Jump to content
Dogomania

JELENIA GORA - schronisko - PILNIE (!) szukamy domow ! Zdjecia post 1-4.

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karcia napisał(a):
wlasnie donosze ze ten pasiak o ktorego pytasz zostal wczoraj adoptowany :)
bokserke tez juz ktos wzial, nie wiem niestety kto, bo mnie nie bylo

Cudownie :multi: .
Ostatnio w ogole dosc sporo jest adopcji :roll: .... czy moze mi sie tylko tak wydaje ....

Posted

Żadnych wpłat nie ma :placz: :placz: :placz: Cholera co robić???
Myśle nad nowymi bazarkami. Stare się nam trochę zastały. Poprzebierali ludzie... :(
Ostatnio wracam z pracy i padam z nóg, Czytam dogo ale jestem wyprana z pomysłów :(((((((((

Posted

Jowita Poznań napisał(a):
o nawet nie widziałam- Dzieki Wielkie Dziewczyny !!! :loveu: :loveu: :loveu:

To i ja sie dolaczam, chociaz spozniona jestem ....:loveu:

Jedna wplata - 25.05 - Marchewa ( chyba z bazarku ) - 10 zl

Posted

Z moich bazarków dopiero 15 zł :oops: :placz: :placz: :placz:
Karciu jak tam adopcje w schronisku?? Rusza się coś?? :(
To takie martwiące...
Tosia ciągle w hotelu... może tymczas by pomógł...
Finansowo nie wyrobimy na więcej psiaków :(

Posted

Jolu a tu jeszcze dla ciebie zdjęcia Czarusia z t=domu tymczasowego

Przytoczę jeszcze słowa Marty
"Otóż kudłaczek jest pieskiem starym, ślepym i chyba głuchym, bo na nic nie reaguje:shake:
Myślę, że jest łagodny do ludzi i do zwierząt. Z moją kotka sie polubił, merda do niej ogonkiem i nawet dzisiaj zaczepial ja trochę. Kupiłam mu lepszą karmę u wterynarza-39 zł, krople na pchły-15 zl. Bierze zastrzyki za które jeszcze nie płacilam, zapłacę za całośc leczenia. Karma mu nie bardzo podchodzi, ale ja bym chciała, żeby jednak jadł ją, bo to jest karma dla alergików, a piesek niesty mocno jest wyleniały."

Nie wiem jak teraz :(

Posted

Acha - Jolu Nr 5 i 11 już w domku :) :multi: :multi:

ps. Daj znak jak kubraczek dojdzie :)
Wysłąłam wczoraj z opóźnieniem :oops: bo za nic się na pocztę nie mogłam wyrobić :oops: :oops:

Posted

5. Bokserka - ma 7 miesiecy i wszystkie szczepienia. Domowy pies, oddana do schroniska 17/05/2007, z powodu wyjazdu oraz ciazy wlascicielki.
jest ruda z kilkoma odmianami bialymi, malymi na pyszczku. Baaaaaardzo energiczna.
Jeszcze jest wesola, chyba nie bardzo rozumie co sie stalo. Bez rodowodu, ale normlany ladny bokser, zadna mieszanka.

11. Bardzo duży, rudy, krótka, gładka sierść. Jest prawdopodobnie mieszanką doga niemieckiego lub innej podobnej rasy. Łagodny i przyjazny w stosunku do ludzi. Inne psy ignoruje dopóki nie zaczną go zaczepiać, wtedy z łatwością je przepędza. Odłowiony w Chrosnicy, był bardzo zagłodzony. Rozpacza zamknięty w klatce. W schronisku od 11.05.2007
http://www.jelenia.schronisko.net/index.php?mod=adoptowane

Posted

zajrzałam na wątek jeleniogórskiego schroniska,bo w styczniu adoptowaliśmy z niego piesia pleconego przez Karcię.dolar ma się dobrze,jeszcze ma trochę drobnych problemów poschroniskowych,ale jest przekochany i przesłodki,tak jak jego kolega,a właściwie teraz przyrodni brat ze schroniska wrocławskiego.Jak sie nie pogniewacie to wkleję zdjęcie

oto Dolar z uśmiechem patrzy na życie

a tu uśmiecha się przez sen

a tu obaj panowie wygrzewają się na słoneczku.
Przepraszam,że na tym wątku,ale Dolar też był adoptowany z waszego schroniska.

Posted

Jezu!!!!!!!! Nie wierzę własnym oczom!!!!!!!!!!!!:placz: :placz: :placz:

Jaka metamorfoza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:placz: :placz: :placz:
Z samego rańca poryczałąm się ze szczęścia!!!!! Kochani czy wy podmieniliście ciapka czy to cuda jakieś???? :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Jolu cieszę się że dotarło ;) :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

seaside,a Ty pamiętasz go?to był ulubiony psiak Karci.Miał nr 404 i odsiadywał już 2 lata.Powiedz Karci, ,zeby zajrzała.Miała nas odwiedzić, ale pewnie nie była we Wrocławiu.

Posted

Poker!!! no cudo:) pieknie wyglada, naprawde sliczny chlopak. Bardzo sie ciesze, ze wszystko sie uklada, pamietam te chwile grozy jak sie okazalo, ze dolarka paralizuje strach. Ciesze sie ze wszystko gra :)

ja niestety nie mam teraz czasu zeby do wroclawia sie wybrac; ale mam nadzieje ze kiedys nam sie jakos ulozy.
sciskam goraco !!!!!