Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Eden napisał(a):
Eliza teraz sa bardzo dobre farby do włosow dla psów, jak mnie ładnie poprosisz to Ci jakiego przemaluję na Tulę :evil_lol:

Hahaha, dobre:)

Posted

Eden napisał(a):
Eliza teraz sa bardzo dobre farby do włosow dla psów, jak mnie ładnie poprosisz to Ci jakiego przemaluję na Tulę :evil_lol:

Ok, proszę zatem ładnie - Kofe na Tulę, ciut rozjaśnić i będzie cudnie :)

Właśnie miałam telefon od pani mieszkającej w dworku ... mającej charta polskiego z hodowli. Pani trzyma charta w kojcu, bo tak jej przecież w hodowli powiedziano i o co mi chodzi ... Ajjj co za ludzie i te całe ... hodowle.

Posted

Niedobra jesteś, do dworku nie chcesz charciola oddać....świętokractwo ;-) Brawo dla hodowczyni, kimkolwiek jest, a charciol polski niech zdziczeje bo tak jej przecież "guru" powiedział....masakra.

Posted

Eden napisał(a):
Niedobra jesteś, do dworku nie chcesz charciola oddać....świętokractwo ;-) Brawo dla hodowczyni, kimkolwiek jest, a charciol polski niech zdziczeje bo tak jej przecież "guru" powiedział....masakra.

No siedzi w kojcu, bo "te charty to chyba tak mają i wcale się nie słuchają ...", ale państwo chcą drugiego. I zdziwienie było wielkie, bo przecież instrukcja wyraźnie mówiła, że w kojcu trzeba ...

Posted

eliza_sk napisał(a):

Właśnie miałam telefon od pani mieszkającej w dworku ... mającej charta polskiego z hodowli. Pani trzyma charta w kojcu, bo tak jej przecież w hodowli powiedziano i o co mi chodzi ... Ajjj co za ludzie i te całe ... hodowle.

Szkoda, że Pani mieszka w dworku, może jej też powinien wystarczyć kojec:angryy:....szkoda tego psa.

Posted

Ciekawa jestem, kto takim ludziom charciola sprzedał :crazyeye: Niech sobie jeszcze trzy kupią, nad jednym nie maja kontroli... i jeszcze CP, ręce opadają :-(

Posted

Eden napisał(a):
Ciekawa jestem, kto takim ludziom charciola sprzedał :crazyeye: Niech sobie jeszcze trzy kupią, nad jednym nie maja kontroli... i jeszcze CP, ręce opadają :-(

A która hodowla mówi, że psa w kojcu trzeba trzymać...

A CP, to skrót od czego?

Posted

Do mnie dzwonił pan po charta i zaczęło się nawet ok,już ma dwa,ma pozwolenie,a potem ......... na tego też już boks czeka :( i zdziwienie,jak odpowiedziałam,że dziękuję za propozycję ale nie takiego domu szukamy

Posted

elisse napisał(a):
Do mnie dzwonił pan po charta i zaczęło się nawet ok,już ma dwa,ma pozwolenie,a potem ......... na tego też już boks czeka :( i zdziwienie,jak odpowiedziałam,że dziękuję za propozycję ale nie takiego domu szukamy

Czy ci ludzie zwariowali?!

Posted

[quote name='1izabelka1']to mało powiedziane, jest ogłoszenie sprzedam psa charta albo zamienię na sukę kroić i solą sypać

Po co ludzie kupują zwierzęta, przecież nie ma takiego obowiązku....

Posted

[quote name='eliza_sk']Tak, przed chwilą miałam propozycję nie do odrzucenia ... Pani ma jeszcze jakieś pręgowane suki jak ta Tula (po tym jak powiedziałam, ze Tula już prawie nieaktualna) ? Wie Pan co ... generalnie zawsze myślałam, że psy dobiera się pod kątem charakteru, a nie koloru jak samochód ... No ale mnie się takie podobają, bo mam już takie 2.

Mamy co w tym kolorze :)

A moje właśnie są dobrane pod względem koloru i glucik bardzo by mi pasił. :eviltong::evil_lol::diabloti:

Posted

tomcug napisał(a):
A moje właśnie są dobrane pod względem koloru i glucik bardzo by mi pasił. :eviltong::evil_lol::diabloti:
Czy tylko ja nie widzę co piszę w oknie pisania ?

Posted

Mam problem z postami, nie działa mi dogo na FF, coś pisałam, teraz nie widzę. Nie wiem co jest.
Dziś ogłosiła się Sara, właśnie poaktywowałam linki, jest zrobiona na śląskie, bo mało ogłoszeń poszło na tamten teren - tylko Sonia w zasadzie. Łódzkie i mazowieckie obstawione.