justynavege Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 profilaktycznie zbierajmy pieniazki na pobyt u mossi kochani prosba wystawiajcie bazarki, wplacajcie na AFN chocby po symbolicznej złotówce Quote
justynavege Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Na dobry początek wplaciłam 5 zł na AFN z dopiskiem Misia z kamienca Ząbkowickiego na dobry poczatek kochani wplacajmy Quote
MagYa^^ Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 justynavege napisał(a):Na dobry początek wplaciłam 5 zł na AFN z dopiskiem Misia z kamienca Ząbkowickiego na dobry poczatek kochani wplacajmy Justys :D to nie Kamieniec Ząbkowici a Wrocławski :evil_lol: Zas na rozliczeniu sprzed tygodnia mamy 200 zl. oraz to co mam i bede miala na koncie po wplatach z bazarkow - wiec nie zginiemy na chwile terazniejsza/ Ale fakt... nie mozemy doprowadzic do jakiegokolwiek "-" (minusa) :shake: Quote
justynavege Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 o zesz ja slepa ciiiiiii juz poszlo z tym zabkowickim :oops: a to chyba dlatego tak mi ten zabkowicki bo tam piekny zamek widzialam kiedys kurde lece na AFNowski prostowac :) Quote
MagYa^^ Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 justynavege napisał(a):o zesz ja slepa ciiiiiii juz poszlo z tym zabkowickim :oops: a to chyba dlatego tak mi ten zabkowicki bo tam piekny zamek widzialam kiedys kurde lece na AFNowski prostowac :) :turn-l::evil_lol: :calus: Quote
justynavege Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 sprostowalam mam nadzieje ze ciotki AFnki zobacza i nie zaloza skarpety Misi z kamienca zabkowickiego bo trzeba by bylo taka znaleźc ;) Quote
Jagoda Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Proszę bardzo, oto najświeższe wieści specjalnie dla Cioteczek i Wujków:loveu: : "Misia wystraszona jeszcze , ale chętnie zwiedza okolice Pl. Grunwaldzkiego. Dziś jest trochę weselsza, nie nosi juz spuszczonej głowy". Czy jakaś Ciotka chciałaby odwiedzić Misiola w szpitalu?. Wstępnie umówiłam się z opiekunką w środę ok. 16. MagYa? Neris? mogłybyście w tym terminie? Quote
yewcia1 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Jagoda napisał(a):Proszę bardzo, oto najświeższe wieści specjalnie dla Cioteczek i Wujków:loveu: : "Misia wystraszona jeszcze , ale chętnie zwiedza okolice Pl. Grunwaldzkiego. Dziś jest trochę weselsza, nie nosi juz spuszczonej głowy". Czy jakaś Ciotka chciałaby odwiedzić Misiola w szpitalu?. Wstępnie umówiłam się z opiekunką w środę ok. 16. MagYa? Neris? mogłybyście w tym terminie? Kto odwiedzi Misiunię? Przyniesie smaczka i zabierze na spacerek i głaskanko? Quote
MagYa^^ Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 dobre wiesci :) postaram sie jak tylko czas pozwoli! :) swoja droga, to nadal szukamy jakiegos wiekszego auta aby przewiezc bude misiowa do ligoty. Quote
MagYa^^ Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 a moze cioteczkom i wujeczkom z Wro.. bedzie latwiej nawiedzic naszego kochanego psa? ;) Jesli zdecydujecie sie, a byloby cudownie (!) to prosze na pw do mnie po kilka informacji :cool3: Quote
MagYa^^ Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Kochani jestescie wspaniali :loveu: Dziekuje za wsparcie. Pozwólcie, ze napisze o wplywach dla Misi na moje konto: stan na: 23.04.2007 Beata_J - 50 Donvitow - 100 Beata_J (bazarek Yewcia1) - 36 Kara (bazarek Beata_J) - 25 Han&Dom (bazarek Beata_J) - 40 Han&Dom - 110 361 zloty w tym ok. 20 zl zostalo wydane na: tablety na robale, zastrzyk przeciw świerzbowcowi, oraz sedalin czyli mam na czysto 340 zl (+/-) dodatkowo AFN, z ktorego terazniejszych rozliczen chyba jeszcze nie ma. Quote
