Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 537
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

obciełam Kocyka całego nożyczkami i nie było problemu a drwedy i filce miał nie mniejsze i potrafił warczeć ale miał trochę miejsca gdzie można było ciąć między skórą a filcem,skóra mu tak bardzo nie odchodziła i nie wiercił się jak nakręcony a wszystko to miał i robił Kurdupel

Posted

Ja szukałam doku Silverkowi i tez go kastrowałam (dla mnie pierwszy raz tez to byl) to 2 godziny na necie sprawdzalam czy aby na pewno tak to ma wygladac - jakby dalej mial jajca tylko bordowe! zejdzie po 2 tygodiach a po 1 mc nie bedzie juz widac ;) a kołnierza nie ruszaj! "opiekun" Silvera tez mi mowil ze piesek wyglada jak bidok i nie mogl lezec wiec mu go skrócił -i ja rano szybko do weta bo pies wylizał szwy, a ostrymi koncami kolnierza pocharatal caly brzusiol i te jajca-niejajca..

Posted

I ja zaglądam do mojego ulubieńca. Nie zdejmuj mu prosze kołnierza. Mój maluch miał zbyt krótki kołnierz, a że sam wygimnastykowany jak kociak, dostał się do tych szczątków swoich klejnotów i coś skaleczył. W każdym razie wywiązał się stan zapalny na mosznie, krwiak, potem jeździliśmy tydzień na codzienne zastrzyki i czyszczenie krwiaka. Teraz na szczęście to tylko przykre wspomnienie.

Posted

Jak już położył się na podłodze przy materacu i zasnął to później zdjęłam mu kołnierz, Ja mam bardzo lekki sen i każde mlaśnięcie i łażenie po pokoju mnie budzi. O 4 siedział pod drzwiami,więc może pić bo cały dzień nie pił ale nie chciał wyjść z pokoju(niebywałe).Tak łaził i siedział do 5 i poszedł spać.Mam go na oku to jest bez kołnierza.Często siada,czasami nagle tam go pociągnie,bo tak śmiesznie drgnie i siada. Taki zagubiony jeszcze jest,że dzisiaj i tylko dzisiaj pozwoliłam wejść mu na materac. Mordziasta obraziła się za to ale później dała sobie wytłumaczyć. Zostawiłam mu kawałek filcu pod lewym uchem i jeszcze w kilku miejscach trzeba będzie trochę wyciąć bo nie daje się rozczesać.

Posted

malawaszka napisał(a):
NO!!!! bo mnie już czasem czarna rozpacz ogarnia :lol: i na brak fotek ogłoszeniowych u Sandy wataszkowej też

Byłam, przeczytałam.Zdjęcia będą jak będą.W domu wychodzą ciemne, a na dworze nie ogarnę 3 psów i aparatu, przykro mi bardzo.Poczekaj na weekend.

Posted

WATACHA napisał(a):
Byłam, przeczytałam.Zdjęcia będą jak będą.W domu wychodzą ciemne, a na dworze nie ogarnę 3 psów i aparatu, przykro mi bardzo.Poczekaj na weekend.

a może nie będa potrzebne :eviltong: ale i tak poczekam poczekam bo i co innego robić :lol:

Wilczy - jak będzie ładna pogoda to może uda się i przyjedzie daria_ldz porobić zdjęcia Zefirkowi w weekend - pasi Ci?