Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

21.09.2000 r. Sąd Rejonowy w Dąbrowie Górniczej wydał wyrok w sprawie Oliwii P. skazująć ją na 3 miesiące pozbawienia wolności w zawieszeniu na 2 lata oraz nawiązke 1000 zł .
To wyrok za zagłodzenie na śmierć suczki Nelly , o której wspomina lika1771. Nelly konała z głodu , przywiązana do budy łańcuchem , na niej leżły jej szczeniaczki....:(
Pedagog, wychowaca.....
Synka zagłodzonej Nelly miałam długo na tapecie kompa ale szlag trafił komputer i zdjęcie straciłam:(

• Replies 996
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewu']21.09.2000 r. Sąd Rejonowy w Dąbrowie Górniczej wydał wyrok w sprawie Oliwii P. skazująć ją na 3 miesiące pozbawienia wolności w zawieszeniu na 2 lata oraz nawiązke 1000 zł .
To wyrok za zagłodzenie na śmierć suczki Nelly , o której wspomina lika1771. Nelly konała z głodu , przywiązana do budy łańcuchem , na niej leżły jej szczeniaczki....:(
Pedagog, wychowaca.....
Synka zagłodzonej Nelly miałam długo na tapecie kompa ale szlag trafił komputer i zdjęcie straciłam:(

Mnie usatysfakcjonowałby wyrok 1 miesiąca pozbawienia wolności - ALE BEZ ŻARCIA!

Posted

lika1771 napisał(a):
Mnie jeszcze zastanawia jedno,dlaczego ci pseudoludzie nie ponosza kosztow leczenia przeciez to sa kolosalne sumy....Leczenie Mony tez bedzie kosztowne....

No właśnie....

Posted

Isiak napisał(a):
Mnie usatysfakcjonowałby wyrok 1 miesiąca pozbawienia wolności - ALE BEZ ŻARCIA!

Parę kamieni można by im wrzucić do miski..

Posted

Sorki za offa ale szukamy na cito osoby do wizyty pa dla zagłodzonego Amora- okolice Wielunia.
Amor jest potwornie wychudzony ,potrzebuje domu i jest chętna Pani , na dodatek dom z ogrodem.
Czy ktoś może pomóc?

Posted

[quote name='lika1771']Basiu potwory sa wszedzie bez wzgedu na wyksztaucenie....Nie wiem czy to czytalas to byl koszmar pani pedagog http://www.dogomania.pl/forum/threads/174265-Trzy-w-jednym-Horror-koszmar-tragedia-jutro-kolejna-rozprawa Przeplakalam kilka nocy,az w koncu sie upilam....

Juz myslalam ze mnie nic bardziej nie dobije...Ale to:placz:Po prostu mnie zatkalo:placz:Zobaczylam tylko zdjecia i mam dosc!!!

I powtorze,TYLKO KARY PIENIEZNE ,sa w stanie powstrzymac tych POTWOROW w ludzkich skorach.100000 TYS.kary i gwarantuje ze juz nikt by nie podniosl reki na zadne Zwierze!

A tej ludzkiej szma...ie zycze ,zeby kiedys konala z glodu,zeby ja najgorsze chorobsko dopadlo..

Boze,dlaczego nikt nie reagowal:placz:

Mona prosze Cie wyzdrowiej Suniu kochana..

Posted (edited)

Właśnie wróciłam od weta, byłam z moim Pączkiem, który ma rok i sięga głową ciut za moje kolano( jestem drobnej postury) , ważyliśmy go -
15,6 kg........
Myślałam o Monie, 15 kg dla tak dużego psa ....................:(:( :(

Edited by ewu
Posted

Pamiętam Norę (wątek z tamtego roku) - zagłodzoną suczkę owczarka, gdy ją znaleziono ważyła 9 kg. Walczyła dzielnie, ale niestety odeszła. Wierzę, że tym razem będzie inaczej - trzymam kciuki za Monę.

Posted

Kryzia napisał(a):
Pamiętam Norę (wątek z tamtego roku) - zagłodzoną suczkę owczarka, gdy ją znaleziono ważyła 9 kg. Walczyła dzielnie, ale niestety odeszła. Wierzę, że tym razem będzie inaczej - trzymam kciuki za Monę.

Też pamiętam:(

Posted

lika1771 napisał(a):
Dlatego takie sprawy powinny byc naglasniane.Sady sa do niczego przewaznie w takich sprawach,a ludzie potrafia takim umilic zycie....Pamietam,ze ta co zabila Ozzego bala sie do pracy chodzic....

masz rację. To trzeba nagałaśniać!

Posted

Zagladam do serdunka :modla::iloveyou::iloveyou:sni sie niunia po nocacch:-( zdrowiej kochana nasza ,rzucmy urok ...... niechaj twoi byli ,,wlasciciele,,-cierpia potwornie :modla:niechaj sie kazdy od nich odsunie ..niech kazdy krok bedzie dla nich cierpieniem...i w swym cierpieniu - niechaj blagaja o ulge

Posted (edited)

arabiansaneta napisał(a):
A`propos Nory - czy jej oprawców dosięgła sprawiedliwość? Albo przynajmniej ostracyzm społeczny, taki, zeby np. nikt im ręki nie podawał? Bo jakoś o tym umilkło.

Pojęcia nie mam. Odnośnie ostracyzmu, to zależy od otoczenia. Na wsi, gdzie jeździłam na wakacje dla nikogo zagłodzenie psa nie stanowiłoby powodu do wykluczenia kogoś ze społeczności....
Kiedyś dowiedziałam się ,że wieś o mnie gada..... Zyskałam taką opinię:"Gupio tako chodzi po wsi i z gadziną gada......."
Tą gadziną były psy i koty , które dokarmiałam i serdecznie traktowałam. Tam się każy pies nazywa:" do budy!!!!!!.....":(
Kiedy przyjeżdżałam, sąsiadka darła się przez płot::" Ooooo nasza pani (???)zjechała, a to się mój Dinguś odpasie..."
Kupowałam u niej mleko dla jej kotów.......................wiedziała o tym doskonale...Na ich oczach karmiłam ich psy, dawałam im wodę....
Nie czuli wstydu, mnie mieli za dziwoląga....

Edited by ewu