Alicja Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no przecież Medorek zachowywał sie całkiem normalnie :roll:....jak można się dziwić ....gdzie piesek ma siedzieć jak nie na siedzeniu ... :kciuki: trzymam za wyniki ;) witanko Madziu :multi: [/FONT] Quote
e.v.a Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 haha co Medzio :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: trzymamy kciukasy :loveu: Quote
Medorowa Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):W zachowaniu Medorka nic mnie nie zdziwiło i zaskoczyło, przeciez to Boksio...:evil_lol: Ukłony dla p. Kierowcy;). Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no przecież Medorek zachowywał sie całkiem normalnie :roll:....jak można się dziwić ....gdzie piesek ma siedzieć jak nie na siedzeniu ... :kciuki: trzymam za wyniki ;) witanko Madziu :multi: [/FONT] evaxon napisał(a):haha co Medzio :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: trzymamy kciukasy :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dziękuję za trzymanie kciuków - bardzo się przydały:Rose::Rose: Medek ma wyniki idealne!!:loveu::loveu: Najprawdopodobniej jest to przewlekłe zapalenie - w przyszłym tyg. jedziemy zrobić USG:p:p:p A teraz idę pod kościół, bo jestem spłukana:evil_lol:;) :multi::multi: Quote
Alicja Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 madzia i medor napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dziękuję za trzymanie kciuków - bardzo się przydały:Rose::Rose: Medek ma wyniki idealne!!:loveu::loveu: Najprawdopodobniej jest to przewlekłe zapalenie - w przyszłym tyg. jedziemy zrobić USG:p:p:p A teraz idę pod kościół, bo jestem spłukana:evil_lol:;) :multi::multi: [FONT=Arial]:multi::multi::multi:no super że wyniki OKI ...kasa wydana ale warto było sprawdzić ;) Jak pójdziesz pod kościół[/FONT][FONT=Arial] to napisz na tabliczce że zbierasz na nowy moherowy berecik;)[/FONT] Quote
Alicja Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [FONT=Arial]:hand: hey piekna ;) dalam fotaski u NAS w Blogaskach :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
Medorowa Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:multi::multi::multi:no super że wyniki OKI ...kasa wydana ale warto było sprawdzić ;) Jak pójdziesz pod kościół[/FONT][FONT=Arial] to napisz na tabliczce że zbierasz na nowy mocherowy berecik;)[/FONT] Że ja też głupia na to nie wpadłam:diabloti::diabloti::diabloti: Werka napisał(a):Witaj Medorowa:) :multi: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:hand: hey piekna ;) dalam fotaski u NAS w Blogaskach :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Zaraz lecem patrzać;):loveu: Quote
Alicja Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 madzia i medor napisał(a):Że ja też głupia na to nie wpadłam:diabloti::diabloti::diabloti: [FONT=Arial]było się poradzić ....:cool1:...pomocy nigdy nie odmawiam ...[/FONT] :multi: Zaraz lecem patrzać;):loveu: [FONT=Arial]lecaj lecaj ...jutro nastepne ;)[/FONT] Quote
teqquila Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 cze Madziarka :) gdzie polazlas znow mnie zostawials sama na gie gie :evil_lol::evil_lol: zapamietam :eviltong: Quote
Paula Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 madzia i medor napisał(a):ze złudną nadzieją zrobiłam oczy a'la kot ze Shreka A zaraz mam jazdę:cool3::cool3::cool3::diabloti: :grin: Opowiedz o jazdach :razz: :diabloti: madzia i medor napisał(a):Dziękuję za trzymanie kciuków - bardzo się przydały:Rose::Rose: Medek ma wyniki idealne!!:loveu::loveu: Najprawdopodobniej jest to przewlekłe zapalenie - w przyszłym tyg. jedziemy zrobić USG:p:p:p A teraz idę pod kościół, bo jestem spłukana:evil_lol:;) :multi::multi: :multi: Super, że wyniki dobre :multi: Trzymamy nadal za zdrówko :kciuki: Quote
caroolcia Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Dzien dobry!!!! (raz, dwa, trzy pierwsza!!!!) :evil_lol: Quote
teqquila Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 tom ja druga :eviltong::evil_lol: Witanko Quote
e.v.a Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 gdzie 2 sie wita tam trzeci pije:evil_lol: :drink1: Quote
Kitka20 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Hej gaduły z piekła rodem:diabloti: Quote
Alicja Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 :multi:[FONT=Arial]:multi::multi:witanko poranne Magdaleno Medorowa z TYCH ;)[/FONT] Quote
Medorowa Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]było się poradzić ....:cool1:...pomocy nigdy nie odmawiam ...[/FONT] [FONT=Arial]lecaj lecaj ...jutro nastepne ;)[/FONT] Niech Ci Bóg tą dobroć w dzieciach wynagrodzi:diabloti::diabloti: Dziś tyż przylecam:loveu::loveu: teqquila napisał(a):cze Madziarka :) gdzie polazlas znow mnie zostawials sama na gie gie :evil_lol::evil_lol: zapamietam :eviltong: Konsumowałam nalewkę domowej roboty Fidelowej, mniamm:cool3::cool3: paula_z napisał(a)::grin: Opowiedz o jazdach :razz: :diabloti: :multi: Super, że wyniki dobre :multi: Trzymamy nadal za zdrówko :kciuki: Samochód cały:cool1: Trzymaj, trzymaj:loveu::loveu: caroolcia napisał(a):Dzien dobry!!!! (raz, dwa, trzy pierwsza!!!!) :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Witaj:multi: Quote
Medorowa Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 teqquila napisał(a):tom ja druga :eviltong::evil_lol: Witanko :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Hejo:multi: evaxon napisał(a):gdzie 2 sie wita tam trzeci pije:evil_lol: :drink1: Buhahahhaaaaaa:loveu::loveu: Kitka20 napisał(a):Hej gaduły z piekła rodem:diabloti: No, słyszałyscie gaduły:eviltong:;) Alicjarydzewska napisał(a)::multi:[FONT=Arial]:multi::multi:witanko poranne Magdaleno Medorowa z TYCH ;)[/FONT] Doberek Alu:loveu::loveu: Ale mam dziś beznadziejny nastrój.... losie, czy to jesienna deprecha:hmmmm::niewiem: Quote
Alicja Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 madzia i medor napisał(a):Niech Ci Bóg tą dobroć w dzieciach wynagrodzi:diabloti::diabloti: Dziś tyż przylecam:loveu::loveu: [FONT=Arial]no nie ...te dzieci to se mogłas darować :diabloti:...to już nie te lata ...chyba że wasze mogę odchowac :eviltong::eviltong::eviltong: i prosze mi o pracy nie wspominać ....bo łapam doła :angryy: [/FONT] madzia i medor napisał(a): Doberek Alu:loveu::loveu: Ale mam dziś beznadziejny nastrój.... losie, czy to jesienna deprecha:hmmmm::niewiem: [FONT=Arial]coś w tym jest :roll:......chyba jesień Nas dobija :placz::placz::placz: ale nie dajmy się ;).....:p [/FONT] Quote
clockwork Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 [FONT=Arial]poczytalam o wynikach medorka :multi: [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]i o tym ze pies nie mogl na siedzeniu w busie jechac :shake::placz: podam cie do TOZu :diabloti: [/FONT] [FONT=Arial]i ze co... co ja jeszcze czytalam:hmmmm: aaa!!!! ze zbierasz na moherowy berecik- podaj numer konta cos ci dorzuce ;) wiesz ze jezeli chodzi o dewocjonalia :cool1: to ja zawsze jestem na TAK :diabloti: [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]i ze ... czesc ci mowie ;)[/FONT] Quote
