Jump to content
Dogomania

JELENIA GORA - schronisko - PILNIE (!) szukamy domow ! Zdjecia post 1-4.

Recommended Posts

Posted

karcia napisał(a):
to w takim razie ja juz fotek nie robie. Mam kurcze watpliwosci co do jego wieku. W dokumentach jest te 5 lat, ale na moje oko to on ma starsze zeby. postaram sie czegos dowiedziec. Jezeli bylby starszy to tez jest dla niego ten domek?

Zrob zdjecia, prosze..... kurde, nie wiem, czy zechca starszego psa.... jakies 6 lat to jest do przyjecia, ale nie moge ludziom dac calkowitego staruszka..... oni chca psa dla siebie - przyjaciela, a nie po to zeby u nich dozyl sobie tylko...... to nie zapalency, ale normalni ludzie, niestety....

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karcia napisał(a):
no na razie wszystko wskazuje na to ze jednak ma 5 lat, ale jutro to jeszcze na bank potwierdze.

Wyglada, trzeba przyznac na .... dosc leciwego, ale to moze taka jego uroda .... no i ... przygnebienie tez moze sprawiac, ze wyglada starzej.... biedactwo...

Prosze o zdjecia, bo na tych slabo widac jego walory ... rasowe, ze sie tak wyraze.... a kolega chcial kundelka labradorowatego albo .... potem, kiedy obejrzal propozycje... zaczely mu sie ON-ki podobac.
Tylko, ze chlopak nie ma zbytniego doswiadczenia, dlatego doradzilam mu wiec starszego, spokojnego, nie potrzebujacego az tak wiele uwagi .... byle mu spokoj zapewnic.

Posted

Dzieki karciu za zdjecia. Przekazalam wszystko.
Karolinko, czy z panem z Lwowka cos sie udalo ?
Jesli nie, daj znac, moze ja sie z nim umowie ?

A teraz wiadomosci o naszej innej podopiecznej, ktora ma wspanialy domek !:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

faktycznie, ciezko sie po forum porusza...

dostalam sporo fajnych rzeczy na bazarek dla naszych psiakow! :)
rzeczy podarowala Worel z Chicago, dzieki ogromne za pomoc!
wkrotce zrobie zdjecia, opisze i bazarki rusza!

ja przed wyjazdem w sobote nie przelalam kasy bo okazalo sie, ze skonczyly mi sie hasla jednorazowe do konta, nadal ich nie mam, wiec pieniadze wplace na poczcie lub w banku... przepraszam za opoznienie

ale znow mam zaleglosci... :roll:

Posted

Jola_K napisał(a):
faktycznie, ciezko sie po forum porusza...

dostalam sporo fajnych rzeczy na bazarek dla naszych psiakow! :)
rzeczy podarowala Worel z Chicago, dzieki ogromne za pomoc!
wkrotce zrobie zdjecia, opisze i bazarki rusza!

ja przed wyjazdem w sobote nie przelalam kasy bo okazalo sie, ze skonczyly mi sie hasla jednorazowe do konta, nadal ich nie mam, wiec pieniadze wplace na poczcie lub w banku... przepraszam za opoznienie

ale znow mam zaleglosci... :roll:

Dzieki Jolu. Przydadza sie bardzo.
Z ciekawoscia obejrze bazarek z rzeczami Worela....
Ja tez czekam na paczke z rzeczami od szumaki.... nie wiem, co to bedzie nawet.
Przy trzech psiakach jest dosc ciezko jednak. A jeszcze Nestor bedzie potrzebowal stale lekow. Drogich niestety....

Dziewczyny - czy ktoras zwracala sie z prosba o pieniazki, o ktorych pisala doddy ( zwrot za hotelik ) ? Przydalyby sie bardzo.
Jesli nie, to ja napisze do niej na PW zaraz i zapytam, czy to aktualne ?
A wiem, ze nawet pytala p. Anie z hoteliku, czy regularnie sie wywiazujemy ze zobowiazan ......:roll: :lol: .

Posted

Karciu ta rottka mix jest jeszcze??
Dostałąm PW od bagiry@sary, że w sprawie rottkow mogla by pomoc
(Kasia) dziewczyna z Pomorskiej Fundacji Rottka.
numer GG 2648901
Może warto skorzystać??

JA od dziś już w nowej pracy więc do 15 nie mam neta :placz: :placz: :placz:
Spróbuję się jakoś zorganizować ale jednak to byl duży komfort od rana mieć wejście na dogo :evil_lol:

Posted

przepraszam ze tak dlugo sie nie odzywalam, ale relaksowalam sie na majowce :)
zdjecia rotce oczywiscie postaram sie zrobic, super, ze ktos chce pomoc

Posted

Jolu, LUSIA - juz w domku :lol: - trzeba aktualizacje zrobic.
Jesli chodzi o Nelsona... czekam do konca maja, czy jednak sie nie rozmysla,... nie mam pojecia....:shake: .

karciu - czy moze cos wiesz, czy pan z lwowka wzial jakiegos psiaka ?

Posted

[quote name='zuziaM']Jolu, LUSIA - juz w domku :lol: - trzeba aktualizacje zrobic.

a o adopcji przeciez wiem, a aktualizacji nie zrobilam... gapa ze mnie
:splat:
juz poprawiam

szykuja sie nowe bazarki... :cool3:

Posted

przed wakacjami i w trakcie ich trwania, zwierzat w schroniskach pewnie jeszcze przybedzie, w koncu wyjazd na urlop to "powazny powod" :angryy: by sie czworonoga pozbyc :angryy:

Posted

Sobotnia wizyta w hoteliku.....

Malenki szorsciak - slodki :loveu: i naprawde malutki ( mniejszy od YOKO ).... na cieniutkim lancuszku kolo budki jest.
Padal bardzo deszcz, wiec psiak jest bardzo mokry.

I jest jeszcze - SAWA BIS ....:shake: - duza, jak Sawa... troszke mniej rasowa moze, ale kochana i lagodna sunia... mlodsza od Sawy, ale nie mam pojecia ile moze miec .... jakies 5 - 6 lat. Nie zrobilam zdjec, bo bylo oberwanie chmury !

i niestety .... hotelik ma sie przygotowac na przyjecie kolejnych 5 psiakow, ktore sie blakaja po wsi i juz jest szykowana akcja lapania....:placz: