magda z. Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Właśnie widziałam Truśki wątek, a może ona by tej pani podeszła? Czy za duża jest? Quote
magda z. Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Na pierwszej stronie mignęła mi mała czarna, chyba Kenia?:roll: Quote
zuziaM Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 magda z. napisał(a):Na pierwszej stronie mignęła mi mała czarna, chyba Kenia?:roll: Pani chce sunie mloda - do 3 lat max. Trusie jej tez waslalam. a w ogole to ta pani wlasnie wypatrzyla maluszka, ktoremu robilas Allegro i chciala go wziac ( spoznila sie jednak ). Niestety to osoba , ktora wie czego chce i niestety, mimo, ze wyslalam jej kilka bardzo ( ! ) potrzebujacych psiakow, to .... chce mala czarna, mloda suczke .....:shake: . Quote
magda z. Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Może coś będzie wśród tych nowych psiaków w hoteliku. mam nadzieję, że jakiś psiak się załapie. Quote
aldona_b Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 wylicytowalam rzecz na bazarku worel( zalozonym przez fona) i chce wplacic dla was; na jakie konto? Quote
Jowita Poznań Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 aldonka- podane jest w pierszym poscie tego watku, tam mozna wplacac na potrzebujace psiaki jeleniogorskie :) Quote
Seaside Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Mały off - jowitko zdjęcie doszło!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Zajmuje honorowe miejsce na regale - ta moja mała najukochańsza siostrzenica :loveu: :loveu: :loveu: Gosiu, żadna psinka sie nie spodobała??? Kurde, jak człowiek szuka to za nic nie może znaleźć tego co chce :mad: Quote
Jowita Poznań Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Seaside napisał(a):Mały off - jowitko zdjęcie doszło!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Zajmuje honorowe miejsce na regale - ta moja mała najukochańsza siostrzenica :loveu: :loveu: :loveu: : Ha! Bo jedyna :diabloti: i maly edit- nie zdjecie ale karteczka ze zdjeciem :D Quote
Seaside Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Jowita Poznań napisał(a):Ha! Bo jedyna :diabloti: i maly edit- nie zdjecie ale karteczka ze zdjeciem :D No tak :oops: :oops: :loveu: :loveu: :loveu: Ciekawe czy do Babci tez doszło - jeszcze nie dzwoniła :diabloti: Quote
Poker Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 czyli następny klan rodzinny :evil_lol:,Jowita i Seaside :multi: Quote
Poker Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 a czy Wy nie jeździłyście przypadkiem do Wrocłwia na kursy,w tym czasie jak Jowita była w ciąży? Quote
Seaside Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Hmmmm.... a jakie kursy?? Ja jestem 4 lata po studiach i niestety do ukochanego Wrocławia jeżdżę sporadycznie :placz: , ale w ciągu roku zamierzam tam wrócić :diabloti: A aktualnie studiuje tam siostra Jowity. Jowita zdrajca wybrałą Poznań i osiadła tam "na zawsze" :eviltong: Quote
Poker Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 czyli Nie jesteście siostrami?tzn.Jowita i seaside? Quote
Poker Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 acha,czyli jesteście kuzynkami ,czyli miłość do psów jest dziedziczna :evil_lol: Quote
zuziaM Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Poker napisał(a):acha,czyli jesteście kuzynkami ,czyli miłość do psów jest dziedziczna :evil_lol: A ja tez tu mam kuzynke :lol: - Aggie ! I ona mnie tu wypatrzyla pare tygodni temu na dogo - a obie nie mialysmy pojecia, ze dzialamy na dogo :roll: ... nie utrzymujemy zbyt czestych kontaktow ( spotkania tylko przy wiekszych rodzinnych zgromadzeniach ). Wiec to bylo bardzo zaskakujace spotkanie :lol: ! Jagodka - psiaki wszystkie pani wyslalam ( wielkie dzieki - dodalam jeszcze ok. 10 innych ), ale jest ich troche sporo i nie mam jeszcze odpowiedzi, a poza tym, to zaproponowalam pani po prostu wyprawe do schroniska ( ona szukala tylko na stronie w internecie ). Quote
zuziaM Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Taka strona na bezplatne ogloszenia : http://www.top-ogloszenia.com/ Quote
karcia Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 hej, niestety nie ma u nas mlodej malej czarnej suczki. ale jesli pani zechcialaby poczekac troszke to na bank cos sie trafi. sciskam! Quote
Jola_K Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 w Zywcu jest kilka malenkich czarnych suczek, ale transport bylby potrzebny.. Quote
zuziaM Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Pamietacie tego slodkiego kawalera jeszcze ? ? ? Watek Bartusia - Bobiczka : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5935281#post5935281 Tak sie ma teraz maluch :loveu: ! Quote
Jola_K Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 bazarek dla Kasi Ozdoby do włosów i coś jeszcze ;) KLIKNIJ zapraszam :) pozdrowienia dla Bartusia i jego nowej rodziny :) Quote
zuziaM Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Nie wiem, co sie dzieje, ale nie mozna dzisiaj zedytowac swoich wlasnych postow :roll: . Dlatego tutaj wpisuje, ze byla 1 wplata . 8.06 Esza bazarek - 30,- ( jak zacznie dzialac - uzupelnie post nr 4 z rozliczeniem ogolnym ). Quote
zuziaM Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='Jola_K']bazarek dla Kasi Ozdoby do włosów i coś jeszcze ;) KLIKNIJ zapraszam :) pozdrowienia dla Bartusia i jego nowej rodziny :) Jolu - dziekuje bardzo.:loveu: Quote
Seaside Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Karciu czy są jakieś szanse na zdjęcia Nelsona?? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=69611 Quote
Seaside Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Dzięki Magdzie mamy kolejny bazarek ciuszkowy :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=72216 Quote
Recommended Posts