olenka_f Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 nic nowego, demolka codzienna piwnicy i spiżarki i reszta ok:evil_lol: musisz przyjechać i nas odwiedzić,Ania czy to możliwe że widziałam Ciebie u weta na Elbląskiej? to już kawał czasu temu było ale była strasznie podobna do Ciebie babka ale ciut inna i w ciąży, w dodatku tak sobie myślę że gdybyś to była Ty to byś się odezwała ale ja strasznie się wgapiałam w tą babeczkę biedną :oops: Quote
wredne_słonko Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Oleńko, możliwe, bo jakiś czas temu byłam w ciąży ;) ale nie kojarzę.. Ostatni raz jak Cię spotkałam u weta byłaś z Figą i jakimś boksiem. chociaż w ciąży wysiadło mi trochę szarych komórek więc może Cię nie poznałam :niewiem: Chciałoby się powiedzieć 'to świetnie, że Pepe w swojej kondycji' ale masz z nim niezłe utrapienie ;) Quote
brazowa1 Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 No fakt,ten sopociak,to nam sie srednio udał,ups. Daje głowę,ze ona na pewno pochodzi z Gdańska,tylko podrzucony do sopockiego schronu. Ale najwazniejsze,ze on sam z soba dobrze sie czuje. Quote
Recommended Posts