Han&Dom Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 To ja spróbuję się jutro wybrać do Misi po 16, mam nadzieję że trafię i nie przestraszę Miśki zupełnie... :evil_lol: I piszę do Korenia, żebyśmy w środę wybrali się do Miśki razem, ale jeszcze nie ma potwierdzenia...:roll: Quote
yewcia1 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Jest rozliczenie na AFN Miska Kamieniec 593.00 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645&page=31 Quote
Negri Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Postaram się byń na AR koło 16 ale nie wiem jak to wyjdzie bo muszę być jeszcze w schronisku i wyżła "testować" zato kto chętny na czwartek?? A i jeszcze 1 sprawa... chodzi o moje bazarki.. ja nie mam konta...:oops: czy można zrobić tak, że podam czujeś i jak dostaniecie kase to mi powiecie i ja to powysyłam?? Quote
Donvitow Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Negri napisał(a):Postaram się byń na AR koło 16 ale nie wiem jak to wyjdzie bo muszę być jeszcze w schronisku i wyżła "testować" zato kto chętny na czwartek?? A i jeszcze 1 sprawa... chodzi o moje bazarki.. ja nie mam konta...:oops: czy można zrobić tak, że podam czujeś i jak dostaniecie kase to mi powiecie i ja to powysyłam?? A za co ci zamknęli to konto:diabloti: Quote
Beata J. Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 MagYa sprawdź proszę ten wpis, bo coś mi się nie zgadza :shake: "Kara (bazarek Beata_J) - 381,74" Quote
MagYa^^ Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Beata J. napisał(a):MagYa sprawdź proszę ten wpis, bo coś mi się nie zgadza :shake: "Kara (bazarek Beata_J) - 381,74" jasne, ze rąbnełam sie :ices_bla: 25 zl powinno byc (nie wiem skad wzielo mi sie to 3...:evil_lol:) juz poprawiam! Quote
Negri Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Wiesz nie zamkneli tylko po prosty nie mam:evil_lol: Mam dopiero 17 lat<i to też nie całe bo urodziłam się we wrześniu> :diabloti: I jakoś konta się jeszcze nie dorobiłam:eviltong: Quote
Donvitow Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Negri napisał(a):Wiesz nie zamkneli tylko po prosty nie mam:evil_lol: Mam dopiero 17 lat<i to też nie całe bo urodziłam się we wrześniu> :diabloti: I jakoś konta się jeszcze nie dorobiłam:eviltong: Oj wiem Ja się domyślam. Superr. Większość Cioteczek nie ma konta. Jeasrtecie super,. Pozdrawiam. Mam konto pomagam jak mogę. Quote
Negri Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 :lol: Ponawiam pytanie.... czy zgodzi się ktoś na taki układ?? Quote
Donvitow Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Jasne . Jestem do Twojej dyspozycji. Tylko ja mam kłopoty z kompem. Jak chcesz to jutro podam Ci konto ale musisz mi wyłumaczyć co dalej. Ja mam konto ale jestem przygłup. :diabloti: Jak chcesz podam ci na PW. Daj znaC. Quote
Negri Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Dzięki :loveu: Wiesz zalezy mi na tym by Tobie wpłacili, jeśli dostaniesz kase piszesz mi, ja wysyłam paczkę. A potem jak byś mogła to na Miśkę wpłacasz:lol: A nr podaj na pw jak możesz:lol: Quote
justynavege Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Jagoda dotarła karma dla Misi ?? w paczuszce z lekami jest tez piłeczka , nie wiem czy Misia ja zechce ale nie miałąm maskotek bo uciechowiaki zeżarły :mad: Quote
MagYa^^ Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 justynavege napisał(a):Jagoda dotarła karma dla Misi ?? w paczuszce z lekami jest tez piłeczka , nie wiem czy Misia ja zechce ale nie miałąm maskotek bo uciechowiaki zeżarły :mad: :evil_lol: pileczka :evil_lol: Justyś, nasza pani Misia to stateczna kobieta! A Ty chcesz zeby sie pileczka bawila? :evil_lol: W Ligocie jest jeden taki Kamyk vel. Sportowiec, cuuudowny pies, biegacz, łapacz, podskakiwacz... jak widze jakakolwiek zabawke u siebie w domu to odrazu kojarzy mi sie z nim ;) Quote
Recommended Posts