Jump to content
Dogomania

DOLNY ŚLĄSK-Misia szuka domku na stałe. W NOWYM DOMU !!! DZIEKUJEMY WSZYSTKIM !!! :)

Recommended Posts

Posted

justynavege napisał(a):
MagYa le tych zastrzykow musi dostac Misia i jak dlugo potrwa leczenie??

jak Ci sie udalo wystraszonej suni zastrzyk zrobic?brawo :multi: :loveu:

To bedzie ok. 3-4 tyg. kuracja po 1 zastrzyku na tydzien (prawdopodobnie)..
A zastrzyk robila Jagoda :cool3: ja tylko zlapalam Misie. Bylysmy juz zdesperowane.. bo pies krecil sie i denerwowal - chyba nie podobaja jej sie nowi ludzie :shake:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4831261#post4831261

Mój pierwszy bazarek:loveu: He he ciekawe co z tego wyjdzie... dziewczyny mam jeszcze do wstawiemia 2 pluszaki i 3 ramki na zdj ale zrobie to jutro bo dzić jestem od 7 na nogach i w tym 6 h w schronie i 3 na zakupach z rodzinkom:p Po prostu nie mam już siły....
Beatko stronka również już zrobiona więc zapraszam;)

DOBRANOC WSZYSTKIM DWU I CZTERO NOŻNYM :loveu:

Posted

Kurcze, ale przecież ona nie może tam zostać 3-4 tygodnie... Po ilu zastrzykach będzie można umieścić ją z innymi psami? Kiedy mogłaby jechać do Mosii??

Posted

[quote name='Negri']http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4831261#post4831261

Mój pierwszy bazarek:loveu: He he ciekawe co z tego wyjdzie... dziewczyny mam jeszcze do wstawiemia 2 pluszaki i 3 ramki na zdj ale zrobie to jutro bo dzić jestem od 7 na nogach i w tym 6 h w schronie i 3 na zakupach z rodzinkom:p Po prostu nie mam już siły....
Beatko stronka również już zrobiona więc zapraszam;)

DOBRANOC WSZYSTKIM DWU I CZTERO NOŻNYM :loveu:
Podnosimy:loveu: Dziękujemy:loveu:

Posted

Negri napisał(a):
Podnoszę a linki do kolejnych bazarków będą wieczorkiem;)

A to już wieczór:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: - już podnosimy:lol:

Posted

Dzisiaj Misia nie podeszla do nas. Przestawilismy jej bude moze poczuje sie bezpieczniej. Nie chciala miziania, ale siedziala obok.. -zaraz wstawie jakies fotki.

Stanowczo mniej sie drapala!!! :multi: czyli zastrzyk dziala!

Posted

justynavege napisał(a):
MagYa^^ masz na mysli leczenie w klinice ??

czy juz cos wiadomo??

..jutro powinnam dowiedziec sie jak i co.. Misia musi miec jakas stala opieke i ludzi z przy ktorych moglaby sie nauczyc, ze nie nalezy sie bac.