Jump to content
Dogomania

DOLNY ŚLĄSK-Misia szuka domku na stałe. W NOWYM DOMU !!! DZIEKUJEMY WSZYSTKIM !!! :)

Recommended Posts

Posted

Z transportem to musimy przykombinowac jak najszybciej. Poniewaz do piatku mamy czas. Ja w pt nie dam rady, dlatego jutro bedziemy sie z Jagoda organizowac i moze po poludniu ok. 17-18 pojedziemy po psa. Obie mamy male auta..ale moze jakos damy rade, bo jak nie to nie wiem..

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

samoglow napisał(a):
wiadomosci :loveu:
Jagoda, sprawdz jeszcze raz AFN, moze cos z Allegro wplynelo od osob, ktore podalam :lol:

sprawdzam, sprawdzam ale niestety nie podane jest rozliczenie od 14.04:shake:
już tam wiele osób się upomina.

Miśkę-Pyśkę musimy dostarczyć do piątku, więc jutro spróbujemy.
Dobrze , ze TZ Mag jest taki dzielny i cierpliwy i zawsze nam pomaga. Więc i tym razem pewnie bedziemy liczyła na niego. Nie mamy pojęcia jak umieścić Misiolca w aucie i co ona taka dzikuska tam będzie wyprawiała.

Waldi481 , dziękujemy :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Widze, że czas jest bardzo istotny.... więc może przydam sie następnym razem.
Do BeataJ. - co do szczegółów to dogadamy się po wekendzie, jak będę wiedział ile tego jest i jakoś to przygotuję do transportu...
Wtedy się odezwę....:lol:
Dominik

Posted

[quote name='Han&Dom']Widze, że czas jest bardzo istotny.... więc może przydam sie następnym razem.
Do BeataJ. - co do szczegółów to dogadamy się po wekendzie, jak będę wiedział ile tego jest i jakoś to przygotuję do transportu...
Wtedy się odezwę....:lol:
Dominik

Dobra, czekam na wieści :lol:

Posted

yewcia1 napisał(a):
Kobity przypomnijcie nr konta Waszego proszę poraz piąty:cool3:
Niech bedzie widoczne.

yewcia.. ja podam CI swoje jesli moge, ale wolalabym na PW :oops:

Posted

MagYa^^ napisał(a):
nie podoba misie przestawienie tej budy.. :/ nie wspominajac, ze teraz na nia bezposrednio pada deszcz.. do miski pada.. na suche czipsiki pada (wiec nie ma sensu ich wsypywac) - szkoda ze odstawili ja spod domu.. ale coz..

A nie daloby sie jakos z tymi ludzmi pogadac? Ze to tylko na jakis czas. Ze w koncu ona stamtad zostanie zabrana. Moze gdyby im wyjasnic, poprosic o cierpliwosc...

Posted

Słuchajcie mam pytanie na tym AR można psy odwiedzać?? szczerze mówiąc nie wiem jak to tam działa:oops: A mieszkam blisko to mogę ją odwiedzać.
Dominiku to ze mną rozmawiasz na meilu i bardzo się cieszę, że trafiłeś na ten wątek:lol:

Posted

AnkaRa napisał(a):
A nie daloby sie jakos z tymi ludzmi pogadac? Ze to tylko na jakis czas. Ze w koncu ona stamtad zostanie zabrana. Moze gdyby im wyjasnic, poprosic o cierpliwosc...

Misia idzie na leczenie i juz nie moze tam wrocic.

Negri, a wiesz... ja nie mam pojecia, nigdy nie bylam w takiej sytuacji.. Ale mysle, ze nie byloby problemu.

Trzymajcie kciuki za jutro...

Posted

MagYa^^ napisał(a):
Misia idzie na leczenie i juz nie moze tam wrocic.

Negri, a wiesz... ja nie mam pojecia, nigdy nie bylam w takiej sytuacji.. Ale mysle, ze nie byloby problemu.

Trzymajcie kciuki za jutro...

Trzymamy bardzo mocno!!

Posted

MagYa^^ napisał(a):
yewcia.. ja podam CI swoje jesli moge, ale wolalabym na PW :oops:

Nie ja chwilowo mogę tylko bazarkowo wesprzeć - ale trochę wcześniej ktoś pytał o konto - ale jak się polepszy to też poproszę (chwilowo jestem na zasiłku:oops: )

Posted

Ja pytałam o konto, ale się nie dopukałam i w końcu wpłaciłam na AFN :roll:
MagYa, możesz mi i tak podać Twój numer konta na PW? Jeszcze się przyda później i już nie będę musiała pytać... :cool3:

Posted

Kurde, mam nadzieję, ze Miśka nie wywinie dziś takiego numeru, jak wczoraj. Nie było jej w krzakach okolicznych, pojechałam przed 20, myślałam, ze zgłodnieje to przybiegnie jak mnie usłyszy, ale nic z tych rzeczy.Wsadziłam jej parówkę, którą wzięłam na wabika to budy do środka, bo mam nadzieję,że chociaż na noc tam przychodzi, bo po przestawieniu tej budy przez gospodarzy, to nie wiadomo gdzie ona nocuje i czy w ogóle tam wchodzi:-(
Negri:loveu: co do odwiedzin, to wszystko Ci powiemy po zawiezieniu Misi.
Tootiki :loveu: dziękujemy za wpłatę.
Justynavege:loveu: wielkie dzięki, naradzimy się z Mag co do tej karmy, jak przetransportować w razie czego itd.
Dominik:loveu: czy dysponujesz takim środkiem transportu, żeby przewieżc budę?
@All, nie sposób wymienić wszystkich, którym jesteśmy bardzo wdzięczne.
Jestem w strasznym stresie jak to wszystko wyjdzie, jak sobie poradzimy z wsadzeniem jej do auta i jak się bedzie zachowywała w drodze.
Uff:roll:

Posted

Uffff....:razz:
Wczoraj mi padł internet w domu...:angryy: :mad: :angryy:
W kwestii budy, to jaka ona jest duża??? ( potrzebuję wymiary!!!), bo największe auto jakim mogę dysponować to fiat brava, jeżeli by weszła po złożeniu siedzeń to służę pomocą...:lol:
Co do bazarków to będziemy się umawiać po wekendzie...:lol:
Dominik

Posted

heh... tez mam treme :roll: ...dzis ciut wolniejszy dzien, najchetniej juz bym pojechala i pilnowala zeby nie zwiala, bo bedzie klops jak Miski dzisiaj zabraknie :mad: