e.v.a Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 [CENTER]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [/CENTER] Quote
Kate I Luka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 madzia i medor napisał(a): Witaj równie piękna siostro mła:loveu: ma się rozumieć :loveu::loveu: Doberek wszystkim - zaraz biorę się za książkę:diabloti: ja też , już wykąpana, i pod kołderkę z książką :p Quote
Kate I Luka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 evaxon napisał(a)::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ewka, coś Ci wokół głowy lata :p Quote
e.v.a Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Kate I Luka napisał(a):Ewka, coś Ci wokół głowy lata :p muchi mi lataja:evil_lol: Quote
Alicja Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]medorkowa... jezdem... tzn. SĄ MY :grins: były my na randce z fryzjerką i OBIE cwaj jesteśmy PIKNE... ot tak chciałam poszpanować :grins: meldnij sie bo dziś ostatni dzień jestem na kompku.... :placz: robie se odwyk :roll:[/FONT] [FONT=Arial]tak potwierdzam ...co jedna to PIEKNIEJSZA :loveu::loveu::loveu:......wiadomo ;)ze ja zawsze ta druga :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] madzia i medor napisał(a): :multi::multi: Poka, poka:razz::loveu: :crazyeye:Jak to ostatni dzin:hmmmm: Przecież jutro dopiero 27, to jeszcze powinnaś być z nami ... [FONT=Arial]fotków nie mamy :p...uwierz na słowo ze MY piekne ;).......nie mylić z bogate :diabloti: to ja odpowiem :grins: za MOJĄ OSOBISTĄ MADZIALENĘ...:loveu::loveu::loveu: Madzia jutro pakuje ciuszki , sprzęcior , robi zakupki na wyjazd ....i na 666% wpadnie na DOGO :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
Alicja Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [FONT=Arial]:hand: Medorkowa ......jestem :grins:[/FONT] Quote
BeaC Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 .powitam Cie z rańca:loveu::loveu::loveu: Quote
basia2202 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 witaj Medorowa:) u Medora oki wszystko? buziaki ślemy!!:loveu: a w Eefffciiiiiii to widzę, że naaadal tyle LOVE siedzi :loveu: :evil_lol: nawet praca ją nie zniechęca i "poranne" wstawanie :cool3: :diabloti: Quote
zuzolandia Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 witaneczko i pozdrowieneczko !!!! heheheh slonce u nos wylazlo trza dooope ruszyc i na pspacerek isc heeheheh ;-) buzioleee .........a tak wogole to JAM SLICZNA I KOSMICZNA !!!!!!!!!!! Quote
caroolcia Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 madzia i medor napisał(a):I to jakie głowy:loveu::evil_lol: no baaa.... najlepszejszee :grins: Quote
Medorowa Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Co chwilę mnie rozłącza z internetem:angryy::angryy: Więc wrócę jak to gówno zacznie normalnie działać:angryy: Klocusiowa - trzymam kciuki - powodzenia:kciuki: Quote
agbar Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 madzia i medor napisał(a):Co chwilę mnie rozłącza z internetem:angryy::angryy: Więc wrócę jak to gówno zacznie normalnie działać:angryy: Klocusiowa - trzymam kciuki - powodzenia:kciuki: ooo kurde to dzis globalna siec strajkuje bo mi tez net gupieje a Alicje tez juz wywalillo.... Quote
e.v.a Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 witaj Madziusiusiusiu:loveu::loveu::loveu: Quote
caroolcia Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 To ja sobie posiedze w samotności :chlup: Quote
clockwork Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [FONT=Arial]i tu też przyszłam sie pożegnać [/FONT][FONT=Arial] wracam za 11 dni nie płacz :diabloti: [/FONT] Quote
zuzolandia Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 smiga necisko Medorkowa ???? a jak tam siusianko fafluncia ;-) eheheheh Quote
Alicja Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [FONT=Arial]hey ...Medorkowa .......:hand:[/FONT] Quote
Jagoda1 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Madzi nie ma, zdjęć nie ma, dobranoc.:razz: Quote
Medorowa Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 dealer napisał(a):ooo kurde to dzis globalna siec strajkuje bo mi tez net gupieje a Alicje tez juz wywalillo.... Może dziś będzie lepiej:roll: A w ogóle witaj:loveu: evaxon napisał(a):witaj Madziusiusiusiu:loveu::loveu::loveu: Cze Effcia:loveu::loveu: caroolcia napisał(a):To ja sobie posiedze w samotności :chlup: ;) To ja posiedzem z Tobą, ino putem;) clockwork napisał(a):[FONT=Arial]i tu też przyszłam sie pożegnać [/FONT][FONT=Arial] wracam za 11 dni nie płacz :diabloti: [/FONT] :placz::placz::placz: Czekamy i kciuki trzymamy:kciuki: zuzolandia napisał(a):smiga necisko Medorkowa ???? a jak tam siusianko fafluncia ;-) eheheheh Necik chwilowo, tfu tfu, śmiga. Zaraz jedziemy do weta:roll: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]hey ...Medorkowa .......:hand:[/FONT] Witaj Alicjowata:loveu::loveu: AgusiaTerierka napisał(a):Madzi nie ma, zdjęć nie ma, dobranoc.:razz: A no nima:niewiem: Witajcie:hand: Doberek - trzymajcie kciuki - zaraz jedziemy do weta:kciuki::kciuki: Quote
e.v.a Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 i jak i jak ...??? i jak bylo u weta?? pisz szybko :razz::razz::razz: Quote
zuzolandia Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 wiesci pozytywne ????? witanko Medorkowe stadko ;-) Quote
Medorowa Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Zaciskamy i czekamy.... caroolcia napisał(a):Czekamy na info!!!!!!!! evaxon napisał(a):i jak i jak ...??? i jak bylo u weta?? pisz szybko :razz: zuzolandia napisał(a):wiesci pozytywne ????? witanko Medorkowe stadko ;-) Krewka pobrana - Medor to wzorowy pacjent:p:loveu: Czekamy na wyniki - Pani wet ma zadzwonić:roll::kciuki::kciuki::kciuki: W tamtą stronę zawiozła nas Iza - Fidelowa:Rose::Rose: wracaliśmy busem - pierwsze co mój wychowany pies zrobił, to wpierdzielił się na siedzenia zostawiając pięknie odbite łapki:loveu::diabloti::diabloti: Gdy udało mi się go z nich zrzucić - dosłownie:angryy::angryy: - przenieśliśmy się na tył - wtedy Medor dał o sobie znać bardzo zapachowym bączajem:angryy::loveu: Następnie stwierdził, że jazda na podłodze nie wchodzi w grę i najpierw władował mi się na kolana przednimi łapami, a potem nagle zarzucił doopsko na siedzenie:loveu::loveu: Pan kierowca patrzył w lusterko - czekałam tylko, kiedy nam karze wysiąść :diabloti::diabloti:, ze złudną nadzieją zrobiłam oczy a'la kot ze Shreka, no i Pan tylko pokręcił głową, uśmiechnął się i szczęśliwie dojechaliśmy do domu:loveu::loveu::loveu: Nie licząc tego, że od przytrzymawania mojego 40 kilowego pieska nie mogę nawet podnieść rąk do góry:loveu: A zaraz mam jazdę:cool3::cool3::cool3::diabloti: Quote
Jagoda1 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 W zachowaniu Medorka nic mnie nie zdziwiło i zaskoczyło, przeciez to Boksio...:evil_lol: Ukłony dla p. Kierowcy;). Quote
Recommended Posts