Jola_K Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 zuziaM napisał(a):W kazdym razie w ktorys weekend bedziemy w domu na 100 % - 18-19 sierpien lub - 25-26 sierpien To zalezy od Ciebie tylko, kiedy bedziecie chcieli przyjechac. Gosiu, okazalo sie, ze moj tz ma rezerwacje na niedziele 19ego z Warszawy, byc moze pojade go odwiezc, jak pisalas o wyjezdzie do Wawy? ktorego tam bedziesz? moze w stolicy sie spotkamy? ale to jeszcze potwierdze, czy ja z nim pojade... zostaje wiec zaledwie kilka dni na spotkanie i chyba tym razem nie dojdzie ono do skutku :( czekam na relacje foto z dzisiejszego spotkania, bo to ze sie odbylo i ze bylo wesolo, to wiem z relacji telefonicznej :P Quote
Seaside Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Kontrola poadopcyjna wykazała...... , żE PSICE MAJą NAJLEPSZY DOMEK NA śWIECIE !!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Gosia z mężem podjęła nas królewskim obiadem :loveu: Suńcie wprawdzie w pewnym momencie zwiały w las, ale potem grzecznie wróciły na sesję zdjęciową :) Kasiunia jest prześliczna mimo faktycznej chudości :) Troszkę nam nie ufałą ;) Za to Inusia wylizała i poobskakiwała wszystkich - najkochańsza psica pod słońcem :loveu::loveu: Polcia grzecznie nam z koszyka asystowała przy obiadku, za to Zuzka .......:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Była wszędzie :loveu::loveu::loveu::loveu: To nie kocię.... to diablę!!!!!! :loveu: Quote
Seaside Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Domek Gosi prześliczny, a okolica bajkowa wprost :loveu: Idealna dla szalonych rozbieganych psiaków :) Szkoda że nie byliśmy dłużej, ale najmłodszy podróżnik musiał już jechać do domu (kimnął w sekundkę w samochodzie ;)) Zdjęcia wstawię dziś po pracy :) Gosiu - bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: (nawet mój milczący mąż ;):diabloti:) Quote
zuziaM Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Seaside napisał(a): Gosiu - bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: (nawet mój milczący mąż ;):diabloti:) Jak juz pisalam, nie ma za co. I tez, jak pisalam ..... szkoda, ze pogoda byla paskudna. Posiedzielibysmy na dworze, zamiast w domu, posluchalibysmy ptaszkow i pogapili si na sarenki.... a tak .....:shake: . Nastepnym razem jednak ( bo taki bedzie napewno :lol: ) musimy wybrac lepsza pogode :lol: . Jola napisala, ze nie da rady w najblizsze weekendy, ale moze w kolejny ktorys ..... a jadac do mnie bedzie przejezdzala przez Boleslawiec ;) .... Dziewczyny, wielkie dzieki, ze zechcialyscie nas odwiedzic. Ja sie bardzo z tego cisze ! A moj maz powiedzial tylko ..... " .... jejku, to wszystko to jeszcze mlodziez ....:lol: :roll: ..... musieli sie wynudzic w towarzystwie takich .... staruszkow, jak my :razz: ..." A ja odmlodnialam o pare lat w takim milym, mlodym towarzystwie ! ! ! :lol: No i widzicie, trzeba bylo Majunie wsadzic do autka , zrobic dwa koleczka po podworku i zostalibyscie jeszcze pare godzinek :lol: ... Jowitko, Majunia jest po prostu przesliczna :loveu: ! Moje dziewczyny, zaraz po Waszym odjezdzie wrocily i dostaly prezenty .... widac to na zdjeciach ( i w jakim stanie wrocily, niestety tez widac :diabloti: ) - powklejalam w ich watkach - :p Quote
magda z. Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Jedzonko było pysznościowe:loveu: :loveu: :loveu: Suńki mają się super i są szczęśliwymi psiakami:p A Zużka to diablica:diabloti: :diabloti: :diabloti: Dziękujemy:lol: Quote
