Alicja Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 madzia i medor napisał(a): Buhahhahahaaaa:evil_lol: Raczej od księdza:placz::placz: [FONT=Arial]to jak od księdza to pożycz i dla mła :cool1:[/FONT] Biorę sobie piffko i biorę sobie drugie piffko, i biorem se mojego prywatnego psa:loveu::loveu::loveu: i moja prywatną koleżankę:loveu::loveu::loveu: i idem na spacer:cool1: - to jak ktoś by sie pytał:diabloti: [FONT=Arial]piffo mam ... psa mam .... moge iść z wami .....:razz:[/FONT] Quote
e.v.a Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 madzia i medor napisał(a):U mnie w mieście otworzyli nowy sklep i przeceny butków do 80%:B-fly::B-fly::B-fly: :cool1: i co sie chwalisz ? Quote
Paula Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Hej Madzia :loveu: Poka butki :p :diabloti: Zrobiłabyś w końcu porządek z tym aparatem :mad: Jak Medziu? Quote
Alicja Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [FONT=Arial]:hand: doberek Madziu Medorkowa :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
Medorowa Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]to jak od księdza to pożycz i dla mła :cool1:[/FONT] [FONT=Arial]piffo mam ... psa mam .... moge iść z wami .....:razz:[/FONT] Nie pożyczył, jeno koszyczek od razu wyciągnął:diabloti: Choo;):loveu: evaxon napisał(a)::cool1: i co sie chwalisz ? Bo jestem chwalipięta:cool1::diabloti::diabloti::diabloti: paula_z napisał(a):Hej Madzia :loveu: Poka butki :p :diabloti: Zrobiłabyś w końcu porządek z tym aparatem :mad: Jak Medziu? Nie zrobiłam:shake::shake::oops: Medziu mundra bestyja zlał się w łóżku u mojej mamy i dopiero przyszedł do mnie:loveu::loveu::loveu::evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:hand: doberek Madziu Medorkowa :loveu::loveu::loveu: [/FONT] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Doberek wszystkim - my już o siódmej rano:mdleje: w niedziele:mdleje: byliśmy na siq:mdleje: Pijam se kaffke i idę znowu:roll::roll: Quote
Alicja Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 madzia i medor napisał(a)::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Doberek wszystkim - my już o siódmej rano:mdleje: w niedziele:mdleje: byliśmy na siq:mdleje: Pijam se kaffke i idę znowu:roll::roll: [FONT=Arial] to jak ....TY wypijasz kawkę i znów idziesz siq .....to chory pęcherzyk masz ty czy Medzio :razz: ja też przy kawusi :p[/FONT] Quote
e.v.a Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 madzia i medor napisał(a): Medziu mundra bestyja zlał się w łóżku u mojej mamy i dopiero przyszedł do mnie:loveu::loveu::loveu::evil_lol: :lol: o bosze.... moja Tigra jak by cos takiego zrobila nauczyla by sie latac :grin: witanko piętaszku:multi::evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial] to jak ....TY wypijasz kawkę i znów idziesz siq .....to chory pęcherzyk masz ty czy Medzio :razz: ja też przy kawusi :p[/FONT] Ciiiiiii:oops::oops::oops::evil_lol: evaxon napisał(a)::lol: o bosze.... moja Tigra jak by cos takiego zrobila nauczyla by sie latac :grin: witanko piętaszku:multi::evil_lol: Buhahahaaa:evil_lol::evil_lol: Mojemu to nie grozi - moja mama bardziej kocha Medora ode mnie:roll::evil_lol::evil_lol: Jemu wolno wszystko:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) Quote
e.v.a Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 madzia i medor napisał(a): Buhahahaaa:evil_lol::evil_lol: Mojemu to nie grozi - moja mama bardziej kocha Medora ode mnie:roll::evil_lol::evil_lol: Jemu wolno wszystko:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) hahaha ciekawe co by zrobila jak to ty bys sie jej zeskała:grin: Quote
Jagoda1 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Wczoraj mnie nie było na dogo, weszłam do Ciebie...pozdrawiam :razz: Quote
clockwork Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 evaxon napisał(a):hahaha ciekawe co by zrobila jak to ty bys sie jej zeskała:grin: [FONT=Arial]wyrzucilaby przez okno :diabloti:[/FONT] Quote
Medorowa Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 evaxon napisał(a):hahaha ciekawe co by zrobila jak to ty bys sie jej zeskała:grin: Klocusiowa już Ci odpowiedziała:diabloti::diabloti::diabloti: AgusiaTerierka napisał(a):Wczoraj mnie nie było na dogo, weszłam do Ciebie...pozdrawiam :razz: Witaj Jagodo:multi::multi: clockwork napisał(a):[FONT=Arial]wyrzucilaby przez okno :diabloti:[/FONT] :loveu: Quote
Imbirka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Helloł gadulińska:multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:wróciwszy ze psacerka ;)[/FONT] Quote
Medorowa Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Imbir1 napisał(a):Helloł gadulińska:multi::multi::multi: cze córa:multi: Gonitwa napisał(a):Hejo;) Wpadłam na momenta...;) Witam wpadniętą:multi::multi: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:multi::multi::multi:wróciwszy ze psacerka ;)[/FONT] a my właśnie wybywamy:razz: Quote
Imbirka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 madzia i medor napisał(a): a my właśnie wybywamy:razz: a ta znowu idzie się gdzieś szlajać:roll: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Imbir1 napisał(a):a ta znowu idzie się gdzieś szlajać:roll: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Z piesem siem szlajałam:loveu::loveu: Tera idem do kościółka:diabloti::loveu: Werka napisał(a):Hello =} =D :hand::hand: Quote
clockwork Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 madzia i medor napisał(a):Z piesem siem szlajałam:loveu::loveu: Tera idem do kościółka:diabloti::loveu: :hand::hand: [FONT=Arial]ic dziecko ic... pomöld sie za nas,................................ bo MY nie mamy czasu :roll:[/FONT] [FONT=Arial]blagaj o wybaczenie za grzechy ... rzuc DUZO kasiury ksiendzu- nie zaluj mu;) [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]amen :diabloti:[/FONT] Quote
Gonitwa Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Boże co Ci z tym kościołem łodbiło! Przyjdź do mnie- pogadamy;) Quote
Alicja Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 madzia i medor napisał(a):Z piesem siem szlajałam:loveu::loveu: Tera idem do kościółka:diabloti::loveu: :hand::hand: [FONT=Arial]po pieniążki pod kościółek :multi::multi::multi::multi::multi:[/FONT] Quote
Imbirka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 madzia i medor napisał(a):Z piesem siem szlajałam:loveu::loveu: Tera idem do kościółka:diabloti::loveu: matka, a berecik moherowy masz?:cool3::diabloti: bo pamiętasz co Ci przeslałam? - Uratuj Polskę Schowaj babci dowód w dniu wyborów (podaj dalej):diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Imbir1 napisał(a):matka, a berecik moherowy masz?:cool3::diabloti: bo pamiętasz co Ci przeslałam? - Uratuj Polskę Schowaj babci dowód w dniu wyborów (podaj dalej):diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts