Jump to content
Dogomania

Pepe-biedak szuka domu;tyle z nim problemow,a on chce do domu... I MA DOM :)

Recommended Posts

Posted

matko kochana :crazyeye:, cóż za wspaniałe wiadomości !!!
i choć jestem strrasznym niedowiarkiem , to widzę , że jednak cuda się zdarzają na tym świecie :lol:
Pepe :loveu:, ty szczęśliwcze :loveu:
olenka_f -wielki szacunek :Rose::buzi:

• Replies 879
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

erotoman:mad: erotoman:mad:erotoman:mad:
ale nie wiem jakiej oriętacji bo podoba mu sie i Basiul i Figa:evil_lol:
z Baskiem szaleją po całym ogrodzie, jednak ten wielki faflak ma wspaniały charakter:loveu: on się chce bawić i już
z Nusią ok mieszkają razem i fajnie się dogadują w Nusi też sie biedak zakochał ale ta go łapą na dół no i po miłości:evil_lol:
budę przemeblował po swojemu:mad: biega po soim i Nuki terenie swobodnie na ogrodzie pod kontrolą jeszcze bo jaoś nie mam śmiałości poznać go z Antosiem choć ten przy płotku czatował ciągle ale Antoś musi sie przyzwyczaić do nowej sytuacji i nowego braciszka a małemu nie potrzeba stresu za wiele
jeść nie bardzo bawić sie bardzo:lol:
muszę go koniecznie wykastrować i tu mam do Was prośbę żebyście się u swoich wet dowiedziały ile kosztuje bo wiecie ja mam kochaną doktor ale drogą a przy tej durnej robocie to czasu na pojeżdżenie też nie wiele:evil_lol:

Posted

Co???????!!!!!!![SIZE=2]Oleńka jesteś cudownie szalona!!!:loveu::loveu::loveu:
:multi::multi::multi: :Cool!::Cool!::Cool!::bigcool::bigcool::bigcool:
Nasz Pepiś Twój!!!!!!:loveu::loveu::loveu:
Tego Wam nie odpuszczę ;) przyjadę na kontrolę poadopcyjną:evil_lol: z aparatem:lol:
po prostu mnie zatkało......POZYTYWNIE OCZYWIŚCIE!!!!!!:multi::multi::multi:

Posted

Millarca rozmawialam z dr Debisem.W przyszłym tygodniu ewentualnie.Cene po wysłuchaniu okreslił na "do 150",czyli sądzimy,ze wziałby stowke.Millarca jeszcze przed umowiona wizyta by mu przypomniala o tym,ze to ten piesio z przypadłościami.Jakby co-Olenko,dzwon do Millarcki.Ona Was umowi.
Polazłam dzis specjalnie do schronu,zeby ujrzec puste miejsce po Pepiku.No i faktycznie-nie ma go tam :)
Pobawilam sie z TIM-ONem,czyli z Timonem,ktory został teraz sam.

Posted

Ale dzieki temu,ze Timonowi bylo smutno,weszlam,pobawilam sie z nim i zakochałam sie w nim! Ruszamy z kampania reklamowa dla niego :multi::multi::multi::multi:.To super piecho.
Oleńko newsy o Pepe prosze,wszyscy mnie wypytuja!

Posted

ale nie ma jakiś wielkich wiadomości, zakochani jesteśmy wszyscy, Basko ma kumpla do zabawy, Nusia towarzysza z równym jej temperamentem, Figunia biega z nim do póki on miłości nie chce okazywać wtedy w łep od jamnika
Maro no cóż jego izoluje od wszyskich bo jemu coś odbija zaczyna sie do wszystkich a Basko wszystkich broni no i on dostaje manto od Basiula
z Antosiem jakiś takich wielkich przyjaźni na razie nie widać no ale na to potrzeba czasu, Antoś już taki jest
problemów z posikiwaniem nie ma żadnych, tylko ta niekontrolowana kupka
jest bardzo żywy, bardzo wesoły i ma dość spore towarzystwo do zabawy choć jak któreś z nas się zbliża skacze jak kangur z radości
osobiście nie mam pojęcia czemu tak strasznie bano sie go zaadoptować, rozumiem ta kupka ale na ogródku co to przeszkadza
zdrowy wesoły normalny piesio:loveu:

Posted

jesuuuuuuuuuuuu Wiolcia przysięgam że normalny
rano wytarłam mu pupkę i tyle on do domu normalnie wchodzi przytulamy sie i w łóżeczku przymilamy i nic, ani razu mnie nie osikał ani razu, przysięgam
Antoś go bardzo lubi prowokuje do zabawy, fajnie bo sie bałam
byliśmy wczoraj całą bandą na spacerku ale Pepko jeszcze na smyczy a to dlatego że on nie bardzo reaguje na zawołanie i chodzi w swoą strone a po tem musze biegać i go nosić:evil_lol:
w domu szleństwo wszyscu na raz chcą sie bawić z Pepkiem , jak się bawi z Basiulkiem to podbiega Antoś albo Figa i zaczepiają żeby z nimi sie bawił a on się wtedy płoszy ale za chwile wraca do zabawy
najbardziej jednak lubi sie przytulać i wtedy żadna zabawa go nie skusi, he he co pańcia to pańcia
zmienił sobie bude chce mieszkać z Nuśką:lol:
Nuśka jak dostaje chrupki do jedzenia to nie lubi w misce tylko trzeba jej wysypywać w budzie wtedy ona leży i żre - Pepko robi tak samo:evil_lol:

Posted

kaerjot napisał(a):
Nie ma to jak dobrze się uryczeć od rana.

nie płacz nie ma nad czym, tylko że sie ludzie nie poznali na nim - to jest bardzo normalny wesoły piesio
trzeba mu dupkę podetrzeć ale no jak mi sie fafel wytarzał to musiałam go kąpać i myć w domu każdą szafkę o którą był łaskaw sie oprzeć:eviltong:

Posted

Widzisz Oleńko,on z Tobim tez w budzie lubił spac, i z Timonem tez-chyba lubi sie przytulac.
W łóżku ani razu Cie nie obsikał????
jedno mu trzeba na wielki plus-ładny jest,prawda?

Posted

brazowa1 napisał(a):
Widzisz Oleńko,on z Tobim tez w budzie lubił spac, i z Timonem tez-chyba lubi sie przytulac.
W łóżku ani razu Cie nie obsikał????
jedno mu trzeba na wielki plus-ładny jest,prawda?

jest śliczny i bardzo uczuciowy - przytula się i przytula
nie obsikał mnie ani w łóżku ani nigdzie - wogóle nie
problem to kupka która wylatuje mu i myślę że on nawet nie wie kiedy ale o siusiu nie ma mowy

Posted

No prosze,jakim higienista sie zrobił.
A tak na serio-jak mu sie emocje uspokoja,to przestanie.On nas na samym poczatku regularnie obsrywał przy myciu tyłka.Potem juz tylko osikiwał,ale i tak byla wyliczanka,kto go tym razem do kapieli nad zlewem trzyma :diabloti:

Posted

wczoraj zrobiłam sobie wolne i dlatego nie było mnie na dogo
Pepko wychodzi sobie z boksu iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii wskakuje na parapet i patrzy i patrzy i patrzy
efekst nocował w domu bo co zrobić z taką sierotką
nie nabrudzone było nic a nic
jestem pewna że jego ta doopka boli
tylko mi pozwala sie wytrzeć i to też baaaaardzo nieufnie
wczoraj Antoś go potrącił łapką jak ten spał to zerwał się i z warczeniem i piskiem w jednym
dziś idziemy do pani wet i zobaczymy co się tam niedobrego dzieje
Pepko godzinami sie przytula nie wolno mu wchodzić na łóżko więc przednimi łapkami wchodzi i sie przytula no i nawet tak usnął biedaczek
na koniec wyprosił Pipi z jej posłania i choć jest ono zbyt małe dla niego spał tam, rano znalazłam swoją bluzką i skarpetki w posłaniu:evil_lol: