Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 537
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
szalone :lol: obie! :lol: łapanie za pięty jest śmieszne, ale nie dla tego który jest łapany :D

i jeszcze zalezy jakiej jest wielkosci pies który łapie :lol:

Posted

wilczy zew napisał(a):
Dzięki Anula!

"Psi salon" odpada bo każą wykąpać psa przed przyjściem,
"Perełka" już nie istnieje,
myślałam o "Zibi" bo istnieje najdłużej

Z przyczyn całkowicie lingwistycznych jestem zdecydowanie za "Zibim". ;)

Posted

AnkaG napisał(a):
Pies ma być szczupły. Kręgosłupa jak nie wyczuwasz to tłusty pies :P

to skóra i kości,na jego kręgosłupie możesz uczyć się liczyć,chudości nie widać bo ma kudły,powinien przytyć jakiś kilogram;ja nie tuczę psów

Posted

No nie o to mi chodziło, że tuczysz ... Młode psiaki często są chude. :) Ja jak zabrałam moja Nusię ze schronu to sznup mini ważył 5,4 kg. Teraz waży 7 i dalej jest szczupła ..

Posted

W domu nie boi się petard a na dworze to jeśli blisko strzelają to idzie przy nodze albo rwie do domu-gubi drogę.

Jest trochę niechluj bo czasami tak się przytuli do drzewa,że muszę skrobać drzewo i jego :mad:

Czystości jeszcze do końca nie załapał. Dzisiaj się obudziłam po 4 to powiedział-pić,on pił a ja byłam w toalecie z otwartymi drzwiami i przyszedł Kurdupel załatwić grubszą sprawę między dwoma chodnikami na lakierowany parkiet. :x Przyprowadziła,pokazałam i powiedziałam: "źle".

Po śniadaniu nie ma doróbek bo na spacerze robi robi na dwie raty i ja o tym wiem.