Medorowa Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]ic dziecko ic... pomöld sie za nas,................................ bo MY nie mamy czasu :roll:[/FONT] [FONT=Arial]blagaj o wybaczenie za grzechy ... rzuc DUZO kasiury ksiendzu- nie zaluj mu;) [/FONT] [FONT=Arial]amen :diabloti:[/FONT] :evil_lol: Kasiury nie rzucem, bom mi szkuda:cool1: Gonitwa napisał(a):Boże co Ci z tym kościołem łodbiło! Przyjdź do mnie- pogadamy;) Będziesz mnie nawracać:evil_lol::evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]po pieniążki pod kościółek :multi::multi::multi::multi::multi:[/FONT] Alu ciiii:evil_lol::evil_lol: Imbir1 napisał(a):matka, a berecik moherowy masz?:cool3::diabloti: bo pamiętasz co Ci przeslałam? - Uratuj Polskę Schowaj babci dowód w dniu wyborów (podaj dalej):diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Pamiętam, bo oplułam wtedy monitor:diabloti: Na berecik dupiero zbiram:razz: clockwork napisał(a)::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol: Jak mi koleżanka prześle fotki, to wstwie:loveu::loveu: Quote
Alicja Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Imbir1 napisał(a):matka, a berecik moherowy masz?:cool3::diabloti: bo pamiętasz co Ci przeslałam? - Uratuj Polskę Schowaj babci dowód w dniu wyborów (podaj dalej):diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]no i co :diabloti:....jak mam klop zajęty:oops: ....tera zamiast kciuków zaciskam zwieracze:angryy::angryy::angryy:.... kurde ....ale ja nie mam babci :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:własnie w środę jak byłam u Madzi w Jebiu zadzwoniła do mła kuzynka z info :roll:że nasz babcia gdyby żyła miałaby 100 lat :p[/FONT] Quote
Medorowa Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Ja i mój prywatny pies:loveu::loveu: Image... mi strajkuje i więcej nie mam sił wstawiać;):mdleje: Quote
Alicja Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi: Madziu ......ile zebrałaś :razz: upsssss:oops::oops::oops::oops::oops:miałam być cicho ...... [/FONT] [FONT=Arial][SIZE=1]Madziu ......ile zebrałaś pod kściółkiem :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Quote
Alicja Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 madzia i medor napisał(a):Ja i mój prywatny pies:loveu::loveu: Image... mi strajkuje i więcej nie mam sił wstawiać;):mdleje: [FONT=Arial]:multi::multi::multi::multi:jaka ćliczna Nasza Madzia Medorowa z TYCH ;)[/FONT] Quote
Medorowa Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]no i co :diabloti:....jak mam klop zajęty:oops: ....tera zamiast kciuków zaciskam zwieracze:angryy::angryy::angryy:.... kurde ....ale ja nie mam babci :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:własnie w środę jak byłam u Madzi w Jebiu zadzwoniła do mła kuzynka z info :roll:że nasz babcia gdyby żyła miałaby 100 lat :p[/FONT] Buhahahaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alu, przeca miałaś sobie necik w klopiku zamontować:diabloti: Quote
Medorowa Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:multi::multi::multi: Madziu ......ile zebrałaś :razz: upsssss:oops::oops::oops::oops::oops:miałam być cicho ...... [/FONT] [FONT=Arial][SIZE=1]Madziu ......ile zebrałaś pod kściółkiem :diabloti:[/FONT] Alu:oops::oops::obrazic: Ksiądz mnie uprzedził i pierwszy z koszyczkiem biegał:roll: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:multi::multi::multi::multi:jaka ćliczna Nasza Madzia Medorowa z TYCH ;)[/FONT] :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 madzia i medor napisał(a):Buhahahaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alu, przeca miałaś sobie necik w klopiku zamontować:diabloti: :angryy::angryy:[FONT=Arial]:angryy:Łazienka zajęta........a ja pije piffo i mi się siq sce :placz::placz::placz:[/FONT] Quote
Medorowa Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::angryy::angryy:[FONT=Arial]:angryy:Łazienka zajęta........a ja pije piffo i mi się siq sce :placz::placz::placz:[/FONT] Pod siebie Alu, pod siebie:evil_lol::evil_lol: Quote
Imbirka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Madzialena, a który identyfikator rogza ma Medzio?:cool3: Alusia, a co, zaczynasz mieć problemy z pęcherzem?:cool3::cool3::cool3:;) też nie mam już ani jednej babci, co nie znaczy, ze innym podsyłam tą dobrą radę:p:diabloti: Quote
Alicja Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 madzia i medor napisał(a):Alu:oops::oops::obrazic: Ksiądz mnie uprzedził i pierwszy z koszyczkiem biegał:roll: :evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]a było nożynę wystawił i byłby się pleban wypierdzielił na zool:diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT] Quote
Gonitwa Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]a było nożynę wystawił i byłby się pleban wypierdzielił na zool:diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Imbir1 napisał(a):Madzialena, a który identyfikator rogza ma Medzio?:cool3: Alusia, a co, zaczynasz mieć problemy z pęcherzem?:cool3::cool3::cool3:;) też nie mam już ani jednej babci, co nie znaczy, ze innym podsyłam tą dobrą radę:p:diabloti: :oops::oops::oops::oops:[FONT=Arial].....no ....po piffku to tak już mam :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
caroolcia Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Dzień doberek!!!! a raczej wieczór ... :roll: wpadam kompletnie nie na bierzaco w tematach... a co to będzie po 2 tyg wolnego :placz: :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 caroolcia napisał(a):Dzień doberek!!!! a raczej wieczór ... :roll: wpadam kompletnie nie na bierzaco w tematach... a co to będzie po 2 tyg wolnego :placz: :evil_lol: [FONT=Arial] dam ci świetną radę ... nie bierz wolnego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Medorowa Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Gonitwa napisał(a):Medorowa fajne okularki;) Ha ha, moje miuchy:cool1::cool1: Imbir1 napisał(a):Madzialena, a który identyfikator rogza ma Medzio?:cool3: Alusia, a co, zaczynasz mieć problemy z pęcherzem?:cool3::cool3::cool3:;) też nie mam już ani jednej babci, co nie znaczy, ze innym podsyłam tą dobrą radę:p:diabloti: A ten uuu;):loveu: http://www.pelna-miska.pl/sklep/index.php?products=product&prod_id=942 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]a było nożynę wystawił i byłby się pleban wypierdzielił na zool:diabloti::diabloti:[/FONT] O ja głupi goopek nie pomyślołom:shake: Ale wezmę sobie twoją radę do serca[FONT=Arial]:diabloti:[/FONT] Quote
Medorowa Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Gonitwa napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;):evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a)::oops::oops::oops::oops:[FONT=Arial].....no ....po piffku to tak już mam :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Trza piffka nie pić:diabloti: Ale pierdoulem głupoty:evil_lol: caroolcia napisał(a):Dzień doberek!!!! a raczej wieczór ... :roll: wpadam kompletnie nie na bierzaco w tematach... a co to będzie po 2 tyg wolnego :placz: :evil_lol: Nie jedź:razz: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial] dam ci świetną radę ... nie bierz wolnego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Buhahahaha, Ala jak zawsze ma rację:loveu::loveu: Quote
Alicja Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 madzia i medor napisał(a):;):evil_lol: Trza piffka nie pić:diabloti: Ale pierdoulem głupoty:evil_lol: [FONT=Arial]pie...rdoulisz :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Nie jedź:razz: Buhahahaha, Ala jak zawsze ma rację:loveu::loveu: [FONT=Arial]:multi::multi::multi:wiedziałam ...wiedziałam ......:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Medorowa Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): [FONT=Arial]pie...rdoulisz :diabloti::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial] :multi::multi::multi:wiedziałam ...wiedziałam ......:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Czyli norma:loveu::loveu::diabloti: :evil_lol: Idziemy se już:hand::hand: Quote
caroolcia Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): [FONT=Arial]dam ci świetną radę ...[/FONT] [FONT=Arial]nie bierz wolnego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] cholernie nieżyciowa rada - jak nie pojade to padne :evil_lol: i nie bede już wcale na bierząco... no chyba, że w niebie maja dogo, bo gdzie indziej taki aniołek jak ja miałby trafić :lilangel: ... bo jak nie mają to lete do piekiełka :cooldevi: Quote
clockwork Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 madzia i medor napisał(a):Ja i mój prywatny pies:loveu::loveu: http://img219.imageshack.us/img219/241/medorijafl3.jpg Image... mi strajkuje i więcej nie mam sił wstawiać;):mdleje: [FONT=Arial]medorowa... to TY :razz::razz: ale z ciebie dupeczka.... :roll: normalnie az nie wierze ze TAKIE sie w Tychach chowajom :roll:[/FONT] Quote
caroolcia Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]medorowa... to TY :razz::razz: ale z ciebie dupeczka.... :roll: normalnie az nie wierze ze TAKIE sie w Tychach chowajom :roll:[/FONT] madzia ja tera dopiero sie cofłam te pare stronów i lachon z ciebie pełna gębą, dobrze że nie jedziesz ze mna na wakaje bo bym w jakie komleksy wpadła ;) Quote
Alicja Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 :hand: [FONT=Arial]branoc Medorowa :p[/FONT] Quote
e.v.a Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 http://img219.imageshack.us/img219/241/medorijafl3.jpg oo a ja myslalam ze ty blondyna jestes..... :grin: :diabloti: Quote
Recommended Posts