zerduszko Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Wet się zna jak wilk na gwiazdach :diabloti: Quote
wilczy zew Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 [quote name='zerduszko']Wet się zna jak wilk na gwiazdach :diabloti: Quote
Tekla64 Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 bo wet na codzien tnie wsio co idzie z dredow Quote
wilczy zew Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Dzisiaj po powrocie ze spaceru Zefuś ćwiczył głupa,czyli całkiem doszedł do siebie. Fajnie się wyciszył.W nocy jak wstaję to on śpi a nie mogłam przewrócić się na drugi bok bo przylatywał w 100% przytomny pytając : "Bawimy się?" Nigdy nie jadł surowego żółtka ani surowego mięsa. Quote
wilczy zew Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 u mnie zaczął,jeśli pies je coś pierwszy raz to widać foty robimy w poniedziałek bo fotograf chory Quote
AnkaG Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Zabawy w nocy .. no fajne to nie jest :P Dobrze, że chłopak dochodzi do siebie :) Quote
wilczy zew Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Kurdupel ma uległy charakter ale jest uparty jak sznauc. Dobiera się do worka ze śmieciami jak nie widzę.Dzisiaj przyłapałam go na gorącym uczynku i dostał ręcznikiem przez grzbiet. Pada śnieg więc wyszliśmy w kubraczku.Orgia barw: zielony kubraczek,zielona(w innym odcieniu)obroża i czerwone szelki. Muszę nauczyć się go ubierać. Pod szyją się nie dopina bo on chudy ale byk :) Fanem śniegu to Kurdupel nie jest ale nie panikuje. Quote
malawaszka Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 kurde to do banki ten kubrak jak nie dopina się :( cholerka to musiałabym wysłać ten czerwony Quote
wilczy zew Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 dobrze jest,boki,grzbiet i brzuch ma chronione; zakładamy gdy bardzo wieje lub pada atak to śmiga bez bo wielkiego mrozu nie ma a on ciągle w ruchu i to są krótkie spacery Quote
malawaszka Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 fote zrób jak wygląda, kurcze taka fajna ta kurteczka a niewymiarowa jakaś Quote
wilczy zew Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 malawaszka napisał(a):fote zrób jak wygląda, kurcze taka fajna ta kurteczka a niewymiarowa jakaś nie widziałam tego postu :oops: zrobię Kurdupel nie przepada za paltocikiem Quote
wilczy zew Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 następnego dnia po kastracji pozwoliłam wejść Kurduplowi na materac,bo taki zagubiony był Quote
Margi Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Śliczny psiaczek tylko jeszcze chudzinka. Quote
malawaszka Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 na dupce też ma srebrne? i od spodu uszu? ale numer :lol: Quote
wilczy zew Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Margi napisał(a):Śliczny psiaczek tylko jeszcze chudzinka. oj tak ale już tyje-jeśli mogę tak to nazwać malawaszka napisał(a):na dupce też ma srebrne? i od spodu uszu? ale numer :lol: tak ma a uszka to taka odrobinka ta sierść na grzbiecie to podszerstek i jeszcze trzeba sporo wyczesać a czsami jeszcze wyciąć ale Zefuś już lepiej reaguje na takie zabiegi,uczę go czesania grzebieniem,na 50% umie wycierania łap,jest przywiązany na klatce i ładnie podnosi łapki-tylko to wszystko za dłuuuugo trwa dla nie go,na 100% zna hasło "drzewo" przy mnie nie włamuje się do śmieci ani nie kradnie jedzenia ale wystarczy,że się odwrócę :mad: trzeba mu znaleść dom z dziećmi,bardzo się rwie do nich Quote
malawaszka Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 na ile lat wet go określił? wrzucam go na fejsa z tymi zdjeciami co są na razie Quote
wilczy zew Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 emocjonalnie to 6miesięcy ale fajny jest Quote
malawaszka Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 Zerknij czy opis ok czy coś dodać, zmienić To cudowny roczny piesek w typie sznaucerka mini. Bardzo bystry, wesoły, przyjaciel całego świata. Potrafi zalizać na śmierć :) Bardzo lubi kontakt z ludźmi, chętnie zamieszkałby w domu z dziećmi, do których bardzo go ciągnie na spacerach - wspólne szaleństwa pozwoliłyby rozładować nadmiar energii i Zefirka i dzieci :) W mieszkaniu nie brudzi, nie hałasuje. Sympatyczny, młodziutki przyjaciel Zefirek szuka dobrego domu. Zdrowy, wykastrowany. Quote
wilczy zew Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 jak zostaje sam to przez parę minut rdrzeeeeeeee ryja przez moją chorobę nie zostaje na dłużej w sprawie czystości nie ufam mu jeszcze w pełni może coś zniszczyć z nim trzeba jeszcze pracować reszta opisu dobra,szybko się uczy,ma zadatki na aportera Quote
malawaszka Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 Kochani BARDZO pilnie musimy znaleźć DOM albo inny DT dla Zaszka który jest u farmerki - proszę pomóżcie :modla: http://www.dogomania.pl/forum/threads/233579-ALARM-sznaucerek-Zachary-PILNIE-szuka-domu!!! Quote
Recommended Posts