Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Saththa']Aaaaaa to w trosce o miejsce na kupe;)

tak,poza tym aby nie poleciał do pokoju do Kocyka,bo byłaby marmelada

cały czas pracujemy aby załapał załatwianie i załapie

Obcinałyśmy go z mamą 1,5h i prawie zerowy efekt a obie ledwo żyjemy.
Spróbujcie ostrzyc węgorza,jego nie da się utrzymać a on nie chce i już,tredy ma przy samej skórze i nie ma jak ciąć i włoski ciągną,więc on się wyrywa. Wyciełyśmy mu 5 dredów,nawet głowa nie jest skończona.Miał czworo uszu.

• Replies 537
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zerduszko']Fajna mordka :) Kiedy kończycie?[/QUOTE]

patrząc na tempo prac to za tydzień :roll: jutro robimy dalej

Kocyk miał straszne dredy ale było gdzie ciąć między skórą a dredem i nie był węgorzem.

Posted

wróciliśmy z dworku gdzie dwa razy zadzierał łapę i chciał mi podlać worek ze śmieciami w kuchni ale zdążyłam interweniować :mad:

w zabawie bardzo delikatnie łapie zębami,ciągnie go do dzieci
taki trochę gapowaty jakby mało znał świat
ma wypukłą czaszkę i przodozgryz

przez dredy czuć mu kręgosłup :shake:

Posted

[quote name='wilczy zew']nie,sznauce mają płaską,obejrzyjcie swoim burkom[/QUOTE]

[quote name='wilczy zew']tam gdzie powinna być płaska,nie umiem opisać[/QUOTE]

[quote name='WATACHA']Wilcza Ty nie pij tyle tego "kasztelana" ja proszę Cię:eviltong:.To napisz chociaż czy z tyłu, czy z góry, czy z przodu?[/QUOTE]

Jak to płaską? Toć to nie krokodyl czy inny aligator... płaszczka tez nie

Posted

[quote name='WATACHA']To napisz chociaż czy z tyłu, czy z góry, czy z przodu?[/QUOTE]

z góry

wyszłam teraz tylko z Mordziastą bo pada,z kurduplem jeszcze wyjdę i po powrocie ostatni posiłek,zjedli,kurdupel się pokręcił i poszedł do pokoju na parkiet... przerwałam mu i siedzi w kojcu

Posted

[quote name='zerduszko']Musisz z nim latać jak ze szczeniakiem, po spaniu, zabawie, jedzeniu itd. ;)

łaziliśmy po deszczu i tylko łapę podniósł a i tak po powrocie chciał oblać worek

[quote name='Saththa']aaa to on poszedł na parkiet za potrzeba? i Ty go do kojca? Na dwor go:)

zanim się ubiorę i zlecę z 4piętra to jemu przejdzie,dlatego wyjdę za jakiś czas

Posted

[quote name='wilczy zew']
zanim się ubiorę i zlecę z 4piętra to jemu przejdzie,dlatego wyjdę za jakiś czas[/QUOTE]

Aaaaa to fakt... dobrze ze on chociaz lekki w miare :) pod pache i hejaaaaaaaaaaaaa :razz:

masz balkon? ja Tazza najpierw na taras nauczyłam... własnie na zasadzie zanim złapie 16 kilo i zbiegne na dół to on skonczy sikać na wszytskie sciany w okolicy :lol: