Jump to content
Dogomania

JELENIA GORA - schronisko - PILNIE (!) szukamy domow ! Zdjecia post 1-4.

Recommended Posts

Posted

Boże - ja nie wiedziałąm nawet , że ktoś ze Zgorzelca jest na dogo :oops: :oops:

Biedny psiak, żeby tylko pod koła nie wleciał :placz: :placz: :placz: Pewnie ktoś go z auta wywalił :angryy: :angryy: :angryy:

Gosiu a myślałaś o Sedalinie?? Tylko czy on wogóle coś zje?? Chyba że zostawić i wycofać się na bezp odległość a potem obserwować.... :(
Na takiego małego psiaka powinna starczyć niewielka dawka.... :(

:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Seaside napisał(a):
Gosiu a myślałaś o Sedalinie?? Tylko czy on wogóle coś zje?? Chyba że zostawić i wycofać się na bezp odległość a potem obserwować.... :(
Na takiego małego psiaka powinna starczyć niewielka dawka.... :(

:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Wczoraj spotkalam sie z pania Grazynka ze Zgorzelca ( fantastyczna osoba - ma 8 przygarnietych psow i ponad 40 kotow ) i jezdzilysmy trasa, gdzie go widzialam, ale sie nie pojawil. :shake:
Przyjechali tez pracownicy schroniska.
Byl bardzo duzy ruch i juz ok. poludnia, wiec mysle, ze on wychodzi tylko rano, kiedy nie ma jeszcze tylu aut.
Ja go przeciez widzialam rano - w piatek i wczoraj.
Dzisiaj raniutko bylam juz przed godz. 7. Pojezdzolam kilka razy i potem siedzialam w aucie i obserwowalam, ale nie pokazal sie:shake: .
Zostawilam suchy pokarm i wode. Jutro rano tez pojade i sprawdze, czy pokarm zniknal.
Tam nie ma innych psow, wiec jesli jedzonka nie bedzie, to bedzie znaczylo, ze psiaczek go zjadl.
Dostalam od p. Grazynki "sedalin w kremie" , ale nie moge mu zostawic z jedzeniem, bo ponoc dziala bardzo szybko i boje sie, ze psiak wyjdzie na droge i padnie.....usnie.
Trzeba to zrobic jedynie, kiedy znajdziemy psiaka i wtedy czekac na dzialanie leku.
Nie wiem, czy to sie uda.... on jest taki wystraszony, ze na sam widok czlowieka ucieka.....:shake:

Posted

magda z. napisał(a):
Psiurek jest sunią:razz: -Gosia mi wczoraj mówiła.

No wlasnie.
W piatek ja scigalam troche, ale uciekla mi .
Dobrze, ze wiem juz chociaz skad przychodzi i gdzie znika.
Dzisiaj rano znowu byla.... a tam taki ruch :placz: .... ja nie wiem, jak ona sobie radzi ......

Posted

Tosia juz w nowym domu.
Od p. Ani dostalam na odchodne 20,- zl......
Oplata byla do 5.08 , Tosie odbieralysmy 4.08 - wiec za dwie doby.
I tak dobrze, bo normalnie w umowie jest punkt, ze oplata za dzien, w ktorym psiak jest odbierany .... pozostaje w Hotelu.

Posted

Seaside, wklej tutaj linki do aukcji allegro

Gosiu przenosimy Tosie z postu "szukaja domow - hotelik" do Towjego "znalazly dom"? ;) (uwieeeeeelbiam ten moment! :) i tu bylyby wklejone uradowane/skaczace/tanczace.. ikonki, ktore przez problemy z dogomania od miesiaca niestety sa dla mnie niedostepne! prosze Admina o wyjasnienie problemu!)

Posted

[quote name='Jola_K']Seaside, wklej tutaj linki do aukcji allegro

Gosiu przenosimy Tosie z postu "szukaja domow - hotelik" do Towjego "znalazly dom"? ;) (uwieeeeeelbiam ten moment! :) i tu bylyby wklejone uradowane/skaczace/tanczace.. ikonki, ktore przez problemy z dogomania od miesiaca niestety sa dla mnie niedostepne! prosze Admina o wyjasnienie problemu!)

Jasne, ze przenosimy :multi: !
A sprawdz, czy nie masz przy tej rubryczce, gdzie sie pisze posty po prostu.... wylaczonych emotikonek - tam jest taka opcja.

Posted

JOLU NASZA KOCHANA - WIEEEELKIE STOOO LAT DLA CIEBIE !!!!! :loveu::loveu::loveu:

OBY WSZYSTKIE TWOJE żYCZONKA SIę SPEłNIłY :loveu::loveu:

:tort::BIG::BIG::BIG::new-bday::new-bday::new-bday::tort:

PIJEMY TOAST ZA JOLę !!!! :p
:drink1::drink1::knajpa::drinking:
:laola:

Posted

STO LAT JOLCIU ! ! ! :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :Rose: :Rose: :Rose: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou:

:tort::BIG::BIG::BIG::new-bday::new-bday::new-bday::tort:
:kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :pepsi: :pepsi: :popcorn: :popcorn: :popcorn:

Posted

Szukam domków dla dwóch szczeniaków :(
Ktoś 2 dni temu na budowie autostrady wywalił dwa psiaki - czarną sunię ok 6 miesięcy i jaśniutkiego chłopca ok 3 mies. :angryy:
Damiana kazał pracownikom karmić je i zrobić chociażprowizoryczne legowiska. Maluchy uszczęśliwione tym trzymają się ich na szczęście i raczej nie zwieją mam nadzieję :(. JA nie mam możliwości ich zabrania (chyba że chcę zostać bezdomna ;)) Szukam pilnie domków, bo za długo szkraby tam nie mogą zostać... :(

Co za świat...... Pieprz... lato!!!!!!:angryy::angryy::angryy::angryy:

Acha - zdjęcia Damian porobi jutro bo dziś zapomniał aparatu :mad:

Posted

Seaside napisał(a):
Szukam domków dla dwóch szczeniaków :(

- czarną sunię ok 6 miesięcy i jaśniutkiego chłopca ok 3 mies. :angryy:

Co za świat...... Pieprz... lato!!!!!!:angryy::angryy::angryy::angryy:

Matko kochana ! Szczeniaczki wyrzucic na autostradze ! ! !:angryy: :angryy: :angryy:
To to samo, co po prostu wykopac gleboki dol i je tam wrzucic .... i to... i to .... oznacza dla nich smierc :angryy: :angryy: :angryy: !

Najlepiej oglos je, Jagodka w lecznicy . Ludzie chetnie przeciez biora szczeniaczki.

Posted

:multi: :multi: :multi: ...... DO ZOBACZENIA :multi: ( Jagodka, Jowitka , TZ-y i sliczne dzidziusie :lol: ) !
ALE SIE CIESZE ! ! ! :multi: :multi: :multi:
Jola ! Przyjezdzaj tez ! ! !:lol:

Posted

Jowitka weźmie Maję też i musimy wziąść fotelik. Myśleliśmy też o Magdzi, ale wychodzi na to że możemy się nie pomieścić :( Wymyśliłyśmy więc z J., że w przyszłym tygodniu, jeśli Magdzie pasuje oczywiście (tak czwartek, piątek) zaglądniemy i do Bismarcka (po ciuszki też :cool3:) Jowitka rzadko zagląda do domu i chce wykorzystać sytuację ;)

Posted

ja dopiero teraz odczytalam wasze zyczenia, serdecznie dziekuje! :)

pytalam pawla czy nie przejechalibysmy sie do Lubania (pretkest: pompa ciepla ;) ) i jest to mozliwe :) (tu znow seria tanczacych ikonek - ktore nie sa niestety wylaczone, bo nie sa aktywne z powodu bledu w otwieraniu strony :/ )
wracajac do temetu, nasz przyjazd jest mozliwy! ale nie w tym tygodniu bo juz nie da rady niestety, moze wiec za tydzien? ogromnie bym chciala!

Posted

Joluś przyjedź w niedzielę!!!!!! W przyszły weekend Jowitka chyba wraca do domu (niech w sumie sama się wypowie :cool3: ) a ja na 50% jade do teściów :roll: :-( )
Jeszcze raz uściski pourodzinowe :loveu: :loveu:

Posted

patrzylam na mape, jakies 350km w jedna strone.... :(
w sobote mam wiezc kociki na tymczas i chyba nie dalabym rady wykrecic, a poza tym jestesmy umowieni z bratem Pawla, ktory przyjezdza na weekend do domu, same rozumiecie ze nie dam rady, czego ogromnie zaluje
kolejny "zlot" przechodzi mi kolo nosa :(

Posted

[quote name='Jola_K']patrzylam na mape, jakies 350km w jedna strone.... :(
w sobote mam wiezc kociki na tymczas i chyba nie dalabym rady wykrecic, a poza tym jestesmy umowieni z bratem Pawla, ktory przyjezdza na weekend do domu, same rozumiecie ze nie dam rady, czego ogromnie zaluje
kolejny "zlot" przechodzi mi kolo nosa :(
Rozumiemy cię bardzo dobrze :loveu:

Od Gosi dzieli nas dużo miej km a spotykamy się1 raz :oops:
Glupi TZ ciągle pracuje a ja nie umiem jeździć :placz:
Zadzownimy do ciebie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Jola_K napisał(a):
ja dopiero teraz odczytalam wasze zyczenia, serdecznie dziekuje! :)

pytalam pawla czy nie przejechalibysmy sie do Lubania (pretkest: pompa ciepla ;) ) i jest to mozliwe :)

wracajac do temetu, nasz przyjazd jest mozliwy! ale nie w tym tygodniu bo juz nie da rady niestety, moze wiec za tydzien? ogromnie bym chciala!

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: ! ! ! ! Po prostu rewelacyjnie ! ! !
Zapraszam wiec serdecznie ! ! ! Pompa do obejrzenia z kazdej strony !
Alez sie ciesze !

Jak pisalam - w poniedzialek - ok. 15-tej wyjezdzamy do Warszawy na slub, ale wracamy juz 16-go i potem jestesmy w domu.
Co prawda planujemy urlop ( nawet moze od 20 sierpnia, ale tylko tydzien i chcemy wyskoczyc do Gdyni ). Ale jesli bys przyjechala w weekend ( 18-19 sierpien ) to bedziemy w domu jeszcze. A gdyby to mial byc nastepny jeszcze weekend( 25-26 ) to wtedy sobie zaplanujemy wyjazd do gdyni 19 sierpnia, a bedziemy w domu juz 25 sierpnia.
W kazdym razie w ktorys weekend bedziemy w domu na 100 %
- 18-19 sierpien lub
- 25-26 sierpien
To zalezy od Ciebie tylko, kiedy bedziecie chcieli przyjechac.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: