Jump to content
Dogomania

DOLNY ŚLĄSK-Misia szuka domku na stałe. W NOWYM DOMU !!! DZIEKUJEMY WSZYSTKIM !!! :)

Recommended Posts

Posted

..jestem w takim ciezkim szoku, ze sie dzisiaj udalo, ze nawet nie wiem czy cokolwiek rozumiecie z tego co napisalam :evil_lol:
chyba pojde spac...

haha... przypomnialo mi sie, ze dla przyspieszenia dzialania sedalinu z Jagoda zaczelysmy spiewac kolysanki Misi :loveu: (ale jakos nie poskutkowaly :roll:)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

justynavege napisał(a):
MagYa^^ gdzie jest teraz Misia??
pytam bo mam 15 kg wor karmy dla niej ale nei wiem czy uda mi się zorganizowac transport tego.......

jest we Wroclawiu

Posted

[quote name='Korenia']Ja z chęcią posłucham jak to było przy przyjęciu Misi... Gratuluje dziewczyny!

Ja też chciałabym wiedzieć!

Dziewczyny! Dobra robota!

Posted

ja to chodze i pochlipuję jak beksa jakaś goopia, bo Miśka mnie w szpitalu poznawal i machała do mnie ogonkiem.:-( :placz:
Jak można było takie cudnego Misiaka porzucić, naprawdę im dłużej z nią przebywałyśmy, tym ona wydawała mi się śliczniejsza.

Posted

Misia ma sie wpozadku. Klimatyzuje sie ;) chodzi na spacerki.... zwiedza miasto ;)
Szkoda, ze teraz nie bardzo po drodze mam do niej, ale mozliwe ze ktoregos popoludnia z Jagoda wybierzemy sie do niej i zabierzemy na wycieczke.. :)

Posted

mamy 2 tyg. leczenia i na dobra sprawe jesli do tego czasu nie znajdzie sie domek dla naszej krolewny (czy to staly czy tymczas) to nalezaloby rozmawiac z mossi czy mozna umiescic Misie u niej i organizowac odpowiedni transport.