Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no przecież Medorek zachowywał sie całkiem normalnie :roll:....jak można się dziwić ....gdzie piesek ma siedzieć jak nie na siedzeniu ...
:kciuki: trzymam za wyniki ;)

witanko Madziu :multi:
[/FONT]

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
W zachowaniu Medorka nic mnie nie zdziwiło i zaskoczyło, przeciez to Boksio...:evil_lol:

Ukłony dla p. Kierowcy;).

Alicjarydzewska napisał(a):
[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no przecież Medorek zachowywał sie całkiem normalnie :roll:....jak można się dziwić ....gdzie piesek ma siedzieć jak nie na siedzeniu ...
:kciuki: trzymam za wyniki ;)

witanko Madziu :multi:
[/FONT]

evaxon napisał(a):
haha co Medzio :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

trzymamy kciukasy :loveu:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Dziękuję za trzymanie kciuków - bardzo się przydały:Rose::Rose: Medek ma wyniki idealne!!:loveu::loveu:
Najprawdopodobniej jest to przewlekłe zapalenie - w przyszłym tyg. jedziemy zrobić USG:p:p:p A teraz idę pod kościół, bo jestem spłukana:evil_lol:;)
:multi::multi:

Posted

madzia i medor napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Dziękuję za trzymanie kciuków - bardzo się przydały:Rose::Rose: Medek ma wyniki idealne!!:loveu::loveu:
Najprawdopodobniej jest to przewlekłe zapalenie - w przyszłym tyg. jedziemy zrobić USG:p:p:p A teraz idę pod kościół, bo jestem spłukana:evil_lol:;)

[FONT=Arial]:multi::multi::multi:no super że wyniki OKI ...kasa wydana ale warto było sprawdzić ;)

Jak pójdziesz pod kościół
[/FONT][FONT=Arial] to napisz na tabliczce że zbierasz na nowy moherowy berecik;)[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]:multi::multi::multi:no super że wyniki OKI ...kasa wydana ale warto było sprawdzić ;)

Jak pójdziesz pod kościół
[/FONT][FONT=Arial] to napisz na tabliczce że zbierasz na nowy mocherowy berecik;)[/FONT]

Że ja też głupia na to nie wpadłam:diabloti::diabloti::diabloti:
Werka napisał(a):
Witaj Medorowa:)

:multi:
[FONT=Arial]:hand:
hey piekna ;)
dalam fotaski u NAS w Blogaskach :loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

Zaraz lecem patrzać;):loveu:

Posted

Że ja też głupia na to nie wpadłam:diabloti::diabloti::diabloti:

[FONT=Arial]było się poradzić ....:cool1:...pomocy nigdy nie odmawiam ...[/FONT]

:multi:

Zaraz lecem patrzać;):loveu:

[FONT=Arial]lecaj lecaj ...jutro nastepne ;)[/FONT]

Posted

ze złudną nadzieją zrobiłam oczy a'la kot ze Shreka

A zaraz mam jazdę:cool3::cool3::cool3::diabloti:

:grin:

Opowiedz o jazdach :razz: :diabloti:

:multi: Super, że wyniki dobre :multi: Trzymamy nadal za zdrówko :kciuki:

Posted

[FONT=Arial]było się poradzić ....:cool1:...pomocy nigdy nie odmawiam ...[/FONT]
[FONT=Arial]lecaj lecaj ...jutro nastepne ;)[/FONT]

Niech Ci Bóg tą dobroć w dzieciach wynagrodzi:diabloti::diabloti:
Dziś tyż przylecam:loveu::loveu:
teqquila napisał(a):
cze Madziarka :)

gdzie polazlas znow mnie zostawials sama na gie gie :evil_lol::evil_lol: zapamietam :eviltong:

Konsumowałam nalewkę domowej roboty Fidelowej, mniamm:cool3::cool3:
paula_z napisał(a):
:grin:

Opowiedz o jazdach :razz: :diabloti:

:multi: Super, że wyniki dobre :multi: Trzymamy nadal za zdrówko :kciuki:

Samochód cały:cool1:
Trzymaj, trzymaj:loveu::loveu:
caroolcia napisał(a):
Dzien dobry!!!!
(raz, dwa, trzy pierwsza!!!!) :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Witaj:multi:

Posted

teqquila napisał(a):
tom ja druga :eviltong::evil_lol: Witanko

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Hejo:multi:
evaxon napisał(a):
gdzie 2 sie wita tam trzeci pije:evil_lol:
:drink1:

Buhahahhaaaaaa:loveu::loveu:
Kitka20 napisał(a):
Hej gaduły z piekła rodem:diabloti:

No, słyszałyscie gaduły:eviltong:;)
:multi:[FONT=Arial]:multi::multi:witanko poranne Magdaleno Medorowa z TYCH ;)[/FONT]

Doberek Alu:loveu::loveu:

Ale mam dziś beznadziejny nastrój.... losie, czy to jesienna deprecha:hmmmm::niewiem:

Posted

Niech Ci Bóg tą dobroć w dzieciach wynagrodzi:diabloti::diabloti:
Dziś tyż przylecam:loveu::loveu:

[FONT=Arial]no nie ...te dzieci to se mogłas darować :diabloti:...to już nie te lata ...chyba że wasze mogę odchowac :eviltong::eviltong::eviltong:
i prosze mi o pracy nie wspominać ....bo łapam doła :angryy:
[/FONT]

Doberek Alu:loveu::loveu:

Ale mam dziś beznadziejny nastrój.... losie, czy to jesienna deprecha:hmmmm::niewiem:

[FONT=Arial]coś w tym jest :roll:......chyba jesień Nas dobija :placz::placz::placz:
ale nie dajmy się ;).....:p
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]poczytalam o wynikach medorka :multi: [/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]i o tym ze pies nie mogl na siedzeniu w busie jechac :shake::placz: podam cie do TOZu :diabloti: [/FONT]
[FONT=Arial]i ze co... co ja jeszcze czytalam:hmmmm: aaa!!!! ze zbierasz na moherowy berecik- podaj numer konta cos ci dorzuce ;) wiesz ze jezeli chodzi o dewocjonalia :cool1: to ja zawsze jestem na TAK :diabloti: [/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]i ze ... czesc ci mowie ;)[/FONT]

Posted

to cos tak jak ja:cool1:
najchetniej pojechala bym na zakupy :roll: ale dzis nie moge:roll: bo moj "ukochany " ma moje potrzeby gdzies:roll: za to pojade jutro :p

witaj Madziula:loveu:

Posted

[FONT=Arial]no nie ...te dzieci to se mogłas darować :diabloti:...to już nie te lata ...chyba że wasze mogę odchowac :eviltong::eviltong::eviltong:
i prosze mi o pracy nie wspominać ....bo łapam doła :angryy:
[/FONT]

[FONT=Arial]coś w tym jest :roll:......chyba jesień Nas dobija :placz::placz::placz:
ale nie dajmy się ;).....:p
[/FONT]

Moich niestety nie:shake::shake:Nie planuję - nie lubię dzieci;)
Ole ole ole ole nie damy się, nie damy się:diabloti:
clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]poczytalam o wynikach medorka :multi: [/FONT]

[FONT=Arial]i o tym ze pies nie mogl na siedzeniu w busie jechac :shake::placz: podam cie do TOZu :diabloti: [/FONT]
[FONT=Arial]i ze co... co ja jeszcze czytalam:hmmmm: aaa!!!! ze zbierasz na moherowy berecik- podaj numer konta cos ci dorzuce ;) wiesz ze jezeli chodzi o dewocjonalia :cool1: to ja zawsze jestem na TAK :diabloti: [/FONT]

[FONT=Arial]i ze ... czesc ci mowie ;)[/FONT]

Do TOZu, będę podana do TOZu:Cool!:
Nr konta 666.... ;) Wiedziałam, że jesteś hojna, tym bardziej, jeśli chodzi o tak szczytny cel, jak nowy moherowy berecik:loveu:
Witaj wikingowa:loveu::loveu:

Posted

evaxon napisał(a):
to cos tak jak ja:cool1:
najchetniej pojechala bym na zakupy :roll: ale dzis nie moge:roll: bo moj "ukochany " ma moje potrzeby gdzies:roll: za to pojade jutro :p

witaj Madziula:loveu:

Ja byłam na zakupkach i od razu mi lepiej:multi:
Co prawda nic szczególnego sobie nie kupiłam, ale m.in. dorwałam fajne butki za 39.99:B-fly::B-fly::B-fly::B-fly:No i kupiłam sobie fajny stanik:p No i jakieś tam perfumki, aż od razu chce się żyć:multi::multi::multi:
A teraz idę pieniądze pożyczać:evil_lol:

Posted

Ja byłam na zakupkach i od razu mi lepiej:multi:
Co prawda nic szczególnego sobie nie kupiłam, ale m.in. dorwałam fajne butki za 39.99:B-fly::B-fly::B-fly::B-fly:No i kupiłam sobie fajny stanik:p No i jakieś tam perfumki, aż od razu chce się żyć:multi::multi::multi:
A teraz idę pieniądze pożyczać:evil_lol:

haha no ja jutro pojade :multi: i juz na samą mysl mi jest lepiej :loveu::loveu::loveu:
:crazyeye: gdzie takie tanie butki ? jakie?

Posted

evaxon napisał(a):
haha no ja jutro pojade :multi: i juz na samą mysl mi jest lepiej :loveu::loveu::loveu:
:crazyeye: gdzie takie tanie butki ? jakie?

U mnie w mieście otworzyli nowy sklep i przeceny butków do 80%:B-fly::B-fly::B-fly:
[FONT=Arial]:hmmmm: komu .......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

chyba nie księdzu :razz:
[/FONT]

Buhahhahahaaaa:evil_lol: Raczej od księdza:placz::placz:

Biorę sobie piffko i biorę sobie drugie piffko, i biorem se mojego prywatnego psa:loveu::loveu::loveu: i moja prywatną koleżankę:loveu::loveu::loveu: i idem na spacer:cool1: - to jak ktoś by sie pytał:diabloti: