Toska Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 matko kochana :crazyeye:, cóż za wspaniałe wiadomości !!! i choć jestem strrasznym niedowiarkiem , to widzę , że jednak cuda się zdarzają na tym świecie :lol: Pepe :loveu:, ty szczęśliwcze :loveu: olenka_f -wielki szacunek :Rose::buzi: Quote
olenka_f Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 erotoman:mad: erotoman:mad:erotoman:mad: ale nie wiem jakiej oriętacji bo podoba mu sie i Basiul i Figa:evil_lol: z Baskiem szaleją po całym ogrodzie, jednak ten wielki faflak ma wspaniały charakter:loveu: on się chce bawić i już z Nusią ok mieszkają razem i fajnie się dogadują w Nusi też sie biedak zakochał ale ta go łapą na dół no i po miłości:evil_lol: budę przemeblował po swojemu:mad: biega po soim i Nuki terenie swobodnie na ogrodzie pod kontrolą jeszcze bo jaoś nie mam śmiałości poznać go z Antosiem choć ten przy płotku czatował ciągle ale Antoś musi sie przyzwyczaić do nowej sytuacji i nowego braciszka a małemu nie potrzeba stresu za wiele jeść nie bardzo bawić sie bardzo:lol: muszę go koniecznie wykastrować i tu mam do Was prośbę żebyście się u swoich wet dowiedziały ile kosztuje bo wiecie ja mam kochaną doktor ale drogą a przy tej durnej robocie to czasu na pojeżdżenie też nie wiele:evil_lol: Quote
brazowa1 Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 noooo wlasnie! Jakbys Olenko uprzedzila chociaz troche,toby sie Pepe w kolejke do odjajczenia wsuneło.Popytam,to prosty zabieg :) Quote
deedee77 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Co???????!!!!!!![SIZE=2]Oleńka jesteś cudownie szalona!!!:loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi: :Cool!::Cool!::Cool!::bigcool::bigcool::bigcool: Nasz Pepiś Twój!!!!!!:loveu::loveu::loveu: Tego Wam nie odpuszczę ;) przyjadę na kontrolę poadopcyjną:evil_lol: z aparatem:lol: po prostu mnie zatkało......POZYTYWNIE OCZYWIŚCIE!!!!!!:multi::multi::multi: Quote
olenka_f Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 nie czytała :mad: tyż nie czytała com pisała calutkij czas uparcie:mad: Quote
deedee77 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 :oops::oops::oops: :oops::oops::oops: tak jakośiś mi umknęło......;) Quote
brazowa1 Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Millarca rozmawialam z dr Debisem.W przyszłym tygodniu ewentualnie.Cene po wysłuchaniu okreslił na "do 150",czyli sądzimy,ze wziałby stowke.Millarca jeszcze przed umowiona wizyta by mu przypomniala o tym,ze to ten piesio z przypadłościami.Jakby co-Olenko,dzwon do Millarcki.Ona Was umowi. Polazłam dzis specjalnie do schronu,zeby ujrzec puste miejsce po Pepiku.No i faktycznie-nie ma go tam :) Pobawilam sie z TIM-ONem,czyli z Timonem,ktory został teraz sam. Quote
olenka_f Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 no kochanie Timona nie chce on zdrowy;) Quote
olenka_f Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 dziękuje bardzo będą dzwonić do Milarki i będziemy odjajeczać :evil_lol: Quote
brazowa1 Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Ale dzieki temu,ze Timonowi bylo smutno,weszlam,pobawilam sie z nim i zakochałam sie w nim! Ruszamy z kampania reklamowa dla niego :multi::multi::multi::multi:.To super piecho. Oleńko newsy o Pepe prosze,wszyscy mnie wypytuja! Quote
olenka_f Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 ale nie ma jakiś wielkich wiadomości, zakochani jesteśmy wszyscy, Basko ma kumpla do zabawy, Nusia towarzysza z równym jej temperamentem, Figunia biega z nim do póki on miłości nie chce okazywać wtedy w łep od jamnika Maro no cóż jego izoluje od wszyskich bo jemu coś odbija zaczyna sie do wszystkich a Basko wszystkich broni no i on dostaje manto od Basiula z Antosiem jakiś takich wielkich przyjaźni na razie nie widać no ale na to potrzeba czasu, Antoś już taki jest problemów z posikiwaniem nie ma żadnych, tylko ta niekontrolowana kupka jest bardzo żywy, bardzo wesoły i ma dość spore towarzystwo do zabawy choć jak któreś z nas się zbliża skacze jak kangur z radości osobiście nie mam pojęcia czemu tak strasznie bano sie go zaadoptować, rozumiem ta kupka ale na ogródku co to przeszkadza zdrowy wesoły normalny piesio:loveu: Quote
brazowa1 Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 "Zdrowy,wesoły,normalny piesio" oj,ot cala Olenka.:loveu: Quote
kaerjot Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Nie ma to jak dobrze się uryczeć od rana. Quote
olenka_f Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 jesuuuuuuuuuuuu Wiolcia przysięgam że normalny rano wytarłam mu pupkę i tyle on do domu normalnie wchodzi przytulamy sie i w łóżeczku przymilamy i nic, ani razu mnie nie osikał ani razu, przysięgam Antoś go bardzo lubi prowokuje do zabawy, fajnie bo sie bałam byliśmy wczoraj całą bandą na spacerku ale Pepko jeszcze na smyczy a to dlatego że on nie bardzo reaguje na zawołanie i chodzi w swoą strone a po tem musze biegać i go nosić:evil_lol: w domu szleństwo wszyscu na raz chcą sie bawić z Pepkiem , jak się bawi z Basiulkiem to podbiega Antoś albo Figa i zaczepiają żeby z nimi sie bawił a on się wtedy płoszy ale za chwile wraca do zabawy najbardziej jednak lubi sie przytulać i wtedy żadna zabawa go nie skusi, he he co pańcia to pańcia zmienił sobie bude chce mieszkać z Nuśką:lol: Nuśka jak dostaje chrupki do jedzenia to nie lubi w misce tylko trzeba jej wysypywać w budzie wtedy ona leży i żre - Pepko robi tak samo:evil_lol: Quote
olenka_f Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 kaerjot napisał(a):Nie ma to jak dobrze się uryczeć od rana. nie płacz nie ma nad czym, tylko że sie ludzie nie poznali na nim - to jest bardzo normalny wesoły piesio trzeba mu dupkę podetrzeć ale no jak mi sie fafel wytarzał to musiałam go kąpać i myć w domu każdą szafkę o którą był łaskaw sie oprzeć:eviltong: Quote
brazowa1 Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Widzisz Oleńko,on z Tobim tez w budzie lubił spac, i z Timonem tez-chyba lubi sie przytulac. W łóżku ani razu Cie nie obsikał???? jedno mu trzeba na wielki plus-ładny jest,prawda? Quote
olenka_f Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 brazowa1 napisał(a):Widzisz Oleńko,on z Tobim tez w budzie lubił spac, i z Timonem tez-chyba lubi sie przytulac. W łóżku ani razu Cie nie obsikał???? jedno mu trzeba na wielki plus-ładny jest,prawda? jest śliczny i bardzo uczuciowy - przytula się i przytula nie obsikał mnie ani w łóżku ani nigdzie - wogóle nie problem to kupka która wylatuje mu i myślę że on nawet nie wie kiedy ale o siusiu nie ma mowy Quote
brazowa1 Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 no zobacz,a w schronie koopa przestala z niego leciec,za to ciagle nas olewał. Poczekaj-zmieni mu sie. Quote
brazowa1 Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 No prosze,jakim higienista sie zrobił. A tak na serio-jak mu sie emocje uspokoja,to przestanie.On nas na samym poczatku regularnie obsrywał przy myciu tyłka.Potem juz tylko osikiwał,ale i tak byla wyliczanka,kto go tym razem do kapieli nad zlewem trzyma :diabloti: Quote
olenka_f Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 ale ja go nie kąpię nie ma takiej potrzeby wystarcza gąbka Quote
kaerjot Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Cały dzień bez nowych wieści??????? Oleńka!!!!!!!!!! Do tablicy!!!!!!!!! Quote
olenka_f Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 wczoraj zrobiłam sobie wolne i dlatego nie było mnie na dogo Pepko wychodzi sobie z boksu iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii wskakuje na parapet i patrzy i patrzy i patrzy efekst nocował w domu bo co zrobić z taką sierotką nie nabrudzone było nic a nic jestem pewna że jego ta doopka boli tylko mi pozwala sie wytrzeć i to też baaaaardzo nieufnie wczoraj Antoś go potrącił łapką jak ten spał to zerwał się i z warczeniem i piskiem w jednym dziś idziemy do pani wet i zobaczymy co się tam niedobrego dzieje Pepko godzinami sie przytula nie wolno mu wchodzić na łóżko więc przednimi łapkami wchodzi i sie przytula no i nawet tak usnął biedaczek na koniec wyprosił Pipi z jej posłania i choć jest ono zbyt małe dla niego spał tam, rano znalazłam swoją bluzką i skarpetki w posłaniu:evil_lol: Quote
brazowa1 Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Ja MUSZE go w domu zobaczyc!!! Quote
Recommended Posts