Jump to content
Dogomania

JELENIA GORA - schronisko - PILNIE (!) szukamy domow ! Zdjecia post 1-4.

Recommended Posts

Posted

Poker napisał(a):
seaside,a Ty pamiętasz go?to był ulubiony psiak Karci.Miał nr 404 i odsiadywał już 2 lata.Powiedz Karci, ,zeby zajrzała.Miała nas odwiedzić, ale pewnie nie była we Wrocławiu.

Pewnie że go pamiętam - mam nawet jeszcze to stare zdjęcie na kompie w domu :) Jak znajdę to wam wkleję dla porównania :razz: Pamiętam że karcia wkleiłą go na jako propozycję dla was :lol:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aż sie poryczałm jak zobaczyłam mojego Dolarka jeszcze w schronisku.Dzis miałam z nim przygodę.Po 2 metrach spaceru tak zaczął trzepać główką,że aż nie mógł iśc.W ciągu pół godziny byłam u weta.Okazało się ,że źdźbło trawy wpadło mu bardzo głeboko do ucha.Dostał "jasia" i już jest dobzre.Śpi z lekka przymulony.

Posted

jejku, pewnie ze go pamietamy, mialysmy go zabrac do Lwowka

Poker, ciesze sie niezmiernie, ze Dolar u was znalazl dom, odmiana jest niesamowita :-o
niedawno wspominalas o adopcji pieska z Jeleniej, ale myslalam ze pewnie na te ilosc zwierzakow nie skojarze, ktorego zabralas, a tu prosze wszyscy kudlacza pamietaja! bo to bidulinka straszna byla, a teraz...

dziekujemy

Posted

nie ma za co dziękowac.CAŁA przyjemność po naszej stronie.On jest taki kochany.Wybrał sobie mnie na pańcię i muszę trochę metodą perswazji temperować jego zazdrość o mnie w stosunku do Pokerka.Na szczęscie o męża nie jest zazdrosny.I niechcący zrobił się wątek Dolara.Mam nadzieję,że to nikomu nie przeszkadza.A dla Was satysfakcja.Zreszta dzięki Dolarowi jestem na dogo.

Posted

pewnie ze nie przeszkadza, wrecz to cieszy ze mamy o nim wiesci :)
i znamy domek, do ktorego trafil, i poznalismy jego rodzine, Poker, irysek, Kosmyczek_kamyczek... (nie pomylilam :oops: )
to naprawde cieszy :multi:

Posted

nie pomyliłas,spryciula jesteś i dokładnie czytasz posty .Ale jest jeszcze mąż kochany,który ani sekundy sie nie zastanawiał nad jazdą po Dolka do Jel.G. 27. stycznia w największa zamieć śnieżną, z predkością 40 km/godz .Do domu przyjechaliśmy zaczadzeni,bo zapomnieliśmy masek przeciw gazowych.I jest jeszcze czarny,11.letni ukochany,czarny kot,który śpi jak małe dziecko z nami,i jeszcze królik miniaturka,który nie wiedzieć dlaczego żyje już chyba z 8 lat.

Posted

wspaniala rodzina jestescie :)
to rzadkosc, by cala rodzina byla wrazliwa na cierpienie zwierzat, na podroz do schronu w zamiec, przeciez mogl poczekac - powiedzialby inny, by wszyscy sie zgadzali na kota w poscieli...
i moja koteczka ze mna sypia, zawsze tak, by mnie czuc pod soba, byc w kontakcie, przez co spie bardzo czujnie, by jej nie przycisnac, czasami budze sie cala scierpnieta, ale uwielbiam zywe termoforki na sobie :)
kroliczka tez mialam, Zuzie, ktora okazala sie Zuzkiem, w sierpniu mina dwa lata jak odszedl [']
mial prawie 8lat, nie chorowal, ktoregos ranka siostra znlazla go martwego.. :(

Posted

Fajnie poczytać o tych naszych dużych ludzko psio kocio itd rodzinach :loveu:
Ale zdziwiłam się, jak przeczytałam o Kosmyczku - Kamyczku :oops: Bo, że irysek jest w rodzinie to wiedziałam :)

Fajne te rodziny nie Jowitka?? :eviltong:

Posted

Jola_K napisał(a):
PIESKI Z JELENIEJ GÓRY, KTORE SA W HOTELIKU.

2. Malenki szorsciak - slodki :loveu: i naprawde malutki (mniejszy od YOKO ).... na cieniutkim lancuszku kolo budki jest.
Padal bardzo deszcz, wiec psiak jest bardzo mokry.

Zawiadamiam, ze ten maluszek zostal w sobote zabrany przez starszego pana emeryta, ktory szukal dla siebie malego przyjaciela :loveu: !
MA NOWY DOMEK :multi: :multi: :multi: !

Posted

magda z. napisał(a):
Ale fajnie, ściągnę go z allegro:) świetnie, że nie trafił do schronu:)

A i dla Trusi pojawila sie nadzieja !
Na domek tymczasowy :multi: ! Wiec nie musimy sie juz o nia bac ! Ale jest ok. 7 nowych psiakow ..... nie widzialam ich jeszcze :shake: .

Mam pania z Jeleniej Gory, ktora na stronie schroniska szukala malutkiej czarnej (!) suni.
karcia, czy moze jest jakas taka dziewczynka, a nie ma jej na stronie ?
Szkoda by bylo, gdyby pani nie wziela zadnego stworzonka. powysylalam jej ( dzieki Seaside :loveu: ) sporo zdjec takich suniek z dogo, ale wszystkie sa daleko.