowe, przyszłam podziwiać i trzymam Mooocno kciuki za dobre domy:) Quote
1izabelka1 Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 widocznie to nie ten dom, wydaje mi się że i tak idzie to bardzo ładnie więc panienka z oczkiem znajdzie też swój kącik :) Quote
eliza_sk Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 Tak, przed chwilą miałam propozycję nie do odrzucenia ... Pani ma jeszcze jakieś pręgowane suki jak ta Tula (po tym jak powiedziałam, ze Tula już prawie nieaktualna) ? Wie Pan co ... generalnie zawsze myślałam, że psy dobiera się pod kątem charakteru, a nie koloru jak samochód ... No ale mnie się takie podobają, bo mam już takie 2. Mamy co w tym kolorze :) Quote
Recommended Posts