Eden Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Potter napisał(a):dla ścisłości: na zające Dzięki za poprawkę :-) skąd mi ten krolik wpadł do głowy to nie wiem :shake: Quote
eliza_sk Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 Jak dzisiaj Wasze dziewczynki ? Ws. Kofe poczekam na foto z Medora nim zacznę kolejną jej serię. Pani z Ostródy ws. Pati ... totalna beznadzieja - mimo posiadania dwóch chartów. Dziś zadzwoniła i chyba mowiłyśmy w innym języku, pierwszy charciol jej zwiał, znalazła go postrzelonego, a teraz pyta mnie jak ja sobie wyobrażam, że będzie z chartem po łące na smyczy chodzić ... Szukamy dalej. Quote
M&S Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 eliza_sk napisał(a): Pani z Ostródy ws. Pati ... totalna beznadzieja - mimo posiadania dwóch chartów. Dziś zadzwoniła i chyba mowiłyśmy w innym języku, pierwszy charciol jej zwiał, znalazła go postrzelonego, a teraz pyta mnie jak ja sobie wyobrażam, że będzie z chartem po łące na smyczy chodzić ... Szukamy dalej. Może biegać z chartem po łące;) Quote
daria_ldz Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 a wydawało się że zapowiada się fajnie ten dom Quote
daria_ldz Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Sarunia to pięknieje w oczach i młodnieje SUPER SUPER SUPER Quote
eliza_sk Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 Normalnie podmieniona sunia, niesamowita odmiana! A cziłek Ninka super boski. Quote
Eden Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Nareszcie ma pod doopką miękko, to i nóżki prostuje :loveu: Quote
malawaszka Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 daria_ldz napisał(a): Mogę się zgłosić na pomoc w zdjęciach bardzo chętnie czy dobrze myślę że to w PT? Daria czy Ty jesteś z Piotrkowa? pytam bo szukam w Piotrkowie kogoś z aparatem żeby porobić zdjęcia do ogłoszeń psiakowi w DT - może znacie kogoś? Quote
daria_ldz Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Ja z Łodzi ale nie jest dla mnie problemem podjechać i pstryknąć - autostradą mam chwilkę do PT. Jeśli nikogo nie masz to daj znać pomogę. Quote
1izabelka1 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 ja aparat mam ale zdolności do zdjęć nie bardzo ,no może jakimś cudem coś uda się zrobić :) Malawaszka jak coś pisz PW , chyba że Daria nie ma co robić to może przyjechać i obfocić twojego tymczasa i mojego Quote
eliza_sk Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 daria_ldz napisał(a):Ja z Łodzi ale nie jest dla mnie problemem podjechać i pstryknąć - autostradą mam chwilkę do PT. Jeśli nikogo nie masz to daj znać pomogę. Ale jak już pojedziesz to "cykniesz Izabelkę" - ładnie proszę, bardzo proszę :) Quote
1izabelka1 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 eliza_sk napisał(a):Ale jak już pojedziesz to "cykniesz Izabelkę" - :) kurcze dawno nie miałam fajnych fotek robionych:) Quote
malawaszka Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 [quote name='daria_ldz']Ja z Łodzi ale nie jest dla mnie problemem podjechać i pstryknąć - autostradą mam chwilkę do PT. Jeśli nikogo nie masz to daj znać pomogę. [quote name='1izabelka1']ja aparat mam ale zdolności do zdjęć nie bardzo ,no może jakimś cudem coś uda się zrobić :) Malawaszka jak coś pisz PW , chyba że Daria nie ma co robić to może przyjechać i obfocić twojego tymczasa i mojego dziewczyny z nieba mi spadacie :loveu: bardzo bardzo bardzo proszę o fotki :modla: chodzi o tego małego łobuza: http://www.dogomania.pl/forum/threads/237447-Zefirek-to-czy-Huragan-M%C5%82ody-sznaucerek-z-Nowego-Targu-w-DT-u-wilczego Quote
daria_ldz Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Ja to tylko amator ale gdyby była ładna pogoda w weekend i nie było szaro czy padało to mogę pofocić pieski. A co masz w DT? Quote
daria_ldz Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 eliza_sk napisał(a):Ale jak już pojedziesz to "cykniesz Izabelkę" - ładnie proszę, bardzo proszę :) No jasne że tak. Znaczy się poznam Sarunię i znów pomiziam Morelkę :) fajno. To zaklinaj Eliza pogodę żeby ładna była :) Quote
wilczy zew Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 [quote name='1izabelka1']ja aparat mam ale zdolności do zdjęć nie bardzo ,no może jakimś cudem coś uda się zrobić :) Malawaszka jak coś pisz PW , chyba że Daria nie ma co robić to może przyjechać i obfocić twojego tymczasa i mojego to mój tymczas :lol: Quote
1izabelka1 Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 daria_ldz napisał(a):No jasne że tak. Znaczy się poznam Sarunię i znów pomiziam Morelkę :) to ja szykuję kawkę i ciasteczko :) jeżeli jednak coś by przeszkodziło w przyjeździe to ja aparat mam dobry tylko uczę się go dopiero obsługiwać .Wilczy zew ,napisz na pw w jakich okolicach mieszkasz to umówimy się w jednym miejscu co by Daria nie jeździła po całym mieście Quote
M&S Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Bedą nowe zdjęcia, jak fajnie:):) Witamy się pięknie. Quote
daria_ldz Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Dziewczyny no właśnie przyślijcie mi na PW swoje telefony to zadzwonię i się umówimy jakość na sobotę lub niedzielę. A jak masz aparat to zdjęcia porobimy razem :) A gdzie chcecie się umówić . Macie jakiś ogródek lub coś żeby można było pieski puścić wolno i żeby mi nie zwiały? Quote
1izabelka1 Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 myślę że będzie dobrze jak ja umówię się z koleżanką od Zefirka nam będzie łatwiej się znaleźć ,a ty Dario byś przyjechała do mnie .Są tu piękne łąki ale luzem psiaków nie puścimy najwyżej Eliza zrobi retusz i poobcina widoczne smycze :) moje podwórko się zbytnio nie nadaje piach ,drewno ,węgiel nie będzie dobrym tłem :) ewentualnie ogród sąsiadki ,mam zgodę na wypuszczanie tam psiaków żeby pobiegały ,miejsce to już chyba mniejszy problem coś się wymyśli Quote
Eden Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Mam propozycję, przyjedźcie do Katowic, mam duzy ogród :evil_lol: Quote
1izabelka1 Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Ewa ,żebyś się czasami nie zdziwiła :cool3: Quote
Recommended Posts