Jump to content
Dogomania

DOLNY ŚLĄSK-Misia szuka domku na stałe. W NOWYM DOMU !!! DZIEKUJEMY WSZYSTKIM !!! :)

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

justynavege napisał(a):

alez Misia smutna
wygląda na zrezygnowana :placz:

...ona czeka... mozna powiedziec, ze Miska siedzi obok, ale jakby w ogole na nas nie zwraca uwagi.. dziwnie to wyglada. Momentami nie reaguje na imie, na wolanie, na smakolyki.. tylko obserwuje nadjezdzajace samochody i wpatruje sie w dal. Ale widac, ze zaufala nam..

Posted

Ello,
bardzo wszystkim dziękujemy za wszystkie wpłaty!:loveu:
Miśka jest dziwna. Zachowuje się przy nas tak, jakby mówiła "posiedzcie tu ze mną i poczekajcie na mojego pana, napewno niedługo przyjedzie".
Wpatruje się w każdy przejeżdzajcy samochód, szczególnie jak zaczyna się ściemniać. Nie zależy jej na głaskaniu, tylko, zeby z nią posiedzieć.A jak się zbieramy, to idzie smutno za nami. Bardzo nam ciężko wtedy :-(

Posted

Jagoda napisał(a):
Ello,
Miśka jest dziwna. Zachowuje się przy nas tak, jakby mówiła "posiedzcie tu ze mną i poczekajcie na mojego pana, napewno niedługo przyjedzie".
Wpatruje się w każdy przejeżdzajcy samochód, szczególnie jak zaczyna się ściemniać. Nie zależy jej na głaskaniu, tylko, zeby z nią posiedzieć.A jak się zbieramy, to idzie smutno za nami. Bardzo nam ciężko wtedy :-(

I to się nie zmieni dopóki będzie w tym miejscu... Boże, Dziewczyny trzeba ją szybko przenieść do Mosii... Kiedy to by mogło być? Czy świerzbowiec po tym pierwszym zastrzyku jest wciąż groźny dla innych psów?

Powiedzcie też jak stoicie finansowo, czy chociaż na pierwszy okres pobytu Misi coś się uzbierało? Postaram się dziś coś przelać.

Posted

No, dziś MagYa ma mieć info z SOZ co z miejscem dla Misi, które nam pomagają załatwić.
Pieniązki na pierwszy okres napewno będą, cioteczka Samoglow donosi mi na bieżąco o wpłatach przez allegro, no a przecież jest już cosik na AFN-e , no i bazarki dziewczynki robią ciągle:loveu:

Posted

Ale Misia bedzie potrzebowała pieniążków i na leczenie i na szczepienie i pewnie na pobyt choć karmę , więc dalej bardzo prosimy o wpłaty no i Misiunię po leczeniu trzeba bedzie wysterylizoać.

Posted

Dziewczyny sorka, że wczoraj tych bazarków nie zrobiłam do końca:-( ale po prostu nie miałam kiedy.. będę je robiła na raty i zobaczymy ile uda nam się uzbierać... :-(

Posted

Nie pojechalam dzisiaj do Misi, nie mialam jak. Jagoda sama pojechala w "odwiedziny" z jedzonkiem.
Nie dostalam jeszcze zadnych wiadomosci a propos pobytu psa w lecznicy. Jesli nic z leczenia i z socjalizacja ze 100dentami nie wyjdzie, to moze zdecydujemy sie na umieszczenie suni u dr-a Niedzielskiego (20,-/dobe).
Po pierwszym zastrzyku przeciwki pasozytom (m.in. świerzbowca) stan nieco sie poprawil, ale dopiero po 2-3 zastrzyku mozna powiedziec, ze jest OK.
Takze jeszcze troche to potrwa...

Posted

Negri napisał(a):
Coś te moje bazarki "nieruchawe":-(

Nie martw się Negri u mnie też oględnie mówiąc`tak sobie, ale liczy się każda złotówka. Co by jednak nie mówić, to na bazarku najlepiej chyba idą markowe perfumy. Ja już niestety zapasy nieudanych perfumeryjnych prezentów wyprzedałam :roll:

Posted

Dziewczyny, napiszcie co kupić Misi do jedzenia. Mam na myśli, że jesli suche to jakiej firmy podobnie z puszkami . Inne sugestie też mile widziane. Mogę zrobić zapasik.