mosii Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 justynavege napisał(a):mosii ja do tej pory sterylizowalam male sunie koszt od 100-150 zalezy ile Misia wazy jak podacie orientacyjna wage zadzwonie i zapytam oj to bardzo fajne ceny macie Quote
Beata J. Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Negri napisał(a):Beatko pierwszy raz zakładam bazarek więc pozwolę sobie "ściągnąć" tekst... mam nadzieje, że nie masz nic przeciwko:oops: Gdzież bym śmiała Ja jak robię na allegro aukcję wrocławskich psiaków to przecież całą Twoją stronę www "ściągam" :lol: Właśnie czekam na aktualizację i do roboty :evil_lol: Quote
justynavege Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 mosii napisał(a):oj to bardzo fajne ceny macie to ceny dla naszych schroniskowców :evil_lol: Quote
MagYa^^ Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 ...sluchajcie... nie wiem jak to powiedziec.. ale Misia dzisiaj zostala wymiziana przez Jagode i mnie...:loveu: sluchajcie .. to byl przelom.. CUD!!!! Malo nie poplakalysmy sie.. z radosci i z zaskoczenia.. Pozniej juz siedzialysmy na ganku a pies chodzil kolo nas i w ogole nie zwracal uwagi na nasze poddrapywanie, glaskanie... Ona wciaz wyczekuje swoego "pana" .... :placz: ...szla za nami jak juz odjezdzalysmy..:placz:..ja nie mam sumienia jej zostawiac :( jutro zalatwimy zastrzyk na swierzbowca i trzymajcie mocno kciuki.. bo moze na drugi tydzien ... Quote
Beata J. Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 no, w końcu jakieś dobre wieści :lol: Trzymamy kciuki Quote
MagYa^^ Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 a propos sterylki, to u swoich wetow mysle ze zalatwilabym zabieg po kosztach. Ale wszystko zalezy.... Quote
Beata J. Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Donvitow napisał(a):JAk kryzys to pomopgę finansowo. Na PW konto MagYa podawaj szybko konto Quote
MagYa^^ Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Beatko, dziekuje za wplate. Mam od Ciebie 50 zl, za ktore jutro kupie zastrzyk i lekarstwa dla Misi. Quote
justynavege Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 cudne wieści Misia bedzie dobrze :multi: Quote
solito Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 MagYa^^ napisał(a):... Misia dzisiaj zostala wymiziana przez Jagode i mnie...:loveu: sluchajcie .. to byl przelom.. CUD!!!! Malo nie poplakalysmy sie.. z radosci i z zaskoczenia.. ... Ja się popłakałam.... Z radości, oczywiście!!!:multi: Quote
Tootiki Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Boże, co ja czytam - wymiziana??? :crazyeye: :multi: Ale zwrot u psinki :lol: Tak się cieszę, żeby już tak zostało, żeby już się więcej nie bała!! To już teraz musi być dobrze!! Quote
Korenia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Misia!! Jakie postępy! A jak stan jej skóry? Quote
yewcia1 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Już półmetek - jeszcze Misię wyleczyć i szybko do najlepszego domku na świecie. Quote
samoglow Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Jaka wspaniala wiesc! Zabierzcie ja tak szybko, jaktylko mozecie :multi: Quote
Donvitow Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Przelałem 100 PLN. To nie majątek ale może się przyda.! Quote
Beata J. Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Donvitow napisał(a):Przelałem 100 PLN. To nie majątek ale może się przyda.! Bardzo dziękujemy w imieniu Misi - to bardzo potrzebny kawał kasy :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Negri Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Beatko ja już się zabieram za aktualizację;) ni i bazarek założę mam nadzieję że coś się sprzeda:roll: Quote
yewcia1 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Negri napisał(a):Beatko ja już się zabieram za aktualizację;) ni i bazarek założę mam nadzieję że coś się sprzeda:roll: Czekamy na link do bazarku - bedziemy podnosić;) Misia pewnie dziś powita karmicieliki i wybawczybie:loveu: Quote
MagYa^^ Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 hej, no i po wczorajszym "zwrocie" pani psicy, nastawilysmy sie z Jagoda na to, ze dzisiaj powita nas ona machaniem ogonka, a przynajmniej bezproblemowym podejsciem do nas. A kuku... trzeba bylo szukac psa po krzakach.. :roll: Byli nowi panstwo.. (tzn, jak my bylysmy to juz ich nie bylo), ale zdazyli przestawic bude w dosyc malo ciekawe miejsce, bo pod plot przy bramie wjazdowej, blisko ruchliwej ulicy. Probowalysmy ja kawalek przetargac, ale ... waga przerosla nasze oczekiwania. Kupilam dzisiaj zastrzyk dla Misi na świerzbowca - 5,- Robilysmy z Jag. podchody.. nawolywania, podkarmianie watrobka.. oho. czego tam nie bylo.. Misia ma bardzi dziwne usposobienie.. Nie podchodzi jak sie ja wola. Podchodzi wtedy kiedy juz zbierami sie do domu. - No i jak tu zostawic taka? .. wiec wracamy.. Dzisiaj nie bylo latwo.. ale podeszla. Dostala zastrzyk po ktorym troszeczke uciekala. Ale jak jechalysmy juz na dobre do domu to oczywiscie Misia przyszla do nas... Zaraz wkleje 1 zdjecie z Podchodow do psa.. Quote
justynavege Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 MagYa le tych zastrzykow musi dostac Misia i jak dlugo potrwa leczenie?? jak Ci sie udalo wystraszonej suni zastrzyk zrobic?brawo :multi: :loveu: Quote
Recommended Posts