wilczy zew Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 zerduszko napisał(a):Żartuję :evil_lol: :-x ........ Quote
malawaszka Posted December 28, 2012 Author Posted December 28, 2012 szalone :lol: obie! :lol: łapanie za pięty jest śmieszne, ale nie dla tego który jest łapany :D Quote
Saththa Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 malawaszka napisał(a):szalone :lol: obie! :lol: łapanie za pięty jest śmieszne, ale nie dla tego który jest łapany :D i jeszcze zalezy jakiej jest wielkosci pies który łapie :lol: Quote
ulana Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 wilczy zew napisał(a):Dzięki Anula! "Psi salon" odpada bo każą wykąpać psa przed przyjściem, "Perełka" już nie istnieje, myślałam o "Zibi" bo istnieje najdłużej Z przyczyn całkowicie lingwistycznych jestem zdecydowanie za "Zibim". ;) Quote
wilczy zew Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 zerduszko napisał(a):Bowski :D Mój typ :P skoczny jest,szybki,w poniedziałek nadaję paczkę Quote
zerduszko Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 I samiec :D Tylko ma jedną wadę, kudły ;) Quote
malawaszka Posted December 29, 2012 Author Posted December 29, 2012 zerduszko napisał(a):I samiec :D Tylko ma jedną wadę, kudły ;) wilczy mu golenie załatwi :D Quote
zerduszko Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 To nie chodzi o kudły tylko o konieczność czesania/ścinania. Nigdy więcej! Quote
Margi Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Zerduszko nigdy nie mów nigdy :evil_lol: Quote
AnkaG Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Fajny chłopaczek - jeszcze fryziu i będzie cud malina :) Quote
wilczy zew Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 moja mama oceniła,że ma spojrzenie pudla,niedawno widziała duperelka Quote
wilczy zew Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 moja mama obmacała go i stwierdziła,że na boczkach troszkę się poprawił bo kręgosłup nadal sterczy Quote
AnkaG Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Pies ma być szczupły. Kręgosłupa jak nie wyczuwasz to tłusty pies :P A dla mnie wzrok ma sznupi (i kształt oka też) :) Quote
wilczy zew Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 AnkaG napisał(a):Pies ma być szczupły. Kręgosłupa jak nie wyczuwasz to tłusty pies :P to skóra i kości,na jego kręgosłupie możesz uczyć się liczyć,chudości nie widać bo ma kudły,powinien przytyć jakiś kilogram;ja nie tuczę psów Quote
AnkaG Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 No nie o to mi chodziło, że tuczysz ... Młode psiaki często są chude. :) Ja jak zabrałam moja Nusię ze schronu to sznup mini ważył 5,4 kg. Teraz waży 7 i dalej jest szczupła .. Quote
Aśka Belkowska Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 wilczy zew napisał(a):moja mama oceniła,że ma spojrzenie pudla,niedawno widziała duperelka Bardziej sznup, kształt uszu też ma sznupka. Faaajnyyyy. Quote
Saththa Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Serdecznie zapraszam Na Bazarek dla Shili z kosmetykami, Avonem, zegarkami, łańcuszkami i bransoletkami TUTAJ Oraz na Bazar dla Zefira i Shili - piórniki, skarpety, portfeliki, RYŚ i inne O TUTAJ Quote
wilczy zew Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 W domu nie boi się petard a na dworze to jeśli blisko strzelają to idzie przy nodze albo rwie do domu-gubi drogę. Jest trochę niechluj bo czasami tak się przytuli do drzewa,że muszę skrobać drzewo i jego :mad: Czystości jeszcze do końca nie załapał. Dzisiaj się obudziłam po 4 to powiedział-pić,on pił a ja byłam w toalecie z otwartymi drzwiami i przyszedł Kurdupel załatwić grubszą sprawę między dwoma chodnikami na lakierowany parkiet. :x Przyprowadziła,pokazałam i powiedziałam: "źle". Po śniadaniu nie ma doróbek bo na spacerze robi robi na dwie raty i ja o tym wiem. Quote
wilczy zew Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Przez dredy namacałam mu kości miednicy,można się o nie pokaleczyć,tak sterczą :-( Quote
Recommended Posts