zuziaM Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 A ja mysle, ze moja Bunia jest najcudowniejszym kotem pod sloncem :lol:. Bunie tez mam od Joli :lol:. Quote
Karro Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Witam! Moja znajoma poszukuje szczeniaka, który wyrośnie na coś podobnego do doga niemieckiego. Nie musi być to idealny dog, tak kropla w kroplę, byleby miał coś w typie. Boję się, że zdecyduje się ona na pseudohodowlę dogów dlatego szukam gdzieś w schroniskach do adopcji. Czy może znajdzie się u was taki szczeniak? Bardzo proszę o jakieś informacje. Quote
zuziaM Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 3 tygodnie temu znajomy pan pokazywal mi zdjecie bezdomnego szczeniaka. Rasa co prawda nie dog, ale tez bardzo duzy RHODESIAN. Oczywiscie trudno powiedziec, czy czystej rasy, czy troche zmieszany. Psiak mlodziutki ok. 3-4 miesieczny. Moze na takiego sie zdecyduje. Prosze w razie czego o telefon, a skontaktuje bezposrednio z opiekunem psiaka. 695 555 221 Quote
Karro Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='zuziaM']3 tygodnie temu znajomy pan pokazywal mi zdjecie bezdomnego szczeniaka. Rasa co prawda nie dog, ale tez bardzo duzy RHODESIAN. Oczywiscie trudno powiedziec, czy czystej rasy, czy troche zmieszany. Psiak mlodziutki ok. 3-4 miesieczny. Moze na takiego sie zdecyduje. Prosze w razie czego o telefon, a skontaktuje bezposrednio z opiekunem psiaka. 695 555 221[/QUOTE] Dzięki, zaraz przekażę inforamację :) Quote
tobciu Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 (edited) Nieaktualny post z prośbą o wizytę przedadopcyjną. Wizyta była, pies w nowym domu. :) Edited April 4, 2013 by tobciu Quote
Recommended Posts