Seaside Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Poker napisał(a):seaside,a Ty pamiętasz go?to był ulubiony psiak Karci.Miał nr 404 i odsiadywał już 2 lata.Powiedz Karci, ,zeby zajrzała.Miała nas odwiedzić, ale pewnie nie była we Wrocławiu. Pewnie że go pamiętam - mam nawet jeszcze to stare zdjęcie na kompie w domu :) Jak znajdę to wam wkleję dla porównania :razz: Pamiętam że karcia wkleiłą go na jako propozycję dla was :lol: Quote
Seaside Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 O proszę - oto "był" Dolar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cool1: Quote
Jowita Poznań Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Ja tez nie widze- Seaside cos Ci nie wyszlo :diabloti: Poker ciesze sie ze to teraz takie szczesliwe psiaki sa!!! :multi: Quote
Seaside Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 http://jelenia.schronisko.net/adoptowany2138.html NIe mogę wkleić :placz: Macie link do strony z adoptowanymi :) Quote
Poker Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 aż sie poryczałm jak zobaczyłam mojego Dolarka jeszcze w schronisku.Dzis miałam z nim przygodę.Po 2 metrach spaceru tak zaczął trzepać główką,że aż nie mógł iśc.W ciągu pół godziny byłam u weta.Okazało się ,że źdźbło trawy wpadło mu bardzo głeboko do ucha.Dostał "jasia" i już jest dobzre.Śpi z lekka przymulony. Quote
Seaside Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 MOja niuńka te raz tak miała - do dziś nie wiemy jak jej się przez te kłączyska dostało.... No ale ona ginie w trawach :diabloti: Quote
Poker Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 On ma bardzo miękka sierść,niesamowicie gęstą,więc nie wiem czy na lato nie zdejmę mu troche tego futra Quote
Jola_K Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 jejku, pewnie ze go pamietamy, mialysmy go zabrac do Lwowka Poker, ciesze sie niezmiernie, ze Dolar u was znalazl dom, odmiana jest niesamowita :-o niedawno wspominalas o adopcji pieska z Jeleniej, ale myslalam ze pewnie na te ilosc zwierzakow nie skojarze, ktorego zabralas, a tu prosze wszyscy kudlacza pamietaja! bo to bidulinka straszna byla, a teraz... dziekujemy Quote
Poker Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 nie ma za co dziękowac.CAŁA przyjemność po naszej stronie.On jest taki kochany.Wybrał sobie mnie na pańcię i muszę trochę metodą perswazji temperować jego zazdrość o mnie w stosunku do Pokerka.Na szczęscie o męża nie jest zazdrosny.I niechcący zrobił się wątek Dolara.Mam nadzieję,że to nikomu nie przeszkadza.A dla Was satysfakcja.Zreszta dzięki Dolarowi jestem na dogo. Quote
Jola_K Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 pewnie ze nie przeszkadza, wrecz to cieszy ze mamy o nim wiesci :) i znamy domek, do ktorego trafil, i poznalismy jego rodzine, Poker, irysek, Kosmyczek_kamyczek... (nie pomylilam :oops: ) to naprawde cieszy :multi: Quote
Poker Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 nie pomyliłas,spryciula jesteś i dokładnie czytasz posty .Ale jest jeszcze mąż kochany,który ani sekundy sie nie zastanawiał nad jazdą po Dolka do Jel.G. 27. stycznia w największa zamieć śnieżną, z predkością 40 km/godz .Do domu przyjechaliśmy zaczadzeni,bo zapomnieliśmy masek przeciw gazowych.I jest jeszcze czarny,11.letni ukochany,czarny kot,który śpi jak małe dziecko z nami,i jeszcze królik miniaturka,który nie wiedzieć dlaczego żyje już chyba z 8 lat. Quote
Jola_K Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 wspaniala rodzina jestescie :) to rzadkosc, by cala rodzina byla wrazliwa na cierpienie zwierzat, na podroz do schronu w zamiec, przeciez mogl poczekac - powiedzialby inny, by wszyscy sie zgadzali na kota w poscieli... i moja koteczka ze mna sypia, zawsze tak, by mnie czuc pod soba, byc w kontakcie, przez co spie bardzo czujnie, by jej nie przycisnac, czasami budze sie cala scierpnieta, ale uwielbiam zywe termoforki na sobie :) kroliczka tez mialam, Zuzie, ktora okazala sie Zuzkiem, w sierpniu mina dwa lata jak odszedl ['] mial prawie 8lat, nie chorowal, ktoregos ranka siostra znlazla go martwego.. :( Quote
Seaside Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Fajnie poczytać o tych naszych dużych ludzko psio kocio itd rodzinach :loveu: Ale zdziwiłam się, jak przeczytałam o Kosmyczku - Kamyczku :oops: Bo, że irysek jest w rodzinie to wiedziałam :) Fajne te rodziny nie Jowitka?? :eviltong: Quote
Poker Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 a dlaczego się zdziwiłaś?to moja średnia córa,najtarsza mieszka w innym mieście,ale też juz wpadła na dogo. Quote
Seaside Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 ok nie było pytania ;) po prostu nie wiedziałam Quote
Jowita Poznań Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 no klany rodzinne sa fajne, a jagodko to moze od Iryska mi misia odbierzecie? :eviltong: Bede jeszcze Aske molestowac ;) A misio spory :loveu: A przy okazji Dolarka bys sobie odwiedzila ;) Quote
Poker Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 z przyjemnością zapraszamy i jeszcze Bera jest do odwiedzin i Poker tez niegorszy oraz Bonus. Quote
zuziaM Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Jola_K napisał(a):PIESKI Z JELENIEJ GÓRY, KTORE SA W HOTELIKU. 2. Malenki szorsciak - slodki :loveu: i naprawde malutki (mniejszy od YOKO ).... na cieniutkim lancuszku kolo budki jest. Padal bardzo deszcz, wiec psiak jest bardzo mokry. Zawiadamiam, ze ten maluszek zostal w sobote zabrany przez starszego pana emeryta, ktory szukal dla siebie malego przyjaciela :loveu: ! MA NOWY DOMEK :multi: :multi: :multi: ! Quote
magda z. Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Ale fajnie, ściągnę go z allegro:) świetnie, że nie trafił do schronu:) Quote
zuziaM Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 magda z. napisał(a):Ale fajnie, ściągnę go z allegro:) świetnie, że nie trafił do schronu:) A i dla Trusi pojawila sie nadzieja ! Na domek tymczasowy :multi: ! Wiec nie musimy sie juz o nia bac ! Ale jest ok. 7 nowych psiakow ..... nie widzialam ich jeszcze :shake: . Mam pania z Jeleniej Gory, ktora na stronie schroniska szukala malutkiej czarnej (!) suni. karcia, czy moze jest jakas taka dziewczynka, a nie ma jej na stronie ? Szkoda by bylo, gdyby pani nie wziela zadnego stworzonka. powysylalam jej ( dzieki Seaside :loveu: ) sporo zdjec takich suniek z dogo, ale wszystkie sa daleko. Quote
Recommended Posts