Jump to content
Dogomania

Pepe-biedak szuka domu;tyle z nim problemow,a on chce do domu... I MA DOM :)

Recommended Posts

• Replies 879
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Z A B I E R A Ć GO ALE MIGIEM :mad::mad::mad::mad::mad::mad::angryy::angryy:

nazywa się teraz Pepko-Demolka:diabloti:
rzeczy ze spiżarni przeniesione do piwnicy - codziennie sprzątam:angryy:
kiedy da rade to ukradnie co sie da i na ogród:angryy: (np. moje skarpetki)
razem z bokserami i Nuką ( z tą to on się dogadał :angryy::angryy::angryy::angryy:) wykopują drzewa owocowe:angryy::angryy::angryy::angryy:
a jak wrzasnę to pierwszy siada na dupalu i robi takie gały jak ten kot ze Shreka
wszystko nie on tylko oni:angryy:

diabeł wcielony:angryy::angryy::angryy:

ale ale jak ładnie pomaga palić w piecu, jak węgiel wypadnie to przynosi cały czas asystuje przy paleniu no i nauczył się wchodzić na kolana:evil_lol:
zjada ślicznie trochę przytył
tylko przy tym jego przyspieszeniu to za gruby nigdy nie będzie
broni stada i to tak wcale nie jak szczeniaczek, to była pełna agresja a pan deczko łyknięty miał pełne porty:diabloti:
ja też wystraszyłam się bo przecież Demolki nie odwołam bo Demolka się nie słucha:mad: no ale skończyło się poszarpaną nogawką a pan był w takim stanie że pewnie następnego dnia nic nie pamiętał:diabloti:
na spacerkach trzyma się grupy, już nie dokucza Baskowi teraz ścigają się po polanie:razz:

Posted

dariaopole napisał(a):
ale łobuz !!!!!! istne szatanisko :diabloti: rozpuściłaś go oleńko i tyle :evil_lol:

nigdy w życiu - ja dyscyplinę trzymam
on sam taki bandzior się zrobił:mad:

Posted

olenka_f napisał(a):
nigdy w życiu - ja dyscyplinę trzymam
on sam taki bandzior się zrobił:mad:

a świstak siedzi i zawija....................... :evil_lol:

widać ,że ma u Ciebie jak w raju a dzięki powalającej mince shrekowego kota może robić co mu sie żywnie podoba , sprytny ten Pepko :diabloti:

Oleńko - ja tez mam szkodnika w domu więc wiem co czujesz :p

Posted

Gabi za 10 lat to ja przy tym diabełku w Tworkach wyląduje, no a za rok ul.Srebrzysko:eviltong:

teraz to wszystko na mnie a to jego i tylko jego wina że sie wychowywać nie daje

cwaniak i już

maślane gały i mi szkoda i znów od nowa :mad:

Posted

Pepko po staremu, codziennie przenosi co się da ze spiżarni do piwnicy:cool1: codziennie sprzątanko :cool1:
skacze jak kangur i robi 3tys okrążeń na minutę :evil_lol:
wcina elegancko, posiusia się czasem ale tylko wtedy kiedy się za mocno rozszalejemy, jest bardzo żywiołowy ale i karny
robi śmieszne gały gremlina jak coś nabroi a broi stale
kocha się przytulać i być głaskany, nawet w czasie spacerku przybiega na głaskanko a po chwili znów kangurzy galop :evil_lol:

Posted

Super jest!!!!!!!
On mi z wybryków przypomina Bobka z Dobranocki "Muminki" to był mój ulubieniec;)

Jak dobrze, że apetyt dopisuje a nadwaga z takimi siłami witalnymi to mu raczej nie grozi:evil_lol:

A jak do innych grzeczny jest, czy dalej szuka guza?

Posted

co to sie za kochaś zrobił , o losie
tylko mnie przytulaj , głaszcz i na kolana bierz :loveu:
teraz codziennie rano Figa ściąga jednego boksera za fafle a Pepko drugiego :mad: szleją tak że kawa jest często wylana bo stół- idiota stoi im na drodze:evil_lol:
problem z Pepkiem jest taki że jak ma ochotę jakiegoś obcego ludzia dziabnąć to nic mu w tym nie przeszkodzi, on gna a moje wołanie ma w miejscu gdzie powinien być ogonek:diabloti: