Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak dzisiaj Wasze dziewczynki ?
Ws. Kofe poczekam na foto z Medora nim zacznę kolejną jej serię.

Pani z Ostródy ws. Pati ... totalna beznadzieja - mimo posiadania dwóch chartów. Dziś zadzwoniła i chyba mowiłyśmy w innym języku, pierwszy charciol jej zwiał, znalazła go postrzelonego, a teraz pyta mnie jak ja sobie wyobrażam, że będzie z chartem po łące na smyczy chodzić ... Szukamy dalej.

Posted

eliza_sk napisał(a):

Pani z Ostródy ws. Pati ... totalna beznadzieja - mimo posiadania dwóch chartów. Dziś zadzwoniła i chyba mowiłyśmy w innym języku, pierwszy charciol jej zwiał, znalazła go postrzelonego, a teraz pyta mnie jak ja sobie wyobrażam, że będzie z chartem po łące na smyczy chodzić ... Szukamy dalej.

Może biegać z chartem po łące;)

Posted

daria_ldz napisał(a):

Mogę się zgłosić na pomoc w zdjęciach bardzo chętnie czy dobrze myślę że to w PT?

Daria czy Ty jesteś z Piotrkowa? pytam bo szukam w Piotrkowie kogoś z aparatem żeby porobić zdjęcia do ogłoszeń psiakowi w DT - może znacie kogoś?

Posted

ja aparat mam ale zdolności do zdjęć nie bardzo ,no może jakimś cudem coś uda się zrobić :) Malawaszka jak coś pisz PW , chyba że Daria nie ma co robić to może przyjechać i obfocić twojego tymczasa i mojego

Posted

daria_ldz napisał(a):
Ja z Łodzi ale nie jest dla mnie problemem podjechać i pstryknąć - autostradą mam chwilkę do PT. Jeśli nikogo nie masz to daj znać pomogę.

Ale jak już pojedziesz to "cykniesz Izabelkę" - ładnie proszę, bardzo proszę :)

Posted

[quote name='daria_ldz']Ja z Łodzi ale nie jest dla mnie problemem podjechać i pstryknąć - autostradą mam chwilkę do PT. Jeśli nikogo nie masz to daj znać pomogę.

[quote name='1izabelka1']ja aparat mam ale zdolności do zdjęć nie bardzo ,no może jakimś cudem coś uda się zrobić :) Malawaszka jak coś pisz PW , chyba że Daria nie ma co robić to może przyjechać i obfocić twojego tymczasa i mojego

dziewczyny z nieba mi spadacie :loveu: bardzo bardzo bardzo proszę o fotki :modla: chodzi o tego małego łobuza:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/237447-Zefirek-to-czy-Huragan-M%C5%82ody-sznaucerek-z-Nowego-Targu-w-DT-u-wilczego

Posted

eliza_sk napisał(a):
Ale jak już pojedziesz to "cykniesz Izabelkę" - ładnie proszę, bardzo proszę :)

No jasne że tak. Znaczy się poznam Sarunię i znów pomiziam Morelkę :) fajno. To zaklinaj Eliza pogodę żeby ładna była :)

Posted

[quote name='1izabelka1']ja aparat mam ale zdolności do zdjęć nie bardzo ,no może jakimś cudem coś uda się zrobić :) Malawaszka jak coś pisz PW , chyba że Daria nie ma co robić to może przyjechać i obfocić twojego tymczasa i mojego

to mój tymczas :lol:

Posted

daria_ldz napisał(a):
No jasne że tak. Znaczy się poznam Sarunię i znów pomiziam Morelkę :)
to ja szykuję kawkę i ciasteczko :) jeżeli jednak coś by przeszkodziło w przyjeździe to ja aparat mam dobry tylko uczę się go dopiero obsługiwać .Wilczy zew ,napisz na pw w jakich okolicach mieszkasz to umówimy się w jednym miejscu co by Daria nie jeździła po całym mieście

Posted

Dziewczyny no właśnie przyślijcie mi na PW swoje telefony to zadzwonię i się umówimy jakość na sobotę lub niedzielę. A jak masz aparat to zdjęcia porobimy razem :) A gdzie chcecie się umówić . Macie jakiś ogródek lub coś żeby można było pieski puścić wolno i żeby mi nie zwiały?

Posted

myślę że będzie dobrze jak ja umówię się z koleżanką od Zefirka nam będzie łatwiej się znaleźć ,a ty Dario byś przyjechała do mnie .Są tu piękne łąki ale luzem psiaków nie puścimy najwyżej Eliza zrobi retusz i poobcina widoczne smycze :) moje podwórko się zbytnio nie nadaje piach ,drewno ,węgiel nie będzie dobrym tłem :) ewentualnie ogród sąsiadki ,mam zgodę na wypuszczanie tam psiaków żeby pobiegały ,miejsce to już chyba mniejszy problem coś się wymyśli