ewu Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Maruda666 napisał(a):Chudzinko :loveu: walcz, dużo jedz i obyś jak najszybciej zamachała nam ogonem :) Czy jest jakaś szansa, aby sąd nakazał takim ,, ludziom " chociażby zwrot kosztów leczenia ?? Kochana w cuda wierzysz...Sprawa się będzie ciągnęła, potem się odwołają a potem nawet przy wyroku nakązujacym płacenie wykażą brak środków do życia.... Mama Madzi nie meldowała się na komendzie od miesiąca i co????????? Szkoda słów na taki wymiar sprawiedliwości... Quote
ewu Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 warsawmoo napisał(a):Tak, organizm sunieczki walczy. Wszystkie wskaźniki podskoczyły w górę, a te niedobre w dół. Mona ma tez bardzo dobry apetyt. Jeszcze wczoraj mieliśmy bardzo złe przeczucia, dzisiaj jednak pojawiło się światełko w tunelu :) Walcz kochanie, walcz!!!! Quote
sonia1974 Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Kochana sunia , bądź silna chudzinko Quote
agusiazet Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 (edited) O rany, ale potwory z tych pseudo wlascicieli. Sunia nie daj sie, walcz!!! Edited November 20, 2012 by agusiazet Quote
zachary Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Trzymamy wszystkie łapki, czyli 6 razy po 4 za powrót Mony do normalności!!!! A o "właścicielach" nic nie napiszę:angryy:..... Quote
ewa1980o Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 zachary napisał(a):Trzymamy wszystkie łapki, czyli 6 razy po 4 za powrót Mony do normalności!!!! A o "właścicielach" nic nie napiszę:angryy:..... ci ludzie to DNO wiec nie warto pisac trzymam kciuki za małą walcz i nie poddawaj sie jeszcze zamerdasz wesolo ogonkiem nie raz Quote
ewa1980o Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 warsawmoo napisał(a):Tak, organizm sunieczki walczy. Wszystkie wskaźniki podskoczyły w górę, a te niedobre w dół. Mona ma tez bardzo dobry apetyt. Jeszcze wczoraj mieliśmy bardzo złe przeczucia, dzisiaj jednak pojawiło się światełko w tunelu :) SUUUUPERRRRR :multi: Quote
warsawmoo Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 ewu napisał(a):Jak bidusia? Oby coraz lepiej... Dzisiaj wyniki odrobinę lepsze niż wczoraj :lol: Quote
malagos Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Boziulko, jak to kłuć, jak do żyły sie dobrać, by pobrać krew? ........ Zaraz na to patrzę z punktu widzenia wet...... U takich wychodzonych, to bardzo trudne. Quote
warsawmoo Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 malagos napisał(a):Boziulko, jak to kłuć, jak do żyły sie dobrać, by pobrać krew? ........ Zaraz na to patrzę z punktu widzenia wet...... U takich wychodzonych, to bardzo trudne. Rzeczywiście był olbrzymi problem z założeniem wenflonu. Quote
b-b Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 warsawmoo napisał(a):Dzisiaj wyniki odrobinę lepsze niż wczoraj :lol: Oby tak dalej! Małymi kroczkami do przodu:) Quote
justysiek Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 mój ON długowłosy waży coś koło 35kg:( biedna mała, a jej oprawcy... by ich @#@$$ Quote
pikola Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 ewu napisał(a):Za wycięcie drzewa bez zezwolenia są monstrualne kary a za bestialstwo wobec zwierząt symboliczne. Za takie bestialstwo powinni zapłacić ogromną karę . Szkoda kasy na trzymanie takich w więzieniu, powinny być grzywny , które przeznaczano by na potrzeby zwierząt. Za Monę przywaliłabym 100 000 zł, jak nie mają to dom do licytacji... Znałam starego człowieka, który za drzewo dostał 80 000 zł kary ..... i płacił....Dostał zawału ale gmina nie podarowała....Miesiąc temu zmarł:( Życie psa i piekło, jakie zgotowali niewinnemu stworzeniu jest więcej warte... Jakoś ukrócono proceder samowolnego wycinania drzew, czemu nie potraktować równie surowo oprawców zwierząt???????? Popieram kazde slowo! Tak jest,jak by dostal jeden z drugim po 100.000 tys.kary to by juz w zyciu reki na zadne Zwierze nie podniosl! W skarpetkach powinni takich BANDYTOW zostawic! Ale to tylko Pies,mala szkodliwosc czynu!Dobrze ze jestem tu gdzie jestem... Quote
pikola Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Boze Kochany ile bolu Ci zadali.. Podziwiam te wszystkie osoby w OTOZ -ie ,bo ja to pewnie bym wyrok jakis zarobila... Zwiazac takiego ,wrzucic do stodoly,przypiac czyms zeby sie nie uwolnil i nie dac zryc przez miesiac...:angryy: Quote
