Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 537
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Margi napisał(a):
Poradzi,założycie kaganiec,trochę pomożesz przytrzymać i będzie dobrze.

problem w tym,że jego nie da się przytrzymać,wiem że fryzjerzy dają uspokajacze albo karzą zostawić psa samego a ja na to się nie zgodzę

Posted

wilczy zew napisał(a):
problem w tym,że jego nie da się przytrzymać,wiem że fryzjerzy dają uspokajacze albo karzą zostawić psa samego a ja na to się nie zgodzę

Niekoniecznie, mój Gabrych wierzgał jak koń, ale na spokojnie i z podejściem dało radę, choć głowę to tylko nożyczkami.

Posted

WATACHA napisał(a):
Ja złośliwa?Nigdy w życiu, nie znam nawet takiego słowa :).Pierwsze słyszę, a raczej czytam ;)

Ja to zawsze mówię, że to podłe pomówienia są :)

Posted

Komuś się tu ofiar zachciewa :mad:

został ostrzyżony,jeszcze nie jest dobrze rozczesany,jest taki pijany i sam nie wie czy wstać czy się położyć
jest trochę chłodno a on czysty jeszcze nie jest więc przykryłam go kocem,który idzie do wyrzucenia

Posted

brody nie dało się uratować ale z wąsów sporo zostało,na tułowiu pod kudłami miał filce,bardzo uciekał przed maszynką i tylko nożyczkami jest zrobiony

ma jakiś dziwny ogon,wet w czwartek spojrzy,bo idziemy na antybiotyk,histeryk przy zastrzyku

Posted

zerduszko napisał(a):
I co, dało się podać zastrzyk? :evil_lol:

dało bo mój wet daje suuuuper szybko

Kurdupel chyba załapuje czystość,szłam do kuchni a on spał pod drzwiami więc musiał wstać,wyszedł i poszedł pod wyjściowe i usiadł,i ogląda się na mnie a ja uznałam że po narkozie pomieszało się pieseczkowi i biorę go do kuchni,na progu podniósł łapę,to ja nie załapałam nauki czystości :oops:

Posted

wilczy zew napisał(a):

Kurdupel chyba załapuje czystość,szłam do kuchni a on spał pod drzwiami więc musiał wstać,wyszedł i poszedł pod wyjściowe i usiadł,i ogląda się na mnie a ja uznałam że po narkozie pomieszało się pieseczkowi i biorę go do kuchni,na progu podniósł łapę,to ja nie załapałam nauki czystości :oops:

buuahahaha toś mu dała lekcję :turn-l: