olenka_f Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 aż dziwne że Maro ma do niego taką cierpliwość :evil_lol: Pepko to taki kangurowaty urwis jest ale jakoś wszyscy ze stoickim spokojem tolerują jego wybryki, aż dziwne :diabloti: Quote
brazowa1 Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 podskakuje i drze pyska prosto drugiemu psu w twarz,prawda? Az dostanie porzadnie w dziob.Wtedy przestanie. Quote
dariaopole Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 ten pepko to niezły odważniacha jest :evil_lol: Quote
dariaopole Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 olenka_f napisał(a):Pepko to ciężki przypadek :evil_lol: ale za to jaki kochany :loveu: Quote
olenka_f Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 powiem tak: wydaje mi się że to piesek który wróciłby z adopcji i to nie ze względu na przypadłość są pieski które są wredoty i taki jest pepko:diabloti: jego zabawa polega na szarpaniu za ogon baska, gryzienie po chorych uszch mara i od wczoraj targanie za nogę czemu maro i basko nie dają mu manta nie wiem ale respekt czuje tylko przed nuśką mnie też potrafi ugryźć np kiedy go niose do boksu bo sam nie ma mowy żeby przyszedł, smakołyki działają tak że podbiega a potem w swoją stronę,nie jest tak że pepko ucieka on robi co chce i kiedy chce jak masz inne plany to ugryzie:diabloti: Quote
dariaopole Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 olenka_f napisał(a):powiem tak: wydaje mi się że to piesek który wróciłby z adopcji i to nie ze względu na przypadłość są pieski które są wredoty i taki jest pepko:diabloti: jego zabawa polega na szarpaniu za ogon baska, gryzienie po chorych uszch mara i od wczoraj targanie za nogę czemu maro i basko nie dają mu manta nie wiem ale respekt czuje tylko przed nuśką mnie też potrafi ugryźć np kiedy go niose do boksu bo sam nie ma mowy żeby przyszedł, smakołyki działają tak że podbiega a potem w swoją stronę,nie jest tak że pepko ucieka on robi co chce i kiedy chce jak masz inne plany to ugryzie:diabloti: a to spryciarz, samowola mu w głowie :evil_lol: małpiszon jeden wziął się na sposób :diabloti: Quote
olenka_f Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 brazowa1 napisał(a):No co za małpa!!!! oj straszna małpa tylko że jak wracam do domu i on w tych kangurzych podskokach wita i tak się cieszy i taniec św.Wita odstawia to jakoś nie możesz się gniewać na niego:loveu: Quote
brazowa1 Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 cholernik jeden. Bedzie tu do Olenki sie stawiał. Quote
olenka_f Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: uszkodził końcówkę ogona Baskiemu :mad: kręgi niby nastawione ale i tak ogon jak haczyk:angryy: rana spora :angryy: boli bardzo :angryy: od dziś Pepko wychodzi na spacer tylko z Nusią bo Maro też te uszy ma poranione :angryy: gdybym była Maro albo Basko to bym mu takie wpierdy spuściła że ho ho Quote
olenka_f Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 nic, warkną czasem i nic, traktują jak natrętną muchę i nic a ten sieje spustoszenie:mad::angryy::angryy: Quote
brazowa1 Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 olenka_f napisał(a):nic, warkną czasem i nic, traktują jak natrętną muchę i nic a ten sieje spustoszenie:mad::angryy::angryy: To przepraszam Olenko,ale Ty masz d... a nie boksery.:eviltong: Quote
olenka_f Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 to nie do d.......... boksery tylko grzeczne one wiedzą jak dre pysk jak się gryzą a w dodatku gdyby tego piskosza chwyciły to by z niego nic nie zostało:mad: Quote
brazowa1 Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Mowie Ci Olenko,odjajczyc gada,to bedzie inaczej spiewał. Quote
kaerjot Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 brazowa1 napisał(a):Mowie Ci Olenko,odjajczyc gada,to bedzie inaczej spiewał. taaaaaaaaaa, falsetem Quote
brazowa1 Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Całuski to dla olenki.Za ogromne serce dla zwierzat.Jestem dumna,ze znam oleńke. Quote
olenka_f Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 brazowa1 napisał(a):Całuski to dla olenki.Za ogromne serce dla zwierzat.Jestem dumna,ze znam oleńke. :oops::oops::oops::oops: Quote
olenka_f Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 pojechałam wczoraj z siódemeczką na plażyczkę ok 3 w nocy, a co szaleństwo straszne cała w piachu te czorty też, Pipi walczyła z falami darła sie na nie w niebogłosy:evil_lol: boksery szalały Pepko starym zwyczajem no i Baskowi puściły nerwy,jak Pepko pokazywał mi grzbiet, jak sie wyginał żeby sie poskarżyć:evil_lol:cały grzbiet miał ofafluniony ale cały:diabloti: Quote
olenka_f Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 brazowa1 napisał(a):mala gnida,no.A takiego bidulka zgrywal,tak oczkami błyskał.Jak Otis mu zabieral WSZYSTKO,nawet listka do zabawy,to wszyscy sie nad nim wzruszali,no. Pepko nie zabiera zabawek, on nawet jak mu dam to chwile ponosi i zostawi, dla niego zabawa to bieganie za jakimś pieskiem i gryzienie go teraz Nuka mieszka u Agaty w pokoju to tylko z Maro zamieszkuje ale w swojej budzie rozwalił totalnie no i w Mara też wczoraj po spacerze już nie musiałam go zanosić do kojca, sam poszedł schował sie tylko w małej budzie takiej w której jest jego miseczka na jedzenie no i nie pamiętam kiedy musiałam go myć:multi: Quote
brazowa1 Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 nooo,z ta pupka to mu sie tak poprawilo,ze :crazyeye: Nawet nie mozna o nim "srajda" powiedziec. O demolce to mi nic nie musisz mowic...pamietam te rynne kolo biura. a takie bylo skruszone i biedne. Quote
brazowa1 Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Kasia25 napisał(a):Pepe, Rudzia, czy oni mają jakieś szanse? to bylo bardzo,bardzo dobre pytanie.A tu i Rudzia i Pepe zyja jak pączki w masle :loveu::loveu::loveu: Quote
olenka_f Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 smutasek na tym zdjęciu teraz już nie jest taki ale muszę mu albo kupić większą miseczkę albo dawać rano i na noc bo on ciągle głodny chodzi, chrupki ma zawsze ale i tak głoduje:roll: Quote
Recommended Posts