M&S Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [quote name='Eden']Alez Dosia wypiekniala :-)Powodzenia w nowym domu. A to mój nowy tymczas :-) Uploaded with ImageShack.us Czy to "OczkO"? Wygląda zniewalająco:) Quote
M&S Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Eden napisał(a):Tak to "Oczko" w całej okazałości :loveu: Głaski przesyłamy:):) Quote
eliza_sk Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 Foczka-Oczka jak o niej mówiono, ulubienica wszystkich ! Quote
M&S Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 eliza_sk napisał(a):Foczka-Oczka jak o niej mówiono, ulubienica wszystkich ! Jak miło mówiono:) Quote
M&S Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 :loveu::loveu::loveu::loveu: Takie zdjęcia mnie rozkładają. Quote
eliza_sk Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 (edited) Chyba siakoś szczególnie toto zestresowane nie jest :diabloti: Zrobiłam calej ogłaszanej dwunastce tablice.pl, bo nie miały. Edited January 7, 2013 by eliza_sk Quote
daria_ldz Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 hej widzę że suńki całkiem świetnie się mają.Jedna i druga to pieszczochy wielkie :) Quote
1izabelka1 Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 eliza_sk napisał(a):Chyba siakoś szczególnie toto zestresowane nie jest :diabloti: nie wyglądała ,wbiła się w kosz i nie myślała z niego wyjść :),niech się szczęści psiakom jak do tej pory i temat zamykamy:) Quote
daria_ldz Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 ps: biszkopt świetnie wygląda w swojej nowej obroży :) jak tylko będzie pogoda zrobię mu nowe zdjęcia. Quote
eliza_sk Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 Izabelko jak na szybko zobaczyłam pierwszy raz to foto: http://img210.imageshack.us/img210/4024/s0zmniejszaczpldscf0359.jpg to myślałam, że możemy żegnać się z Sarą, bo coś się stało - worek kości bez życia - dziewczyna jest nie do poznania ! Quote
Eden Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Tak a Sara teraz rozkwitła, Izabelka jesteś WSPANIAŁA, Sara dzieki Tobie wie co to miłość :loveu: A jaka przylepa, nic tylko miziać i kochać Sarę. Quote
daria_ldz Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [quote name='malawaszka']ależ się chartole rozchodzą jak ciepłe bułeczki :klacz: trzeba przebrać kundelki za charty może też się rozejdą :diabloti: Quote
Eden Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Wystarczy ubrać charcie obrózki i już jest zmiana :eviltong: Quote
eliza_sk Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 daria_ldz napisał(a): trzeba przebrać kundelki za charty może też się rozejdą :diabloti: Sugerujesz wszystkie przenieść na dietę głodową :)? Kiedy wizyta dla Pati, bo już się gubię. Quote
daria_ldz Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Pani zadzwoniła wczoraj rozchorowana i powiedziała że jak lepiej się poczuje da mi znać telefonicznie i umówimy nowy termin. Póki co nie znam więc dnia wizyty. Mam nadzieję że w tym tygodniu to będzie. Quote
daria_ldz Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 eliza_sk napisał(a):Sugerujesz wszystkie przenieść na dietę głodową :)? dieta, domalujemy niektórym centki, sierść na krótko, doczepi się im długie pyszczki, łapy trzeba podwyższyć może jakieś obcasy się im da i charty będą jak się patrzy :evil_lol: Quote
daria_ldz Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 jak pierwsza nocka morelki i kofe? jak się dziewczynki mają? Quote
Recommended Posts