magda z. Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 To ja poproszę o bliższe informacje o nim i wystawię go na allegro. Ile ma lat, jaki wzrost, imię ma? Cokolwiek co jeszcze dziewczyny o nim wiecie. namiary podam na zuzię:) Quote
magda z. Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Mój brat jest przewodniczącym w klasie i dostali właśnie informacje o adopcjach szkolnych psiaków z Jeleniej-prawie sie popłakałam nad tekstem o suńce. Hubert na początku był zapalony do pomysłu, ale jak sobie przemyślał, ze tam Bismarcka psy gryzły to sie zaparł, ze na nie nic nie da. Ale już mu wszystko wytłumaczyłam i nakazałam wspieranie inicjatywy w klasie. Fajny pomysł w ogóle:) Quote
karcia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 dziewczyny! jest bokserka w schronisku, ma 7 miesiecy i wszystkie szczepienia. Domowy pies, oddana z pol godziny temu, z powodu wyjazdu oraz ciazy wlascicielki. jest ruda z kilkoma odmianami bialymi, malymi na pyszczku. Baaaaaardzo energiczna. zepsul mi sie aparat jak chcialam jej fotke strzelic :/ jeszcze jest wesola, chyba nie bardzo rozumie co sie stalo. Bez rodowodu, ale normlany ladny bokser, zadna mieszanka. zalozycie watek? zrobicie cos z tym? Quote
Jowita Poznań Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 nie normalnie ludzie mnie dobijaja jak z powodu ciazy oddaja swoje zwierzeta. To przeciez w niczym nie przeszkadza chyba ze nie znaja slowa higiena i nie potrafia sie do niej stosowac. Oby kiedys jej dziecko z nia sama zrobilo podobnie! Quote
Jola_K Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 napisalam na forum bokserow, karcia zrob prosze zdjecia Quote
Jola_K Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Dziś odszedł Nestorek :placz: - zaledwie kilka dni cieszyl sie miloscia i opieka w swoim nowym domu, ze swoja psia przyjaciolka, Justyna i Janciem Watek Nestorka: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=44852 Spij kochany.... ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] Quote
la_pegaza Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 dałam boksie na forum adopcyjne. Jako oddana, nie musi mieć kwarantanny ? Quote
zuziaM Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Mam nadzieje, ze mloda bokserka szybciutko znajdzie domek.... ludzie jednak wciaz wola adoptowac mlodziez albo szczeniaczki ..... :shake: . A jesli chodzi o tego maluszka w hoteliku, to nie wiem o nim nic wiecej procz tego, co napisalam. Magda - nadaj mu imie, jesli masz jakis pomysl i .... tak na moje oko, to on takie mlodziutki nie jest ... mysle, ze mozna napisac , ze 5-letni.... jego mordeczka jest jasna co prawda, ale jakos mi sie zdaje, ze juz taka siwizne lekko na niej widac.... :roll: . Acha i napisalam do p. Ani, zeby z tym panem z Lwowka sie skontaktowala, bo on szukal malego pieska ( nie chcial suni, bo ma juz jednego pieska ) ..... bo nie wiem ostatecznie, czy on byl w tym schronisku i wzial jakiegos sobie.... Quote
zuziaM Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Nowych wplat jeszcze dzisiaj nie ma. Jesli chodzi o wplaty na Sawe - to na AFN mozna wplacac spokojnie, bo AFN sam przeleje do lecznicy, po otrzymaniu faktury. I TAK BEDZIE DUZO WYGODNIEJ ! Quote
karcia Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 hej, boksia nie musi miec kwarantanny. Zdjec nie moge teraz zrobic bo mi aparat padl ;( ale uwiezcie mi - ladny normlany bokser. Ja jestem pewna ze szybko pojdzie, juz doszly do mnie informacje ze jest domek dla niej w wawie, tylko nie wiadomo co z transportem, wiec na razie dalej szukamy. Chyba ze domek warszawski poprosi o zaklepanie 100% i szybko ja zabierze, bo ona tam dlugo siedziec nie moze, szkoda psa Quote
la_pegaza Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Fakt, że ona "szybko pójdzie" nie znaczy, że do dobrego domu i nie będzie w potrzebie za jakiś czas :shake: Quote
magda z. Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 http://www.allegro.pl/item197011514_nadaj_mi_imie_i_uratuj_przed_schroniskiem_prosze.html Maluch na allegro. jak coś więcej można o nim napisac to proszę o info:) Quote
Jola_K Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 dzis skonczyly sie trzy aukcje na bazarku, wylicytowano przedmioty za sume 76zl :multi: byc moze ta suma jeszcze wzrosnie, bo czesto cioteczki wplacaja wiecej niz zadeklarowaly na aukcji :p dziekujemy wszystkim za pomoc jeleniogorskim czworonogom :loveu: i zapraszamy na kolejne nasze aukcje kilka rzeczy nie zostalo sprzedanych, wystawie je ponownie Quote
Seaside Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Huraaaa :multi: :multi: Dzięki Jolu :loveu: :loveu: :loveu: I dzięki wszystkim licytującym :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
karcia Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 nie wiem co z domkiem z wawy, na arzie cisza. Sunka jeszcze jest w schronisku. zaraz idziemy na spacer Quote
karcia Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 la_pegaza napisał(a):podnoszę. może jakieś zdjęcia ?? :cool3: aparat mi sie zepsul !!!!! ;( akurat jak chcialam jej fotke zrobic. jestem bez aparatu :/ to dla mnie naprawde duzy problem. Mysle, ze przez kilka najblizszych dni sie to nie zmieni :( Quote
karcia Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Dziewczyny pamietacie jeszcze czarusia? Wziela go na tymczas Marta z wroclawia, tymczas eie troszke przedluza, a my kompletnie o dziewczynie zapomnialysmy a mialysmy ja wspierac.. czarus to byl takie stary, szorstkowlosy jamnik z przezedzona sierscia. Bede niedlugo znala szczegoly czym jest karmiony, przydaloby sie zorganizowac jakies prezenty Quote
Jola_K Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 karcia napisał(a):Jolu psow nr 5 i 11 juz nie ma w schronisku a gdzie sa? wiesz cos wiecej? Quote
karcia Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Jola_K napisał(a):a gdzie sa? wiesz cos wiecej? adoptowane, a tymczasem ponawiam moj apel na temat czarusia Quote
Seaside Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Pewnie że pamiętamy Czarusia - Karciu spytaj co u niego i czy czasem nie potrzebują czegoś. Wyleciało nam to z głowy faktycznie.... :oops: Quote
Jola_K Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 5. sliczny oryginalny szorstkowlosy piesek, bardzo ufny i spokojny, lgnie do ludzi, niestety tego psa tez nie mam jeszcze opisanego 11. takie jeszcze cuda sa w schronisku, niestety za wiele o nich nie powiem :/ ale oczywiscie to naprawie Quote
AgaiTheta Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 karcia napisał(a):aparat mi sie zepsul !!!!! ;( akurat jak chcialam jej fotke zrobic. jestem bez aparatu :/ to dla mnie naprawde duzy problem. Mysle, ze przez kilka najblizszych dni sie to nie zmieni :( Jejku bez zdjęcia nic nie damy rady zrobić :( Quote
Recommended Posts