Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tilia cudne to szorstkie, cuuuudne - oj zgrzewka papieru toaletowego nie starczy na otarcie łez chyba. Pchły już nie wstawiałam, widnieje w czekających na wyjazd :) To samo z Sonią i Rudą, a czwórka wyadoptowanych ma swój post.

A ja dziś dostałam foto Lili, która została wyadoptowana 23.12:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już dodaję sobie nasz charci wątek :). Powiem jedno te psy są cudowne. Wcześniej nie miałam kontaktu z tą rasą ale musze przyznać że zupełnie mnie zaskoczyły. Można się w nich zakochać od pierwszej chwili. Są bardzo kontaktowe i lgną do człowieka (szczególnie suczki). Dostojne, delikatne i piękne.
Eliza zdjęcia parki z wczoraj już wysłane :)

Posted

daria_ldz napisał(a):
Powiem jedno te psy są cudowne. Wcześniej nie miałam kontaktu z tą rasą ale musze przyznać że zupełnie mnie zaskoczyły. Można się w nich zakochać od pierwszej chwili. Są bardzo kontaktowe i lgną do człowieka

u mnie to była miłość od pierwszego wejrzenia,i tak mi już zostanie :)pieszczochy jakich świat nie widział . a jak na imię ma sunia z przywiezionej parki?

Posted

daria_ldz napisał(a):

Eliza zdjęcia parki z wczoraj już wysłane :)

Wstawione przed chwilką, poczekamy na rozeznanie i opisy.

1izabelka1 napisał(a):
a jak na imię ma sunia z przywiezionej parki?

Hmmm, a co proponujesz ? Podobno wołano na nią Ruda, ale to bez sensu totalnie. Foto już na I stronie pod Biszkoptem.

Posted

pręguskę i biszkopcika znam osobiście,sunia faktycznie tylko by się do człowieka przytulała.....chociaż istnieją osoby,które uważają,że ona pozostawiona sama bardzo demoluje pomieszczenie ;)

Posted

wszystkie są cudne, natomiast ta ślicznotka(?) mnie bardzo ujęła

szkoda, że nie mam już możliwości nijakich by ją przygarnąć. trzymam kciuki za dobre domki dla wszystkich

Posted

[quote name='bahlsa']Beniamin ogłoszony, linki wysłałam na maila. Widziałam na niektórych stronach, że Tula "już tu była i ślad zostawiła" ;)

edit:
Mogę wkleić zdjęcia i opisy na garnek.pl?
http://www.garnek.pl/szukam
zawsze to szansa, że ktoś zauważy.

Czymkolwiek jest garnek to tak.
Bahlsa wielkieeee dzięki :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='1izabelka1']e no nawet nie dałyście mi pomyśleć

Izabelko, chyba Ci Tulinek koło nosa przejdzie. Mam chętnych na nią - jest jakiś charciarz w Łodzi, czy mam uruchamiać niezastąpioną Darię ?

Posted

[quote name='1izabelka1']najważniejsze to żeby znalazła dobry dom a im szybciej tym lepiej ,niech skończą się już jej tułaczki -przeprowadzki :)

Dziś ma do mnie dzwonić również pani, o której rozmawiałyśmy wczoraj ws. Kofe.
Jest charciarz z Łodzi ?