Jump to content
Dogomania

DOLNY ŚLĄSK-Misia szuka domku na stałe. W NOWYM DOMU !!! DZIEKUJEMY WSZYSTKIM !!! :)

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

justynavege napisał(a):
Na dobry początek wplaciłam 5 zł na AFN
z dopiskiem Misia z kamienca Ząbkowickiego

na dobry poczatek kochani wplacajmy

Justys :D to nie Kamieniec Ząbkowici a Wrocławski :evil_lol:
Zas na rozliczeniu sprzed tygodnia mamy 200 zl. oraz to co mam i bede miala na koncie po wplatach z bazarkow - wiec nie zginiemy na chwile terazniejsza/
Ale fakt... nie mozemy doprowadzic do jakiegokolwiek "-" (minusa) :shake:

Posted

justynavege napisał(a):
o zesz ja slepa ciiiiiii
juz poszlo z tym zabkowickim :oops:

a to chyba dlatego tak mi ten zabkowicki bo tam piekny zamek widzialam kiedys

kurde lece na AFNowski prostowac :)

:turn-l::evil_lol: :calus:

Posted

Proszę bardzo, oto najświeższe wieści specjalnie dla Cioteczek i Wujków:loveu: :

"Misia wystraszona jeszcze , ale chętnie zwiedza okolice Pl. Grunwaldzkiego. Dziś jest trochę weselsza, nie nosi juz spuszczonej głowy".

Czy jakaś Ciotka chciałaby odwiedzić Misiola w szpitalu?. Wstępnie umówiłam się z opiekunką w środę ok. 16. MagYa? Neris? mogłybyście w tym terminie?

Posted

Jagoda napisał(a):
Proszę bardzo, oto najświeższe wieści specjalnie dla Cioteczek i Wujków:loveu: :

"Misia wystraszona jeszcze , ale chętnie zwiedza okolice Pl. Grunwaldzkiego. Dziś jest trochę weselsza, nie nosi juz spuszczonej głowy".

Czy jakaś Ciotka chciałaby odwiedzić Misiola w szpitalu?. Wstępnie umówiłam się z opiekunką w środę ok. 16. MagYa? Neris? mogłybyście w tym terminie?

Kto odwiedzi Misiunię? Przyniesie smaczka i zabierze na spacerek i głaskanko?

Posted

a moze cioteczkom i wujeczkom z Wro.. bedzie latwiej nawiedzic naszego kochanego psa? ;)
Jesli zdecydujecie sie, a byloby cudownie (!) to prosze na pw do mnie po kilka informacji :cool3:

Posted

Kochani jestescie wspaniali :loveu: Dziekuje za wsparcie. Pozwólcie, ze napisze o wplywach dla Misi na moje konto:

stan na: 23.04.2007

Beata_J - 50
Donvitow - 100
Beata_J (bazarek Yewcia1) - 36
Kara (bazarek Beata_J) - 25
Han&Dom (bazarek Beata_J) - 40
Han&Dom - 110

361 zloty w tym ok. 20 zl zostalo wydane na: tablety na robale, zastrzyk przeciw świerzbowcowi, oraz sedalin

czyli mam na czysto 340 zl (+/-)

dodatkowo AFN, z ktorego terazniejszych rozliczen chyba jeszcze nie ma.

Posted

To ja spróbuję się jutro wybrać do Misi po 16, mam nadzieję że trafię i nie przestraszę Miśki zupełnie... :evil_lol:
I piszę do Korenia, żebyśmy w środę wybrali się do Miśki razem, ale jeszcze nie ma potwierdzenia...:roll:

Posted

Postaram się byń na AR koło 16 ale nie wiem jak to wyjdzie bo muszę być jeszcze w schronisku i wyżła "testować" zato kto chętny na czwartek?? A i jeszcze 1 sprawa... chodzi o moje bazarki.. ja nie mam konta...:oops: czy można zrobić tak, że podam czujeś i jak dostaniecie kase to mi powiecie i ja to powysyłam??

Posted

Negri napisał(a):
Postaram się byń na AR koło 16 ale nie wiem jak to wyjdzie bo muszę być jeszcze w schronisku i wyżła "testować" zato kto chętny na czwartek?? A i jeszcze 1 sprawa... chodzi o moje bazarki.. ja nie mam konta...:oops: czy można zrobić tak, że podam czujeś i jak dostaniecie kase to mi powiecie i ja to powysyłam??

A za co ci zamknęli to konto:diabloti:

Posted

Beata J. napisał(a):
MagYa sprawdź proszę ten wpis, bo coś mi się nie zgadza :shake:
"Kara (bazarek Beata_J) - 381,74"

jasne, ze rąbnełam sie :ices_bla:

25 zl powinno byc (nie wiem skad wzielo mi sie to 3...:evil_lol:)

juz poprawiam!

Posted

Wiesz nie zamkneli tylko po prosty nie mam:evil_lol: Mam dopiero 17 lat<i to też nie całe bo urodziłam się we wrześniu> :diabloti: I jakoś konta się jeszcze nie dorobiłam:eviltong:

Posted

Negri napisał(a):
Wiesz nie zamkneli tylko po prosty nie mam:evil_lol: Mam dopiero 17 lat<i to też nie całe bo urodziłam się we wrześniu> :diabloti: I jakoś konta się jeszcze nie dorobiłam:eviltong:

Oj wiem Ja się domyślam. Superr. Większość Cioteczek nie ma konta.
Jeasrtecie super,. Pozdrawiam. Mam konto pomagam jak mogę.

Posted

Jasne . Jestem do Twojej dyspozycji. Tylko ja mam kłopoty z kompem. Jak chcesz to jutro podam Ci konto ale musisz mi wyłumaczyć co dalej. Ja mam konto ale jestem przygłup. :diabloti:
Jak chcesz podam ci na PW. Daj znaC.

Posted

Dzięki :loveu: Wiesz zalezy mi na tym by Tobie wpłacili, jeśli dostaniesz kase piszesz mi, ja wysyłam paczkę. A potem jak byś mogła to na Miśkę wpłacasz:lol: A nr podaj na pw jak możesz:lol:

Posted

justynavege napisał(a):
Jagoda dotarła karma dla Misi ??
w paczuszce z lekami jest tez piłeczka , nie wiem czy Misia ja zechce ale nie miałąm maskotek bo uciechowiaki zeżarły :mad:

:evil_lol: pileczka :evil_lol: Justyś, nasza pani Misia to stateczna kobieta! A Ty chcesz zeby sie pileczka bawila? :evil_lol:

W Ligocie jest jeden taki Kamyk vel. Sportowiec, cuuudowny pies, biegacz, łapacz, podskakiwacz... jak widze jakakolwiek zabawke u siebie w domu to odrazu kojarzy mi sie z nim ;)