zuziaM Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 magda z. napisał(a):Jedzonko było pysznościowe:loveu: :loveu: :loveu: A ja Ci i tak nie wierze :evil_lol: ...... bo musialas jesc ten okropny rosol :cool3: ..... .... bo Magda nie znosi rosolu :razz: ! Nastepnym razem ugotuje pyszny barszczyk czerwony :lol: ! Quote
magda z. Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 już zapomniałam o rosole:roll: :cool3: ale kotlecik z ananasem-pysznościowy:loveu: Quote
Seaside Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Staruszków :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Chyba zwariowaliście!!!!! :loveu: Quote
Seaside Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Spróbuję powklejać zdjęcia, tylko okropnie mi net chodzi :) Będzie ich dużo bo podobają mui się wszystkie :) - oczywiście najwięcej jest zwierzaków :evil_lol: Quote
Seaside Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Gosia z mężem i Magda - popatrzcie jakie pyszności jeszcze widać na stole :loveu: Quote
Seaside Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Dziewczyny mordują kota :diabloti: :diabloti: :diabloti: A teraz kot się zemści :diabloti: Quote
Seaside Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Grzeczna Polusia :) Cichutko sobie siedziałą w koszyku ale jak przyszło do wyjścia to mało łąpek na zakrętach nie pogubiła :p Zaraz po naszym przyjeździe Isia z Kasiulą wypuściły się w las :D Tylko Ina została na straży ;) Ja mam zdecydowanie do niej słabość - zalizałaby i zaskakała na śmierć :loveu: :loveu: :loveu: I jest taka malutka :loveu: :loveu::loveu: :loveu::loveu: :loveu: Quote
Seaside Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Dziewczyny wróciły :) Kasia w gryce u sąsiada :diabloti: Dopiero wołanie Małgosi pzrygnało ja na posesję :loveu: Kasia była troszkę nieufna i tak :"na niby" trochę podszczekiwała ;) Ale głos ma cudny, prawdziwy z niej owczarek :loveu: :loveu: Brak łapki wogóle jej nie przeszkadza :) Tylko dalej taki chudzielec :( Dobrze że jest w rękach Gosi i jej męża :) Quote
Seaside Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Ufff wolno mi idzie ale mam jeszcze słodkie zdjęcia Inusi, no i Isi też :) JAk nie dam rady dziś, to kolejna porcja jutro :) Quote
Seaside Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Isia po powrocie z wojaży :p Ciekawe gdzie były?? :roll: I jeszcze pańcia trochę pomizia :loveu: :loveu: Na sygnał "pokaż brzuszek" łapy od razu były w górze :loveu: :loveu::loveu: :loveu: Quote
Seaside Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Wszędobylska Ina :loveu: Ogon lata jej cały czas :loveu: :loveu: Quote
Seaside Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Tu widać żeberka :( A w tle Ina na Isi :D Quote
Seaside Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Mizianko :loveu: :loveu: I Kasia na kocyku :) Quote
Seaside Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 A na koniec diablątko :) Czekam na achy i ochy!!!! :razz: Quote
magda z. Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 To się ciotka napracowała z tymi zdjęciami:) świetne są:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Jola_K Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 ode mnie ochy i achy juz leca!!!!!!!!!!!! widac, ze spotanie bylo mile, nadal zaluje ze nie udalo mi sie dojechac, ale mysle ze jeszcze bedzie okazja! :) pozdrawiam Quote
magda z. Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Jola_K napisał(a):ode mnie ochy i achy juz leca!!!!!!!!!!!! widac, ze spotanie bylo mile, nadal zaluje ze nie udalo mi sie dojechac, ale mysle ze jeszcze bedzie okazja! :) pozdrawiam trzymamy więc kciuki za ta okazję:) Quote
Recommended Posts