ewu Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 [quote name='pikola']Boze Kochany ile bolu Ci zadali.. Podziwiam te wszystkie osoby w OTOZ -ie ,bo ja to pewnie bym wyrok jakis zarobila... Zwiazac takiego ,wrzucic do stodoly,przypiac czyms zeby sie nie uwolnil i nie dac zryc przez miesiac...:angryy: Pychol słodki... Quote
warsawmoo Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 pikola napisał(a):Boze Kochany ile bolu Ci zadali.. Podziwiam te wszystkie osoby w OTOZ -ie (...) Hmmm, ale Mona jest pod opieką LSOZ - Lubelskiej Straży Ochrony Zwierząt :roll: Quote
pikola Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Wiem pod czyja jest opieka:roll:,chodzi mi o to ze podziwiam te osoby pracujace w stowarzyszeniach pomagajacym Zwierzetom.Otozy,Straze Ochrony Zwierzat,wszystkich podziwiam jak to wytrzymuja.. Quote
warsawmoo Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 pikola napisał(a):Wiem pod czyja jest opieka:roll:,chodzi mi o to ze podziwiam te osoby pracujace w stowarzyszeniach pomagajacym Zwierzetom.Otozy,Straze Ochrony Zwierzat,wszystkich podziwiam jak to wytrzymuja.. Trzeba było od razu tak pisać .. :eviltong:;) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 [quote name='Merys'] (....) Nie, to nie była patologiczna rodzina. Młodzi ludzie, wykształceni, zadbani, z małymi dziećmi u boku, dziećmi, które od początku widzą, jak traktowane jest zwierzę, tuż zaraz, obok domu, tam gdzie leżą porozrzucane zabawki. Codziennie widziały obraz tej tak nieludzko traktowanej istoty, która umierała na ich oczach z pragnienia i głodu... Jak to się stało? Ot, po prostu, pani "nie lubi psów", a "pan"...? Pewnie zapomniał... My natomiast nie zapomnimy upomnieć się o sprawiedliwość dla Mony. Po zgromadzeniu niezbędnej dokumentacji sprawa zostanie złożona do Prokuratury. Dzieci uczą się obserwując dokładnie zachowania dorosłych. Następuje u nich swoiste kodowanie wzorców tych zachowań. No cóż, ci podobno wykształceni ludzie dali swoim dzieciom wspaniały :shake: przykład braku empatii wobec innych. Zapewne kiedyś ci sami ludzie będą ciężko zdziwieni postawą swoich dzieci... One też nie zwrócą kiedyś uwagi na czyjeś pragnienie i głód, bowiem tego nauczyły się przecież w domu.... Bardzo liczę na konsekwencję co do zgłoszenia znęcania się nad Moną. Za dużo jest tego okrucieństwa wobec bezbronnych istot, stanowczo zbyt dużo tego niepotrzbnego cierpienia :-(. Sprawiedliwości musi tu stać się zadość, to okrutne i przerażające, co uczynili ci "ludzie" tej suni. Sunieczko, kochana przetrwaj. :loveu: Quote
lunarmermaid Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Odwiedzam Monę. Piękna,koszmarnie zabiedzona sunia... Quote
ewu Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 dana napisał(a):Dzieci uczą się obserwując dokładnie zachowania dorosłych. Następuje u nich swoiste kodowanie wzorców tych zachowań. No cóż, ci podobno wykształceni ludzie dali swoim dzieciom wspaniały :shake: przykład braku empatii wobec innych. Zapewne kiedyś ci sami ludzie będą ciężko zdziwieni postawą swoich dzieci... One też nie zwrócą kiedyś uwagi na czyjeś pragnienie i głód, bowiem tego nauczyły się przecież w domu.... Bardzo liczę na konsekwencję co do zgłoszenia znęcania się nad Moną. Za dużo jest tego okrucieństwa wobec bezbronnych istot, stanowczo zbyt dużo tego niepotrzbnego cierpienia :-(. Sprawiedliwości musi tu stać się zadość, to okrutne i przerażające, co uczynili ci "ludzie" tej suni. Sunieczko, kochana przetrwaj. :loveu: Oby największa kara spotkała ich ze strony własnych dzieci..... Dostały "dobre wzorce", niech pokażą "mistrzom" co oznacza brak uczuć wyższych, niech mamusia:angryy: i tatuś:angryy: odczują to na własnej skórze... Nawet nie trzeba zgadywać czy tak będzie, będzie z pewnością... Patrzę na ten słodki pyszczek Mony i zastanawiam się, gdzie jest granica ludzkiej podłości....:( Mona musisz wyzdrowieć, musisz być szczęśliwym, upasionym,nieprzyzwoicie rozpieszczonym darmozjadem... Już nikt, nigdy nie będzie Cię głodził, żałował miski jedzenia, nie widział jak cierpisz.... Miski jedzenia-choćby jako zapłaty za to ,że pilnowałaś im domu,że wierna i oddana cieszyłaś się na widok tych drani...:( Pewnie to co zostawało po posiłkach wyrzucali do wiadra.... Ludzkie dno.....!!!! Quote
malagos Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Pamiętacie "Drewniany talerz"? ........... Los im odpłaci! Jak sunia, odżywa? Quote
Cassi_ Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 śledziłam wątek Mony na fb, a teraz znalazłam ją i tutaj więc odwiedzam śliczną - jak się dziś czuje? co do tej baby.... mam nadzieję, że ktoś ją przynajmniej porządnie nastraszy.... Quote
Recommended Posts