akucha Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 A Olenka dołożyła :evil_lol: Chcę fotki Pepka!!! Quote
olenka_f Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 toć wstawiłam u Figuni ładną taką i nawet leżał to się dało fotkę zrobić Quote
akucha Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Eeee, ale tylko jedną... Chitruska jesteś :razz: Quote
Kasia25 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 olenka_f napisał(a):toć wstawiłam u Figuni ładną taką i nawet leżał to się dało fotkę zrobić Własnie chciałam zapytać co on taki ugrzeczniony, obżarł się jak bąk, czy wydoroślał?:evil_lol: Bardzo ładny ten cycuch, trzeba mu przyznać a przecież płeć brzydka:lol: Quote
Kasia25 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Wygląda jak cielątko, niewiniątko:lol::lol::lol::lol: Śliczny jest Quote
akucha Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 On osaczony przez boksery jest! Aż mu się ze strachu łapki rozjechały :evil_lol: Nic nie wydoroślał, dalej dzieciuch taki. Pepuś słodki :loveu: i ma amstaffowaty pyszczek. Quote
brazowa1 Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 nie,nie,nie,zadnego asta tak nie ma i juz .Niewinniatko takie.Prawda,Olenko? Quote
olenka_f Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 brazowa1 napisał(a):nie,nie,nie,zadnego asta tak nie ma i juz .Niewinniatko takie.Prawda,Olenko? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie no niewiniątko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: on boksery po łapach gryzie jak się z nimi bawi to pirania jest a że miny potrafi strzelać no to wiemy przecież takiego bidunieczka ze schronu brałam :diabloti: Quote
brazowa1 Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 taaaa,z takimi to najgorzej.Biedaczek z obsranym tyłkiem,taaaaaaa Quote
olenka_f Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 brazowa1 napisał(a):taaaa,z takimi to najgorzej.Biedaczek z obsranym tyłkiem,taaaaaaa oooooooooooooooooooooooooooooo :mad: wypraszamy sobie :mad: proszę albo nie żądam wizyty poadopcyjnej z aparatem i świadkami ( wszystkie Ciotki z Mafii Nadmorskiej) w celu udowodnienia przez nas nieobsranej doopy od dawien dawna :angryy::angryy::angryy::angryy::mad::mad::mad::mad::mad: Quote
brazowa1 Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 brazowa1 napisał(a):taaaa,z takimi to najgorzej.Biedaczek z obsranym tyłkiem,taaaaaaa ups,przepraszam :oops: to dotyczylo Pepe w schronie :oops: Quote
olenka_f Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 brazowa1 napisał(a):ups,przepraszam :oops: to dotyczylo Pepe w schronie :oops: nic z tego nie wymigasz się, przyjeżdżasz na Przybrzeżną i to z Ciotkami Quote
olenka_f Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 zjeść nie zje a z osikaniem no cóż zdarza się jak się zdenerwuje albo zbyt mocno wita ale bez przesady to nie olanie to opryskanie tylko :evil_lol: Quote
Kasia25 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='brazowa1']a pepe nas nie zje (nie osika?) A Ta jaka strachliwa no proszę! A pamiętasz jak nas nietoperze zaatakowały?:evil_lol: Ciepło niech się zrobi , to wpadniemy brygadą. Quote
olenka_f Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Kasia25 napisał(a):A Ta jaka strachliwa no proszę! A pamiętasz jak nas nietoperze zaatakowały?:evil_lol: Ciepło niech się zrobi , to wpadniemy brygadą. ale Kasieńko u nas ciepło jest, pale w piecu :lol: Quote
olenka_f Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 co u Pepka ano źle:shake: Pepko nie trzyma kału wcale, nie wiadomo o co chodzi mam nadzieje że dam rade w przyszłym tygodniu takie szczegółowe badania zrobić z rtg i usg itd... nawet nie wiem czy coś da operacja raczej nie , nie są to zmiany jakieś nerwowe czy jakoś tak on jest chory i już raczej taki pozostanie bardzo się broni przed badaniem więc go boli:shake: Quote
akucha Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Olenko, to jakoś nagle się stało? Dolegliwości się nasiliły? Quote
olenka_f Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 właśnie nagle o to chodzi że problemu nie było a teraz od tygodnia jest i to silny Quote
brazowa1 Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 o rany.Bo Ty Olenko tak to ogolnie ujmiesz,ale wyobrazam sobie,jakie to uciazliwe. Quote
olenka_f Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 brazowa1 napisał(a):o rany.Bo Ty Olenko tak to ogolnie ujmiesz,ale wyobrazam sobie,jakie to uciazliwe. to nie chodzi o to że trzeba sprzątać, bardziej dokuczają jego demolki, chodzi o Pepka bo on siada i te gały wystraszone robi za chwile biegnie przytula się, przeprasza a nigdy nawet przez chwile nie byłam o to zła ale on się wstydzi w dodatku boli go a skoro nie chciał dać się zbadać i potrzeba było kaganiec zakładać boli go bardzo :shake: Quote
akucha Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Olenko, co z Pepkiem? Aż boje się tu wchodzić... Quote
Recommended Posts