Jump to content
Dogomania

JELENIA GORA - schronisko - PILNIE (!) szukamy domow ! Zdjecia post 1-4.

Recommended Posts

Posted

To ja poproszę o bliższe informacje o nim i wystawię go na allegro. Ile ma lat, jaki wzrost, imię ma? Cokolwiek co jeszcze dziewczyny o nim wiecie. namiary podam na zuzię:)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mój brat jest przewodniczącym w klasie i dostali właśnie informacje o adopcjach szkolnych psiaków z Jeleniej-prawie sie popłakałam nad tekstem o suńce. Hubert na początku był zapalony do pomysłu, ale jak sobie przemyślał, ze tam Bismarcka psy gryzły to sie zaparł, ze na nie nic nie da. Ale już mu wszystko wytłumaczyłam i nakazałam wspieranie inicjatywy w klasie. Fajny pomysł w ogóle:)

Posted

dziewczyny!

jest bokserka w schronisku, ma 7 miesiecy i wszystkie szczepienia. Domowy pies, oddana z pol godziny temu, z powodu wyjazdu oraz ciazy wlascicielki.
jest ruda z kilkoma odmianami bialymi, malymi na pyszczku. Baaaaaardzo energiczna.
zepsul mi sie aparat jak chcialam jej fotke strzelic :/

jeszcze jest wesola, chyba nie bardzo rozumie co sie stalo. Bez rodowodu, ale normlany ladny bokser, zadna mieszanka.

zalozycie watek? zrobicie cos z tym?

Posted

nie normalnie ludzie mnie dobijaja jak z powodu ciazy oddaja swoje zwierzeta.
To przeciez w niczym nie przeszkadza chyba ze nie znaja slowa higiena i nie potrafia sie do niej stosowac.
Oby kiedys jej dziecko z nia sama zrobilo podobnie!

Posted

Mam nadzieje, ze mloda bokserka szybciutko znajdzie domek.... ludzie jednak wciaz wola adoptowac mlodziez albo szczeniaczki ..... :shake: .

A jesli chodzi o tego maluszka w hoteliku, to nie wiem o nim nic wiecej procz tego, co napisalam.
Magda - nadaj mu imie, jesli masz jakis pomysl i .... tak na moje oko, to on takie mlodziutki nie jest ... mysle, ze mozna napisac , ze 5-letni.... jego mordeczka jest jasna co prawda, ale jakos mi sie zdaje, ze juz taka siwizne lekko na niej widac.... :roll: .
Acha i napisalam do p. Ani, zeby z tym panem z Lwowka sie skontaktowala, bo on szukal malego pieska ( nie chcial suni, bo ma juz jednego pieska ) ..... bo nie wiem ostatecznie, czy on byl w tym schronisku i wzial jakiegos sobie....

Posted

Nowych wplat jeszcze dzisiaj nie ma.
Jesli chodzi o wplaty na Sawe - to na AFN mozna wplacac spokojnie, bo AFN sam przeleje do lecznicy, po otrzymaniu faktury.
I TAK BEDZIE DUZO WYGODNIEJ !

Posted

hej, boksia nie musi miec kwarantanny. Zdjec nie moge teraz zrobic bo mi aparat padl ;( ale uwiezcie mi - ladny normlany bokser.
Ja jestem pewna ze szybko pojdzie, juz doszly do mnie informacje ze jest domek dla niej w wawie, tylko nie wiadomo co z transportem, wiec na razie dalej szukamy. Chyba ze domek warszawski poprosi o zaklepanie 100% i szybko ja zabierze, bo ona tam dlugo siedziec nie moze, szkoda psa

Posted

dzis skonczyly sie trzy aukcje na bazarku, wylicytowano przedmioty za sume 76zl :multi:
byc moze ta suma jeszcze wzrosnie, bo czesto cioteczki wplacaja wiecej niz zadeklarowaly na aukcji :p

dziekujemy wszystkim za pomoc jeleniogorskim czworonogom :loveu:
i zapraszamy na kolejne nasze aukcje

kilka rzeczy nie zostalo sprzedanych, wystawie je ponownie

Posted

la_pegaza napisał(a):
podnoszę. może jakieś zdjęcia ?? :cool3:

aparat mi sie zepsul !!!!! ;( akurat jak chcialam jej fotke zrobic. jestem bez aparatu :/ to dla mnie naprawde duzy problem. Mysle, ze przez kilka najblizszych dni sie to nie zmieni :(

Posted

Dziewczyny pamietacie jeszcze czarusia? Wziela go na tymczas Marta z wroclawia, tymczas eie troszke przedluza, a my kompletnie o dziewczynie zapomnialysmy a mialysmy ja wspierac..

czarus to byl takie stary, szorstkowlosy jamnik z przezedzona sierscia.

Bede niedlugo znala szczegoly czym jest karmiony, przydaloby sie zorganizowac jakies prezenty

Posted

5. sliczny oryginalny szorstkowlosy piesek, bardzo ufny i spokojny, lgnie do ludzi, niestety tego psa tez nie mam jeszcze opisanego

11. takie jeszcze cuda sa w schronisku, niestety za wiele o nich nie powiem :/ ale oczywiscie to naprawie

Posted

karcia napisał(a):
aparat mi sie zepsul !!!!! ;( akurat jak chcialam jej fotke zrobic. jestem bez aparatu :/ to dla mnie naprawde duzy problem. Mysle, ze przez kilka najblizszych dni sie to nie zmieni :(

Jejku bez zdjęcia nic nie damy rady zrobić :(