Jump to content
Dogomania

Pepe-biedak szuka domu;tyle z nim problemow,a on chce do domu... I MA DOM :)

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 879
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pepko własnie z ogrodu wrócił a tam w gaciuszkach nie chadza :eviltong:
to taki żywioł że nie sposób mu zdjęcia zrobić, on spokojny jest jak śpi a śpi kiedy mnie w domu nie ma jak jestem to robi 346 okrążeń w okół mnie na minutę , jak robie coś w kuchnie to uwagę dziele między potrawą a Pepko na blacie i zwaleniem go z niego tylko po to żeby za sekunde zrobić to samo :roll:
wulkan energii :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Kochany, zwariowany, szalony, lizusek:lol:!!!

Oleńko tak bardzo dziekuje, ze go w budzie już nie ma!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak sobie pomysle, jak teraz zimno, zimno coraz zimniej brrrrrrrrrr.

Szczęściarz jeden w dodatku se w koronkach paraduje:lol:

Posted

wcale nie jest szczęśliwy w tych koronkach jak widzi gaciuszki to spieprza pod łóżko Maćka a z tej kryjówki ciężko go wyciągnąć, zresztą kradnie i chowa tam różne rzeczy np kiedyś Maciek patrzy a mu mundur z fotela znika idzie za ciuchem a ciuch pod tapczan a tam Pepko z kilkoma innymi skarbami

Posted

One tu sbobie Pepka ogladają, a ja dopiero teraz zauważyłam :oops:

Ale szalony jest, jak na boksia władczo spoglada :evil_lol:
Lizusek sliczny :loveu, ale łobuz.

Posted

ja próbowałam mu zrobić więcej zdjęć, jak biega czy bawi się ale on w ciągu sekundy jest w kilku miejscach i same gołe krzaki wychodziły bo Pepko nawiał znów w inne miejsce :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

mam problemy z Pepka agresją i tym osikiwaniem wszystkiego, w budzie z Maro być nie może bo Maro tego nie wytrzyma a w dodatku no niech sie przeziębi jeszcze to dopiero będzie cyrk
Pepe robić chce po swojemu jak mu zabraniam to gryzie , nawet jak po ugryzieniu krzykniesz na niego jego agresja wzrasta, jak nie zareaguję to ugryzie w tył nogi kiedy odchodze.
To osikiwanie mebli itd też jest problemem on nie sika kiedy się wita nie posrywa się tak jak to było w schronie on olewa wszystko co jest na jego drodze.
Na spacerze idzie gdzie chce a jak go mam na smyczy tej długiej rozciąganej to i tak z niej nie korzysta bo mnie gryzie
powrót ze spaceru katorga bo jak Pepko wymyśli że chce gdzieś iść to idzie , próbowałam na kiełbaskę no podleci i ją chwyci i ucieknie albo oleje tą kiełbaskę i sobie pódzie. On wraca sam bo go przetrzymałam raz ale ostatnio jak widziałam jak potrafią po tej mojej uliczce jeździć to strach nawet żeby człowiek wybiegł bo nie zdąży się cofnąć a co dopiero pies:shake:

• 1 month later...
Posted

Pepko jest zły jak ma mieszkać w spiżarni a powinien tam mieszkać bo sika i demoluje
sika na wszystko co nowe
ale ponieważ Pepkowi przykro to mieszka na pierwszym przedpokoju, dostał jako posłanko skórę baranka i pod nią chowa co się da i co jest moje aaaaaaaaa i skóra nigdy nie jest obsikana
na dzień normalnie z wszystkimi jest w domu i nie ma śladu agresji
z kupką bardzo rzadko ale jest problem, nawet nie wiem z czego to wynika z sikaniem nie ma problemy tylko to znaczenie
je dużo ale jest chudy, za chudy - myślę że to przez ten jego temperament on ciągle skacze i biega
witamy się ok 15 min i wtedy nie ma płaczu - to cycuch okropniasty jest tylko buzi i buzi