Jump to content
Dogomania

DOLNY ŚLĄSK-Misia szuka domku na stałe. W NOWYM DOMU !!! DZIEKUJEMY WSZYSTKIM !!! :)

Recommended Posts

Posted

justynavege napisał(a):
mosii ja do tej pory sterylizowalam male sunie koszt od 100-150 zalezy ile Misia wazy
jak podacie orientacyjna wage zadzwonie i zapytam

oj to bardzo fajne ceny macie

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Negri napisał(a):
Beatko pierwszy raz zakładam bazarek więc pozwolę sobie "ściągnąć" tekst... mam nadzieje, że nie masz nic przeciwko:oops:

Gdzież bym śmiała
Ja jak robię na allegro aukcję wrocławskich psiaków to przecież całą Twoją stronę www "ściągam" :lol: Właśnie czekam na aktualizację i do roboty :evil_lol:

Posted

...sluchajcie... nie wiem jak to powiedziec.. ale Misia dzisiaj zostala wymiziana przez Jagode i mnie...:loveu: sluchajcie .. to byl przelom.. CUD!!!! Malo nie poplakalysmy sie.. z radosci i z zaskoczenia..
Pozniej juz siedzialysmy na ganku a pies chodzil kolo nas i w ogole nie zwracal uwagi na nasze poddrapywanie, glaskanie...
Ona wciaz wyczekuje swoego "pana" .... :placz:

...szla za nami jak juz odjezdzalysmy..:placz:..ja nie mam sumienia jej zostawiac :(
jutro zalatwimy zastrzyk na swierzbowca i trzymajcie mocno kciuki.. bo moze na drugi tydzien ...

Posted

MagYa^^ napisał(a):
... Misia dzisiaj zostala wymiziana przez Jagode i mnie...:loveu: sluchajcie .. to byl przelom.. CUD!!!! Malo nie poplakalysmy sie.. z radosci i z zaskoczenia.. ...

Ja się popłakałam....
Z radości, oczywiście!!!:multi:

Posted

Boże, co ja czytam - wymiziana??? :crazyeye: :multi: Ale zwrot u psinki :lol: Tak się cieszę, żeby już tak zostało, żeby już się więcej nie bała!! To już teraz musi być dobrze!!

Posted

Donvitow napisał(a):
Przelałem 100 PLN. To nie majątek ale może się przyda.!

Bardzo dziękujemy w imieniu Misi - to bardzo potrzebny kawał kasy :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Negri napisał(a):
Beatko ja już się zabieram za aktualizację;) ni i bazarek założę mam nadzieję że coś się sprzeda:roll:

Czekamy na link do bazarku - bedziemy podnosić;)
Misia pewnie dziś powita karmicieliki i wybawczybie:loveu:

Posted

hej, no i po wczorajszym "zwrocie" pani psicy, nastawilysmy sie z Jagoda na to, ze dzisiaj powita nas ona machaniem ogonka, a przynajmniej bezproblemowym podejsciem do nas.
A kuku... trzeba bylo szukac psa po krzakach.. :roll:
Byli nowi panstwo.. (tzn, jak my bylysmy to juz ich nie bylo), ale zdazyli przestawic bude w dosyc malo ciekawe miejsce, bo pod plot przy bramie wjazdowej, blisko ruchliwej ulicy.
Probowalysmy ja kawalek przetargac, ale ... waga przerosla nasze oczekiwania.

Kupilam dzisiaj zastrzyk dla Misi na świerzbowca - 5,-

Robilysmy z Jag. podchody.. nawolywania, podkarmianie watrobka.. oho. czego tam nie bylo..
Misia ma bardzi dziwne usposobienie.. Nie podchodzi jak sie ja wola. Podchodzi wtedy kiedy juz zbierami sie do domu. - No i jak tu zostawic taka? .. wiec wracamy..
Dzisiaj nie bylo latwo.. ale podeszla. Dostala zastrzyk po ktorym troszeczke uciekala. Ale jak jechalysmy juz na dobre do domu to oczywiscie Misia przyszla do nas...
Zaraz wkleje 1 zdjecie z Podchodow do psa..