e.v.a Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 madzia i medor napisał(a): Ale mam dziś beznadziejny nastrój.... losie, czy to jesienna deprecha:hmmmm::niewiem: to cos tak jak ja:cool1: najchetniej pojechala bym na zakupy :roll: ale dzis nie moge:roll: bo moj "ukochany " ma moje potrzeby gdzies:roll: za to pojade jutro :p witaj Madziula:loveu: Quote
Medorowa Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]no nie ...te dzieci to se mogłas darować :diabloti:...to już nie te lata ...chyba że wasze mogę odchowac :eviltong::eviltong::eviltong: i prosze mi o pracy nie wspominać ....bo łapam doła :angryy: [/FONT] [FONT=Arial]coś w tym jest :roll:......chyba jesień Nas dobija :placz::placz::placz: ale nie dajmy się ;).....:p [/FONT] Moich niestety nie:shake::shake:Nie planuję - nie lubię dzieci;) Ole ole ole ole nie damy się, nie damy się:diabloti: clockwork napisał(a):[FONT=Arial]poczytalam o wynikach medorka :multi: [/FONT] [FONT=Arial]i o tym ze pies nie mogl na siedzeniu w busie jechac :shake::placz: podam cie do TOZu :diabloti: [/FONT] [FONT=Arial]i ze co... co ja jeszcze czytalam:hmmmm: aaa!!!! ze zbierasz na moherowy berecik- podaj numer konta cos ci dorzuce ;) wiesz ze jezeli chodzi o dewocjonalia :cool1: to ja zawsze jestem na TAK :diabloti: [/FONT] [FONT=Arial]i ze ... czesc ci mowie ;)[/FONT] Do TOZu, będę podana do TOZu:Cool!: Nr konta 666.... ;) Wiedziałam, że jesteś hojna, tym bardziej, jeśli chodzi o tak szczytny cel, jak nowy moherowy berecik:loveu: Witaj wikingowa:loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 evaxon napisał(a):to cos tak jak ja:cool1: najchetniej pojechala bym na zakupy :roll: ale dzis nie moge:roll: bo moj "ukochany " ma moje potrzeby gdzies:roll: za to pojade jutro :p witaj Madziula:loveu: Ja byłam na zakupkach i od razu mi lepiej:multi: Co prawda nic szczególnego sobie nie kupiłam, ale m.in. dorwałam fajne butki za 39.99:B-fly::B-fly::B-fly::B-fly:No i kupiłam sobie fajny stanik:p No i jakieś tam perfumki, aż od razu chce się żyć:multi::multi::multi: A teraz idę pieniądze pożyczać:evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 madzia i medor napisał(a):Ja byłam na zakupkach i od razu mi lepiej:multi: Co prawda nic szczególnego sobie nie kupiłam, ale m.in. dorwałam fajne butki za 39.99:B-fly::B-fly::B-fly::B-fly:No i kupiłam sobie fajny stanik:p No i jakieś tam perfumki, aż od razu chce się żyć:multi::multi::multi: A teraz idę pieniądze pożyczać:evil_lol: haha no ja jutro pojade :multi: i juz na samą mysl mi jest lepiej :loveu::loveu::loveu: :crazyeye: gdzie takie tanie butki ? jakie? Quote
Alicja Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 madzia i medor napisał(a): A teraz idę pieniądze pożyczać:evil_lol: [FONT=Arial]:hmmmm: komu .......:evil_lol::evil_lol::evil_lol: chyba nie księdzu :razz: [/FONT] Quote
Medorowa Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 evaxon napisał(a):haha no ja jutro pojade :multi: i juz na samą mysl mi jest lepiej :loveu::loveu::loveu: :crazyeye: gdzie takie tanie butki ? jakie? U mnie w mieście otworzyli nowy sklep i przeceny butków do 80%:B-fly::B-fly::B-fly: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:hmmmm: komu .......:evil_lol::evil_lol::evil_lol: chyba nie księdzu :razz: [/FONT] Buhahhahahaaaa:evil_lol: Raczej od księdza:placz::placz: Biorę sobie piffko i biorę sobie drugie piffko, i biorem se mojego prywatnego psa:loveu::loveu::loveu: i moja prywatną koleżankę:loveu::loveu::loveu: i idem na spacer:cool1: - to jak ktoś by sie pytał:diabloti: Quote
Recommended Posts