Jump to content
Dogomania

Sunia szkielet z krowim łańcuchem na szyi za TM :( Przepraszamy Daszeńko (*):(

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='michelle04']Cioteczki Daszka dostała cieczkę, pytałam weta co w związku z tym, więc sterylkę można przeprowadzić najwcześniej za 2 tygodnie po cieczce[/QUOTE]
Czyli poprawa zdrowia jest skoro cieczka wystapiła ....

Michelle a jak jej samopoczucie ?
Potrafi się cieszyć ?

Posted

Nie znam się, ale mój wet twierdzi, że trzeba ze sterylką odczekać dłużej niż 2 tygodnie po cieczce. Kiedy moja sunia dostała cieczkę, to kazał mi odczekać 2 miesiące...bo -jego zdaniem-muszą cofnąć się wszystkie zmiany spowodowane hormonami

Posted (edited)

[quote name='Panna Marple']Nie znam się, ale mój wet twierdzi, że trzeba ze sterylką odczekać dłużej niż 2 tygodnie po cieczce. Kiedy moja sunia dostała cieczkę, to kazał mi odczekać 2 miesiące...bo -jego zdaniem-muszą cofnąć się wszystkie zmiany spowodowane hormonami[/QUOTE]
Mój też w podobnym tonie mówi ,ze co najmniej miesiąc .

Edited by funia
Posted

[quote name='funia']Czyli poprawa zdrowia jest skoro cieczka wystapiła ....

Michelle a jak jej samopoczucie ?
Potrafi się cieszyć ?[/QUOTE]

Macha nieśmniało ogonkiem, który jednak jeszcze częściej jest podkulony, niemniej jednak oczy jakby radośniejsze, no i fakt, że sama przychodzi do człowieka po czułości i na pewno jest małą zazdrośnicą, bo gdy głaszczę innego psiaka, Daszka już jest przy nas :razz:
Co do jedzenia to apetyt się utrzymuje :loveu:

Posted

[quote name='michelle04']Macha nieśmniało ogonkiem, który jednak jeszcze częściej jest podkulony, [B]niemniej jednak oczy jakby radośniejsze,[/B] no i fakt, że sama przychodzi do człowieka po czułości i na pewno jest małą zazdrośnicą, bo gdy głaszczę innego psiaka, Daszka już jest przy nas :razz:
Co do jedzenia to apetyt się utrzymuje :loveu:[/QUOTE]

bardzo się cieszę :lol: kochana maleńka :loveu:

Posted

Zaglądam do Daszki,a jednocześnie pragnę zaprosić cioteczki na wątek staruszka Szakala ze Szczebrzeszyna - prawie krajana suni, który też ma szansę na odmianę swojego losu,może pojechać do dt,ale nie ma nawet na transport,nie mówiąc o karmie i leczeniu,wesprzyjcie prosze chociaż obecnością:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239331-Staruszek-pomoc-deklaracje-pilnie-potrzebne[/url]!

Posted

Daszenko tak jak zbieralysmy na transport dla Ciebie zbieramy i dla Jaggera:)
Popros ciocteczki by podarowaly zlotoweczke:)
zaprasam na bazarek dla Jaggera;)

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/239594-Transportowy!!!-Dla-Jaggera-do-17-02-2013r!!!-Wejd%C5%BA-pom%C3%B3z-mu-dojecha%C4%87-do-DS!!-Pilne!!"][SIZE=6][B]KLIK[/B][/SIZE][/URL]

Posted

[IMG]http://c.wrzuta.pl/wi3273/c1a41012000aaf9c5112a871/sdc13565[/IMG]

Daszeńka chyba już trochę się zadomowiła u nas, na ogrodzie nie wykazuje tendencji do ucieczki, jednak dalej biega na lince,bo jak to mówią strzeżonego Pan Bóg strzeże :)