Jump to content
Dogomania

Pepe-biedak szuka domu;tyle z nim problemow,a on chce do domu... I MA DOM :)

Recommended Posts

• Replies 879
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olenko, jesteś kochana!!!!!!!!!!!! Za tę pepikową noc w domku, za Jaskra, Figę, Antosia - za wszystko!!!! :loveu::loveu::loveu:
Tak pięknie o nim piszesz, że się wzruszyłam...

Posted

Kasiunia Pepko to tak prawie jak Figunia tylko w kolanach go podciąć i już:evil_lol:
bardzo potrzebuję informacji jakie leki przyjmował i dlaczego zgnił mu ten ogonek
Pepko cierpi ja to zauważyłam ale dziś ............... to był szok:shake:
będzie potrzebny "głupi jaś" do badania i raczej napewno będzie potrzebna operacja, dziś już go nie męczyliśmy ale jutro muszę nie ma wyjścia
Wiolcia gdybyś dała mi znać przed 15 czy on miał obcinany ogon tylko czy o coś jeszcze chodziło bo on ma strasznie mocno wycięte i otwarty odbyt, to dlatego tak smrodzi ale to nie problem , problem jest ten że go boli no i infekcje mogą się wdawać
Pepko dziś był już tak obolały i wystraszony że ani krew ani serce nie było badane walka żeby pokazał pupkę:placz:

Posted

Bedzie pamietał-on ma w kompie wszystkie zabiegi,a pies charakterystyczny.
Nie widomo wskutek czego mial martwy ogonek.On pojawil sie z nieruchomym ,martwym ogonkiem,pod ktorym zbierala sie koopa,wszystko razem niesamowicie smierdzialo.Jako,ze on go nie odsuwał,trzeba bylo go usunac.

Posted

Olenko i bardzo dobrze,ze sie tulił,w koncu ma do kogo!
Słuchaj Oleńko,ja moge pomoc z przytrzymaniem go u weta,mam zelazna raczke,ale wracam dopiero w czwartek.
A Ty nie mniej zlego dnia,popatrz w oczy psiakow i glowa do gory!

Posted

O nie! Biedny Pepuś :-( Oleńko p.Irzyłowski to dobry wet, tylko jak będziesz tam jeżdzić to pytaj czy on akurat przyjmuje(do kogoś innego nie idż)
chyba każdy by się mocno denerwował jakby mu koło pupy robić więc rozumiem biednego Pepika.... biedactwo słodkie :shake:

Posted

powiem tak : od wczoraj nie musiałam czyścić pupki, Pepko ani razu nie załatwił się w domu a właśnie w nim mieszka bo ogródek to tak mu nie bardzo przypadł do gustu :evil_lol:
kocyk jest cacy ale tylko na posłanku więc muszę kupić bo zarekwirował :mad:
zajada ładnie ale biega przy jedzeniu taki trochę nie bardzo pewny
jak się doopki nie dotyka to jest ok
z bandą dogaduje sie wspaniale ale najlepszy i najukochańszy jest Basko, Pepko dziś rano sobie siedział i patrzył jak Basko śpi:evil_lol:
bawi sie najczęściej z Figą ale to dlatego że ta terrorystka go zmusza i razem ganiają fredka:evil_lol: a on ich razem dziabie w tyłki :evil_lol:

Posted

O Matkooooooooooooooooo, Oleńko czy Ty cudotwórcą jesteś???????/ Jak to nie ma koooopki ani, tyci tyci??????

Wsapanialeeeeeeeeeeeeeeee:multi::multi::multi:
Te gonitwy i zabawy ma dzieciak w końcu szczęśliwe dzieciństwo i miłość i.................

Bubububbubu się poryczałam

Oleńka KOCHAM CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

ja Ciebie Kasiu też kocham:loveu:
kupka jest ale na dworzu i tylko tam :lol:
Pepko na spacery chodzi już bez smyczy , nie reaguje na swoje imię ale reaguje na mój głos , no i gdzie Basko tam on - mam nadzieję że Basiul nie pójdzie na babki:eviltong:

Posted

Ale wam fajnie :cool1: A ja w sobotę pracuję, to skanal!!!!!!!!!!!!

Tez Olenke KOCHAM!!!!!!!!!! I cieszę się, że z kupką O.K. :multi:
Pepik ma wielkiego kumpla Basko :lol: Nikt mu nie podskoczy (tylko Fifgunia oczywiście :evil_lol:).

Posted

Oleńka pewnie się nie pogniewa. Więc ukrdna od Figi fotki, więcej Cioć tu zaglądało. Niech ucieszą oczy!:lol:

Pepiś z siostrzyczką i ukochaną Oleńką.
Jakiś taki wysoki się zrobił, milutki , brykający szczeniaczek. Wesoły, radosny, aż serce rośnie!!!!!!

Posted

Pepko biega za Baskiem i ciągnie go za ogon, zazdrosny czy cóś:eviltong:
wczoraj na spacerze Basko bardzo pogryzł się z Antosiem a ponieważ nie mogłam Basiula odwołac tylko tarmosił Antkiem , to oberwał i to Wam powiem że takiej awantury ze mną nigdy nie miał. Pepko siedział wystraszony co sie stało a jak Basko za kare poszedł do ogrodu to ten solidarnie za nim:evil_lol: Antosiowi trochę uszko potargał no ale go przeprosił i już była zgoda :lol:
Pepko totalnie olewa wszystkie polecenia ile to ja się muszę na cmokać żeby do mnie na spacerze podszedł:roll: ale bardzo często się boi nie wiadomo czego , no np spadła mi siatka z zakupami reakcja fafli i Figi jest taka że pędzą i co się da poiwanią a Pepko w kąt i siedzi wystraszony, długa droga jeszcze przed nami:lol: