wilczy zew Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='zerduszko']Ale tuz po przerwaniu, sie leci od razu dlatego :lol: jak najbardziej ale zanim się ubiorę i poooolecę z 4piętra to to "od razu" zamieni się na "długo po" lecimy i mam nadzieję,że będzie produktywnie Quote
zerduszko Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='wilczy zew']jak najbardziej ale zanim się ubiorę i poooolecę z 4piętra to to "od razu" zamieni się na "długo po"[/QUOTE] Nie, bo od razu wychodzisz :P i pies to kuma. Quote
Saththa Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='zerduszko'] Zamieszczone przez wilczy zew jak najbardziej ale zanim się ubiorę i poooolecę z 4piętra to to "od razu" zamieni się na "długo po" Nie, bo od razu wychodzisz :P i pies to kuma. Dokładnie łapiesz kurtke i lecisz :) Quote
wilczy zew Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='Saththa']Dokładnie łapiesz kurtke i lecisz :)[/QUOTE] tylko,że ja musiałam ciut więcej założyć niż kurtkę :eviltong: zastosowałam technikę szybkiego wyjścia: ubrana wzięłam go na smycz,tylko byty założyłam bez wiązania i szybciutko na nasze miejsce i UDAŁO SIĘ o 4:00 piszczenie mnie obudziło a że wieczorem źle ustawiłam zawór w grzejniku to gorącobyło,więc myślę :chce pić,przyniosłam miskę(nie wypuszczam z kojca)nie chce,to poleciałam przyodziać się troche i lecimy na dwór-nawet trochę sikał,wróciliśmy-kojec,wywietrzyłam pokój,co się okazało-kurdupel chce się bawić :angryy: (jako zabawki ma tekturowe środki z papieru toaletowego i ręczników) zaczął zagryzać zabawki,ze trzy dni to robił(10min.?) i ucichło ale o poranku znowu chciał się bawić i zagryzł resztę(ja mam lekki sen):mad: jak wstałyśmy z Mordziastą to jak zwykle wyszłyśmy na krótkie to i owo bo wracamy na żarełko i kawusię kurdupla wzięłam na domową smycz i przywiązałam w przedpokoju do klamki od łazienki i zaczęłam sypać żarełko,dostała Mordziasta i później Zefir a jak zjadł to natychmiast z nim wyszłam i zrobił pełny pakiet,to jak wróciłam to puściłam go luzem teraz też leży na podłodze-na legowisko nie idzie bo boi się ,że zamknę go Quote
wilczy zew Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Sandra Watacha,płaskie na czaszce http://i1173.photobucket.com/albums/r588/wilczyzew/paska.jpg Quote
Saththa Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Oooo to ma fajne zabawki... współczuję sprzatania :) Quote
Saththa Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='wilczy zew']Sandra Watacha,płaskie na czaszce http://i1173.photobucket.com/albums/r588/wilczyzew/paska.jpg Normalnie zmacam Tazza jak dobije do portu;) Quote
wilczy zew Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='Saththa']Oooo to ma fajne zabawki... współczuję sprzatania :)[/QUOTE] jemu dawali chyba gazety do zabawy bo ciągnie go do papieru a tekturka jest bezpieczna nawet gdyby połknął kawałek,dałam mu orzecha włoskiego w skorupce ale ładnie się nim bawił w schronie dali mu 1rok i 7miesięcy ale ja więcej jak rok bym mu nie dała,siedział w schronie od 19.07. na spacerze usłyszał rozmowę dwóch kobiet to chciał lecieć,o takich psach to chyba mówi się słodziak-nie mój typ :) Quote
Saththa Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 tekturka moze i bezpieczniejsza ale przyzwyczajania psa do zabawy papierem nie pochwalam. Gazety, ksiązki, wypracowania itd od razu widze... w strzepach. Ja sie tak załatwiłam z piłką ze skarpetek.... :lol: Quote
wilczy zew Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 on już jest przyzwyczajony do zabawy papierem,książki leżą na podłodze i każde zainteresowanie nimi jest karcone,ma tekturki,nie mam żadnej zabawki gdzie byłabym pewna,że kawałka nie połknie Quote
Saththa Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 a jak tam dredy? dziś z mama też działacie? Sposób na obszerne relacje u wielczej... miliony pytan Ha! :lol: Quote
wilczy zew Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 tak,będziemy walczyć,jemu bardzo przeszkadzają i chcemy go uwolnić od nich i chcę go wykąpać,są tak blisko skóry,że w nie których miejscach nie można znaleźć gdzie kończy się dred a zaczyna skóra w 1,5h to ja prawie połowę Kocyka obcięłam z dredów a tu...:shake: Quote
wilczy zew Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='Saththa'] Sposób na obszerne relacje u wielczej... miliony pytan Ha! :lol: a post 80 nie był obszerny :eviltong: Quote
Saththa Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='wilczy zew']a post 80 nie był obszerny :eviltong:[/QUOTE] Ale to było dawno i relacja z nocy i z rana zobacz o jakiej poznej godzinieeeeee Jam jest nizaspokojona:lol: Quote
wilczy zew Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='Saththa']Jam jest nizaspokojona:lol:[/QUOTE] to Ci go podeślę :evil_lol: ja jestem od gadania a nie pisania Quote
Saththa Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Niestety nie da rady ;) To gadaj pisząc, kurde :lol: Quote
wilczy zew Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='Saththa'] To gadaj pisząc, kurde :lol:[/QUOTE] tak nie potrafię moja mama powiedziała,że Zefir to bardzo groźny pies: może zalizać na śmierć Quote
Saththa Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 masz mikrofon w kompie?? Sa takie programy Ty gadasz a one piszą :lol: Quote
wilczy zew Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 do gadania to ja potrzebuję drugiej osoby Quote
WATACHA Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Moje w tym miejscu mają kości w kształcie odwróconej litery Y, ale nie mają wypukłego w sumie . Quote
wilczy zew Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 znalazłam w pokoju pod balkonem niespodziankę :mad: i nie wiem kiedy to zrobił bo luzem bez większej kontroli puszczam jak wrócimy ze spaceru po zrobieniu pełnego pakietu nici z obcinania,bardzo nie chce bo te filce bardzo go ciągną,leżał spokojnie a jak mama namacała filca i to od razu patrzył czy ma nożyczki,jak miała to zaczynał się wieeeercić i ustaliłyśmy z p.Prezes,że podczas kastracji wet go ogoli Quote
ulana Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Przespałam ważne wieści, że nowego lokatora masz. Śliczny jest, choć taki zadredziony. :) Moje w tym miejscu mają kości w kształcie odwróconej litery Y, ale nie mają wypukłego w sumie . Namąciłyście mi tymi płaskościami i wypukłościami. Już sama nie wiem co ma mój pies. Chyba go oblookam po powrocie z pracy nieco dokładniej... Quote
Recommended Posts