Jasza Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Handziu, z całego serca - dzięki! :loveu: Quote
handzia Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 [quote name='Jasza']Handziu, z całego serca - dzięki! :loveu:[/QUOTE] No coś Ty? Przecież robisz to dla naszej Daszeńki, to ja dziękuję pięknie :loveu: Quote
michelle04 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Cioteczki Daszka dostała cieczkę, pytałam weta co w związku z tym, więc sterylkę można przeprowadzić najwcześniej za 2 tygodnie po cieczce Quote
funia Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [quote name='michelle04']Cioteczki Daszka dostała cieczkę, pytałam weta co w związku z tym, więc sterylkę można przeprowadzić najwcześniej za 2 tygodnie po cieczce[/QUOTE] Czyli poprawa zdrowia jest skoro cieczka wystapiła .... Michelle a jak jej samopoczucie ? Potrafi się cieszyć ? Quote
Panna Marple Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Nie znam się, ale mój wet twierdzi, że trzeba ze sterylką odczekać dłużej niż 2 tygodnie po cieczce. Kiedy moja sunia dostała cieczkę, to kazał mi odczekać 2 miesiące...bo -jego zdaniem-muszą cofnąć się wszystkie zmiany spowodowane hormonami Quote
funia Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 (edited) [quote name='Panna Marple']Nie znam się, ale mój wet twierdzi, że trzeba ze sterylką odczekać dłużej niż 2 tygodnie po cieczce. Kiedy moja sunia dostała cieczkę, to kazał mi odczekać 2 miesiące...bo -jego zdaniem-muszą cofnąć się wszystkie zmiany spowodowane hormonami[/QUOTE] Mój też w podobnym tonie mówi ,ze co najmniej miesiąc . Edited February 4, 2013 by funia Quote
michelle04 Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [quote name='funia']Czyli poprawa zdrowia jest skoro cieczka wystapiła .... Michelle a jak jej samopoczucie ? Potrafi się cieszyć ?[/QUOTE] Macha nieśmniało ogonkiem, który jednak jeszcze częściej jest podkulony, niemniej jednak oczy jakby radośniejsze, no i fakt, że sama przychodzi do człowieka po czułości i na pewno jest małą zazdrośnicą, bo gdy głaszczę innego psiaka, Daszka już jest przy nas :razz: Co do jedzenia to apetyt się utrzymuje :loveu: Quote
Martika&Aischa Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [quote name='michelle04']Macha nieśmniało ogonkiem, który jednak jeszcze częściej jest podkulony, [B]niemniej jednak oczy jakby radośniejsze,[/B] no i fakt, że sama przychodzi do człowieka po czułości i na pewno jest małą zazdrośnicą, bo gdy głaszczę innego psiaka, Daszka już jest przy nas :razz: Co do jedzenia to apetyt się utrzymuje :loveu:[/QUOTE] bardzo się cieszę :lol: kochana maleńka :loveu: Quote
ala123 Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Zaglądam do Daszki,a jednocześnie pragnę zaprosić cioteczki na wątek staruszka Szakala ze Szczebrzeszyna - prawie krajana suni, który też ma szansę na odmianę swojego losu,może pojechać do dt,ale nie ma nawet na transport,nie mówiąc o karmie i leczeniu,wesprzyjcie prosze chociaż obecnością: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239331-Staruszek-pomoc-deklaracje-pilnie-potrzebne[/url]! Quote
Panna Marple Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Zaglądam do sunieczki wieczorową porą Quote
Martika&Aischa Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 [quote name='Panna Marple']Zaglądam do sunieczki wieczorową porą[/QUOTE] i po południem również pamiętamy o Daszeńce ;) Quote
Wiola&Miłosz Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Daszenko tak jak zbieralysmy na transport dla Ciebie zbieramy i dla Jaggera:) Popros ciocteczki by podarowaly zlotoweczke:) zaprasam na bazarek dla Jaggera;) [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/239594-Transportowy!!!-Dla-Jaggera-do-17-02-2013r!!!-Wejd%C5%BA-pom%C3%B3z-mu-dojecha%C4%87-do-DS!!-Pilne!!"][SIZE=6][B]KLIK[/B][/SIZE][/URL] Quote
handzia Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 Ja bym pomogła chętnie, ale niestety kasa pusta..... Quote
Wiola&Miłosz Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 [quote name='handzia']Ja bym pomogła chętnie, ale niestety kasa pusta.....[/QUOTE] To przynajmniej przyjdz;) Podnos nas;) To tez wazne Quote
michelle04 Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 [IMG]http://c.wrzuta.pl/wi3273/c1a41012000aaf9c5112a871/sdc13565[/IMG] Daszeńka chyba już trochę się zadomowiła u nas, na ogrodzie nie wykazuje tendencji do ucieczki, jednak dalej biega na lince,bo jak to mówią strzeżonego Pan Bóg strzeże :) Quote
Martika&Aischa Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Daszeńka z każdym z dniem piękniejsza :) oby tylko jeszcze maleńkiej zdrówko dopisało:calus: Quote
Panna Marple Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Daszeńka coraz bardziej wyluzowana Quote
handzia Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 [quote name='iwonamaj']Zaokrągliła nam się Daszeńka chyba...[/QUOTE] Właśnie to miałam napisać :) Quote
Elisabeta Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Pozdrawiam kochana Daszeńko.:kiss_2: Nareszcie wiesz, że psi żywot może być piękny i bezpieczny. Quote
Martika&Aischa Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 [quote name='Elisabeta']Pozdrawiam kochana Daszeńko.:kiss_2: Nareszcie wiesz, że psi żywot może być piękny i bezpieczny.[/QUOTE] oj tak :) Teraz tylko zdrówka i najlepszego domku na świecie dziewczynce potrzeba :) Quote
Jasza Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Dzisiaj kończy się - wreszcie ;-) - bazarek dla Daszki. Będzie na sterylkę.:p Quote
Recommended Posts