warsawmoo Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Sorry, trochę z czasem krucho.... Mona jest nadal na kroplówkach. Wyniki stanęły w miejscu - ani lepiej, ani gorzej. A dobre wieści - Sunia przytyła 2 kg. i ciągle je. Quote
ewu Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 warsawmoo napisał(a):Sorry, trochę z czasem krucho.... Mona jest nadal na kroplówkach. Wyniki stanęły w miejscu - ani lepiej, ani gorzej. A dobre wieści - Sunia przytyła 2 kg. i ciągle je. To dobrze:) Przytul ją ode mnie :) Quote
pikola Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 I ode mnie tez..tylko tak delikatnie bo Ona taka kruchutka. Ale je:multi:,niech je kochana.. Quote
forgetmenot Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Mam nadzieję, że ci "ludzie" odpowiedzą przed sądem za to co zrobili. Mam również nadzieję, że życie zgotuje im niełatwy los. Wierzę, że sunia wyzdrowieje i znajdzie dobry domek z dobrymi Ludźmi. Quote
DONnka Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Jak przybiera na wadze to dobry znak :multi: Bądź zdrowa dziewczynko :loveu: Pieniążki ze SKARPETY OWCZARKOWEJ w drodze :) Proszę o potwierdzenie jak pojawią się na koncie Quote
ewu Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 (edited) Monusia opychaj się ile wlezie:) Edited November 24, 2012 by ewu Quote
Cantadorra Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Jedz dziewczynko ile wlezie, na zdrówko maleńka :) Quote
ewu Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 forgetmenot napisał(a):Mam nadzieję, że ci "ludzie" odpowiedzą przed sądem za to co zrobili. Mam również nadzieję, że życie zgotuje im niełatwy los. Wierzę, że sunia wyzdrowieje i znajdzie dobry domek z dobrymi Ludźmi. Nie mogę przestać myśleć o Monie..... Te potwory też mi siedzą w głowie, nie umiem pojąć celu takiego bestialstwa. Swoją drogą dobrali się jak w korcu maku...Dwie "wrażliwe dusze"....:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Dzieci mają dobre geny.....:-(:-(:-( Jak wyjeżdżam na parę dni ,to gotuję i zamrażam żarcie dla psiaków żeby mąż miał gotowe. Jak wracam to zawsze mnie wzrusza lodówka zapchana drobiowymi paróweczkami dla dzieci , które mąż kupuje psom"na wszelki wypadek " jakby nie miał czasu odgrzewać (karmy nasze psy nie traktują jak posiłku). A tu jedno warte drugiego.... Świetnie by się sprawdzili w obozach jako nadzorcy....Władza nad życiem bezbronnych istot byłaby dla nich wymarzonym zajęciem...:-(:-(:-( Monka zdrowiej , będziesz jeszcze szczęśliwa i brzuszek będzie zawsze pełny i zadowolony. Quote
ewu Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Mam nadzieję,że Monie głod nie uszkodził nerek i wątroby.Dobrze,że ma apetyt,że przybiera na wadze, to dobry znak(tfu, tfu). Quote
MaDi Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 ewu napisał(a):Mam nadzieję,że Monie głod nie uszkodził nerek i wątroby.Dobrze,że ma apetyt,że przybiera na wadze, to dobry znak(tfu, tfu). Jej tan ogólny jest bardzo zły, podczas prześwietleń narządy wewnętrzne były nawet obkurczone:( Quote
malagos Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 MaDi napisał(a):Jej tan ogólny jest bardzo zły, podczas prześwietleń narządy wewnętrzne były nawet obkurczone:( Tak się dzieje zawsze w wyniku długotrwałego głodzenia. Miejmy nadzieję,z ę narządy podejmą pracę od nowa, że nie są uszkodzone na amen. Quote
lika1771 Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Czy fundacja zlozy wniosek do sadu o zwrot kosztow leczenia suni? Quote
ewa36 Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 warsawmoo napisał(a):Sorry, trochę z czasem krucho.... Mona jest nadal na kroplówkach. Wyniki stanęły w miejscu - ani lepiej, ani gorzej. A dobre wieści - Sunia przytyła 2 kg. i ciągle je. Świetne wiesci, będzie dobrze. Proces wyniszczania przebiegł w czasie i na proces odwrotny też potrzeba czasu. Powolutki, organizm sam to wyreguluje. Z uwagi na wyniszczone jelita i upośledzone wchłanianie, pomyślcie o tej Humanie dla dzieci na wodzie. Ściskam bardzo mocno - Ewa Quote
ewu Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 malagos napisał(a):Tak się dzieje zawsze w wyniku długotrwałego głodzenia. Miejmy nadzieję,z ę narządy podejmą pracę od nowa, że nie są uszkodzone na amen. Oby...........................Ile ten piesek wycierpiał i za co....:( Quote
MaDi Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 lika1771 napisał(a):Czy fundacja zlozy wniosek do sadu o zwrot kosztow leczenia suni? Jak już będziemy w posiadaniu wszystkich dokumentów złożymy doniesienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa. Sąd zadecyduje jakie będą losy Mony. W praktyce bardzo ciężko jest otrzymać zwrot kosztów. Quote
ewu Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 MaDi napisał(a):Jak już będziemy w posiadaniu wszystkich dokumentów złożymy doniesienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa. Sąd zadecyduje jakie będą losy Mony. W praktyce bardzo ciężko jest otrzymać zwrot kosztów. Jakie będą losy Mony..............???????????????? Nie bardzo rozumiem.... Masz na myśli zwrot kosztów czy rzeczywisty los Mony? Quote
arabiansaneta Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 A jakie inne mogą jej losy być niz są? Chyba nikt nie bierze pod uwagę ewentualności zwrócenia jej tym draniom? Quote
ewu Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 arabiansaneta napisał(a):A jakie inne mogą jej losy być niz są? Chyba nikt nie bierze pod uwagę ewentualności zwrócenia jej tym draniom? Niewyobrażalne... Mam nadzieję ,że MaDI użyła jedynie skrótu myślowego odnośnie zwrotu pieniędzy.... Quote
Marycha35 Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Jak dobrze, że sunia je i tyje:) Noo, może raczej nabiera wagi... Quote
Basia Z. Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Suńka przebywa w jakimś szpitaliku ? Kiedy zobaczymy nowe zdjęcia ? Czy może już zaczyna wyglądać troszkę lepiej ? Quote
ewu Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Basia Z. napisał(a):Suńka przebywa w jakimś szpitaliku ? Kiedy zobaczymy nowe zdjęcia ? Czy może już zaczyna wyglądać troszkę lepiej ? Koniecznie, prosimy ... Quote
Recommended Posts