Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Amber']Przeginka w jedna i drugą stronę jest zła, ale już chyba wolę noworodki niż siano w granulacie :eviltong:[/QUOTE]

ja tam mam ten komfort, że moge wybierac i przebierac, bo rodzajów karm i mięsa dla psów pod dostatkiem. NA początku to mnie bawiło bardzo, potem byłam zniesmaczona, a na końcu to mi się już nawet nie chciało tego czytać. Szkoda zwierzaków, no ale jak widać kukurydza dobra dla każdego :multi:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='motyleqq']no, najgorsze jest chyba to, że te wege karmy to głównie kukurydza i soja... chyba gorzej być nie mogło? :shake:[/QUOTE]

pewnie może być jeszcze gorzej. Daj im tylko chwilę i bedą karmy z alg i porostów :roll:

• 4 weeks later...
Posted

imprezujemy gdzie indziej teraz :eviltong:

a tak poza tym ZLOT! zlocik, zlotunio, i zasadniczo do tego się sprowadza moje bytowanie.
Wczesniej bylismy na urlopie bez psów (:multi:).
Ostatnio bylismy z Karolinką i jej zafecionym psem na spacerku, na którym o mało Pola nie straciła życia :diabloti:

no i stara bida. Fot nie ma, nic nie ma, są tylko halucynacje z niedozywienia i śmierć :evil_lol:

Posted

[quote name='asiak_kasia']imprezujemy gdzie indziej teraz :eviltong:
[/QUOTE]
Bardzo nieładnie, bo niektórzy (np. ja :evil_lol:) codziennie wchodzili poczytać, a teraz lipa. Miałam kilka pewnych wątków, a teraz głucho i nudno. Same rozczarowania na człowieka czyhają w tym życiu :evil_lol:

Posted

[quote name='Ania!']Bardzo nieładnie, bo niektórzy (np. ja :evil_lol:) codziennie wchodzili poczytać, a teraz lipa. Miałam kilka pewnych wątków, a teraz głucho i nudno. Same rozczarowania na człowieka czyhają w tym życiu :evil_lol:[/QUOTE]
uciekli z dogo jak rozpoczęło się rykowisko :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']uciekli z dogo jak rozpoczęło się rykowisko :diabloti:[/QUOTE]
Tak mi się skojarzyło - kiedyś ze znajomymi byliśmy w górach, odbywał się mocno zakrapiany wieczór i jeden z panów się zgubił dość nagle. Ale cóż impreza odbywała się nadal. Doszedł do nas jeszcze jednen kolega, aby wyciągnąć nas do siebie i mówie, że po drodze fajnie słychać jak po lesie jelenie ryczą. Jak żeśmy zaciekawieni szli do niego, zmieniając lokal, okazało się że to nie jelenie, a nasz zagubiony kolega wpadł do rowu ze strumieniem, nie mógł z niego wyjść i ryczał w rozpaczy :evil_lol:

Posted

[quote name='Mapi']Tak mi się skojarzyło - kiedyś ze znajomymi byliśmy w górach, odbywał się mocno zakrapiany wieczór i jeden z panów się zgubił dość nagle. Ale cóż impreza odbywała się nadal. Doszedł do nas jeszcze jednen kolega, aby wyciągnąć nas do siebie i mówie, że po drodze fajnie słychać jak po lesie jelenie ryczą. Jak żeśmy zaciekawieni szli do niego, zmieniając lokal, okazało się że to nie jelenie, a nasz zagubiony kolega wpadł do rowu ze strumieniem, nie mógł z niego wyjść i ryczał w rozpaczy :evil_lol:[/QUOTE] ahahahahahahahahaah, bidulek.
:evil_lol:

Posted

:diabloti:

rykowisko, poza tym cenzura nie można wszystkiego na dogo napisać, a na fb możemy sobie pozwalac na dużo wincej :evil_lol:
także dogo bez nas ómrze jak nic :eviltong:

a my tymczasem przebieramy nóżkami przed zlotem i powiem szczerze, dawno sie tak nie cieszyłam na wyjazd. Mam nadzieje, ze rzeczywistość nikogo nie rozczaruje :diabloti:

