justynavege Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 alez Misia smutna wygląda na zrezygnowana :placz: Quote
MagYa^^ Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 justynavege napisał(a): alez Misia smutna wygląda na zrezygnowana :placz: ...ona czeka... mozna powiedziec, ze Miska siedzi obok, ale jakby w ogole na nas nie zwraca uwagi.. dziwnie to wyglada. Momentami nie reaguje na imie, na wolanie, na smakolyki.. tylko obserwuje nadjezdzajace samochody i wpatruje sie w dal. Ale widac, ze zaufala nam.. Quote
Tootiki Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Biedna, smutna, zrezygnowana Misia... :-( Biedulko, może już niedługo Twój los się odmieni i zapomnisz o wszystkim co złe... Quote
Jagoda Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Ello, bardzo wszystkim dziękujemy za wszystkie wpłaty!:loveu: Miśka jest dziwna. Zachowuje się przy nas tak, jakby mówiła "posiedzcie tu ze mną i poczekajcie na mojego pana, napewno niedługo przyjedzie". Wpatruje się w każdy przejeżdzajcy samochód, szczególnie jak zaczyna się ściemniać. Nie zależy jej na głaskaniu, tylko, zeby z nią posiedzieć.A jak się zbieramy, to idzie smutno za nami. Bardzo nam ciężko wtedy :-( Quote
Tootiki Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Jagoda napisał(a):Ello, Miśka jest dziwna. Zachowuje się przy nas tak, jakby mówiła "posiedzcie tu ze mną i poczekajcie na mojego pana, napewno niedługo przyjedzie". Wpatruje się w każdy przejeżdzajcy samochód, szczególnie jak zaczyna się ściemniać. Nie zależy jej na głaskaniu, tylko, zeby z nią posiedzieć.A jak się zbieramy, to idzie smutno za nami. Bardzo nam ciężko wtedy :-( I to się nie zmieni dopóki będzie w tym miejscu... Boże, Dziewczyny trzeba ją szybko przenieść do Mosii... Kiedy to by mogło być? Czy świerzbowiec po tym pierwszym zastrzyku jest wciąż groźny dla innych psów? Powiedzcie też jak stoicie finansowo, czy chociaż na pierwszy okres pobytu Misi coś się uzbierało? Postaram się dziś coś przelać. Quote
Jagoda Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 No, dziś MagYa ma mieć info z SOZ co z miejscem dla Misi, które nam pomagają załatwić. Pieniązki na pierwszy okres napewno będą, cioteczka Samoglow donosi mi na bieżąco o wpłatach przez allegro, no a przecież jest już cosik na AFN-e , no i bazarki dziewczynki robią ciągle:loveu: Quote
yewcia1 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Ale Misia bedzie potrzebowała pieniążków i na leczenie i na szczepienie i pewnie na pobyt choć karmę , więc dalej bardzo prosimy o wpłaty no i Misiunię po leczeniu trzeba bedzie wysterylizoać. Quote
Negri Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Dziewczyny sorka, że wczoraj tych bazarków nie zrobiłam do końca:-( ale po prostu nie miałam kiedy.. będę je robiła na raty i zobaczymy ile uda nam się uzbierać... :-( Quote
Negri Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Kolejny obiecany: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4877117#post4877117 Quote
MagYa^^ Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Nie pojechalam dzisiaj do Misi, nie mialam jak. Jagoda sama pojechala w "odwiedziny" z jedzonkiem. Nie dostalam jeszcze zadnych wiadomosci a propos pobytu psa w lecznicy. Jesli nic z leczenia i z socjalizacja ze 100dentami nie wyjdzie, to moze zdecydujemy sie na umieszczenie suni u dr-a Niedzielskiego (20,-/dobe). Po pierwszym zastrzyku przeciwki pasozytom (m.in. świerzbowca) stan nieco sie poprawil, ale dopiero po 2-3 zastrzyku mozna powiedziec, ze jest OK. Takze jeszcze troche to potrwa... Quote
Negri Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 No trzymamy kciuki a jeszcze takie nieskromne pytanko ile kasy już mamy.... bo 20 zł na dobę to trochę a w to wchodzi już leczenie czy nie? Quote
pusia2405 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Ja niestety będę mogła dorzucić się dopiero w maju:razz: Ale jak zwykle w między czasie pokazuje Misię na wieczór!! Quote
BosiaB_86 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Misia wędrujemy na wieczorny spacerek..na pierwszą stronę!! Niestety tylko tyle mogę zrobić :( Quote
Beata J. Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Negri napisał(a):Coś te moje bazarki "nieruchawe":-( Nie martw się Negri u mnie też oględnie mówiąc`tak sobie, ale liczy się każda złotówka. Co by jednak nie mówić, to na bazarku najlepiej chyba idą markowe perfumy. Ja już niestety zapasy nieudanych perfumeryjnych prezentów wyprzedałam :roll: Quote
Beata J. Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Dziewczyny, napiszcie co kupić Misi do jedzenia. Mam na myśli, że jesli suche to jakiej firmy podobnie z puszkami . Inne sugestie też mile widziane. Mogę zrobić zapasik. Quote
justynavege Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Negri zaraz bede podnosic nowy bazarek od Ciebie dziewczyny a jak damy wlasna karmę to moze byc taniej niz 20 zl za dobe?? Quote
Tootiki Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Dziewczyny wpłacać na AFN, czy na konto którejś z Was?? (jakby co, poproszę na PW) Quote
Recommended Posts