Jump to content
Dogomania

JELENIA GORA - schronisko - PILNIE (!) szukamy domow ! Zdjecia post 1-4.

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magda z. napisał(a):
Na pierwszej stronie mignęła mi mała czarna, chyba Kenia?:roll:

Pani chce sunie mloda - do 3 lat max. Trusie jej tez waslalam.
a w ogole to ta pani wlasnie wypatrzyla maluszka, ktoremu robilas Allegro i chciala go wziac ( spoznila sie jednak ).
Niestety to osoba , ktora wie czego chce i niestety, mimo, ze wyslalam jej kilka bardzo ( ! ) potrzebujacych psiakow, to .... chce mala czarna, mloda suczke .....:shake: .

Posted

Mały off - jowitko zdjęcie doszło!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu:
Zajmuje honorowe miejsce na regale - ta moja mała najukochańsza siostrzenica :loveu: :loveu: :loveu:

Gosiu, żadna psinka sie nie spodobała??? Kurde, jak człowiek szuka to za nic nie może znaleźć tego co chce :mad:

Posted

Seaside napisał(a):
Mały off - jowitko zdjęcie doszło!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu:
Zajmuje honorowe miejsce na regale - ta moja mała najukochańsza siostrzenica :loveu: :loveu: :loveu:
:

Ha! Bo jedyna :diabloti:

i maly edit- nie zdjecie ale karteczka ze zdjeciem :D

Posted

Jowita Poznań napisał(a):
Ha! Bo jedyna :diabloti:

i maly edit- nie zdjecie ale karteczka ze zdjeciem :D

No tak :oops: :oops: :loveu: :loveu: :loveu: Ciekawe czy do Babci tez doszło - jeszcze nie dzwoniła :diabloti:

Posted

Hmmmm.... a jakie kursy?? Ja jestem 4 lata po studiach i niestety do ukochanego Wrocławia jeżdżę sporadycznie :placz: , ale w ciągu roku zamierzam tam wrócić :diabloti:

A aktualnie studiuje tam siostra Jowity. Jowita zdrajca wybrałą Poznań i osiadła tam "na zawsze" :eviltong:

Posted

Poker napisał(a):
acha,czyli jesteście kuzynkami ,czyli miłość do psów jest dziedziczna :evil_lol:

A ja tez tu mam kuzynke :lol: - Aggie !
I ona mnie tu wypatrzyla pare tygodni temu na dogo - a obie nie mialysmy pojecia, ze dzialamy na dogo :roll: ... nie utrzymujemy zbyt czestych kontaktow ( spotkania tylko przy wiekszych rodzinnych zgromadzeniach ). Wiec to bylo bardzo zaskakujace spotkanie :lol: !

Jagodka - psiaki wszystkie pani wyslalam ( wielkie dzieki - dodalam jeszcze ok. 10 innych ), ale jest ich troche sporo i nie mam jeszcze odpowiedzi, a poza tym, to zaproponowalam pani po prostu wyprawe do schroniska ( ona szukala tylko na stronie w internecie ).

Posted

Nie wiem, co sie dzieje, ale nie mozna dzisiaj zedytowac swoich wlasnych postow :roll: .

Dlatego tutaj wpisuje, ze byla 1 wplata .

8.06 Esza bazarek - 30,-

( jak zacznie dzialac - uzupelnie post nr 4 z rozliczeniem ogolnym ).