A poza tym stara bida, prosiaki żrą, tyją i kwiczą. Teraz mają wypawy na łakę, gdzie żrą trawę w kojcu, konisie się pasą i grzeją na słonku, nic ciekawego się nie dzieje ;)

Mozliwe, ze się pokusimy o miocik łysolków, tak na jesien, ale to dopiero decyzję podejmę jak znajdę kawalera dla mojej panny :cool3: Póki co mamy na oku jeden imporcik ze szwecji, w zależności od tego czy urodzi się dziewczyna, czy nie bedziemy myśleslec czy łysole pojda do ludzi czy zostaną u nas.

o i mam nadzieje, że beda jakies foty ze zlotu, bo tak to bida i kurzem zarastamy :roll:

Posted

[quote name='asiak_kasia']:diabloti:

rykowisko, poza tym cenzura nie można wszystkiego na dogo napisać, a na fb możemy sobie pozwalac na dużo wincej :evil_lol:
także dogo bez nas ómrze jak nic :eviltong:

a my tymczasem przebieramy nóżkami przed zlotem i powiem szczerze, dawno sie tak nie cieszyłam na wyjazd. Mam nadzieje, ze rzeczywistość nikogo nie rozczaruje :diabloti:

A poza tym stara bida, prosiaki żrą, tyją i kwiczą. Teraz mają wypawy na łakę, gdzie żrą trawę w kojcu, konisie się pasą i grzeją na słonku, nic ciekawego się nie dzieje ;)

[B]Mozliwe, ze się pokusimy o miocik łysolków, tak na jesien, ale to dopiero decyzję podejmę jak znajdę kawalera dla mojej panny :cool3: Póki co mamy na oku jeden imporcik ze szwecji, w zależności od tego czy urodzi się dziewczyna, czy nie bedziemy myśleslec czy łysole pojda do ludzi czy zostaną u nas. [/B]

o i mam nadzieje, że beda jakies foty ze zlotu, bo tak to bida i kurzem zarastamy :roll:[/QUOTE]
ja chcę! :evil_lol:

I liczę na foty ze zlotu ;)

Posted

[quote name='Mapi']Tak mi się skojarzyło - kiedyś ze znajomymi byliśmy w górach, odbywał się mocno zakrapiany wieczór i jeden z panów się zgubił dość nagle. Ale cóż impreza odbywała się nadal. Doszedł do nas jeszcze jednen kolega, aby wyciągnąć nas do siebie i mówie, że po drodze fajnie słychać jak po lesie jelenie ryczą. Jak żeśmy zaciekawieni szli do niego, zmieniając lokal, okazało się że to nie jelenie, a nasz zagubiony kolega wpadł do rowu ze strumieniem, nie mógł z niego wyjść i ryczał w rozpaczy :evil_lol:[/QUOTE]

:roflt::roflt:

Posted

Nie chce mi się wybierac i przebierac fotek, tym bardziej, ze to jeszcze nie wszystkie, wiec kto chce, to sobie zajrzy tutaj [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246349-By%C5%82o-TOTALNIE-prawie-jak-Pucek-tylko-%C5%82adniej-%29-Zlot-biedak%C3%B3w-Sulej%C3%B3w-15-18-08-13?p=21208294#post21208294[/url]
i obejrzy ;)

• 1 month later...
Posted

Pragnę zameldowac, wszystkich, którzy z niecierpliwością oczekują foteczek w mojej galerii, że tychże nie będzie, GDYŻ moje pieski są tak zajebiste, że fot nie potrzebują. Zajebizm ten wszak można podziwiać sporadycznie u Karolinki i gdzies tam w odmętach internetów. :razz:

FB jednak przyjemniejszy w uzytkowaniu ;)

a na otarcie łez macie :eviltong:

wersja na pieska, który ma mózg :siara:

[IMG]http://i43.tinypic.com/6ticld.jpg[/IMG]

i prawdziwa wersja pieska :diabloti:

[IMG]http://i42.tinypic.com/20hvij5.jpg[/IMG]