Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kiyoshi']śliczny:) i jaki grzeczny:)
.tak myślałam cały filmik o tej suni pod drzewem;)ale odwiązali;)[/QUOTE]
Odwiązali biedactwo, nie zostawili pod drzewem :evil_lol:
Musiałam mieć wolne ręce do aparatu:)
Na smyczach maszerują już ładnie obok siebie, ale na wspólne bieganie na luzie jeszcze za wcześnie.
Próby były (w kagańcach) ale niekoniecznie udane :roll:
W niedzielę jedziemy z dwoma do ośrodka Gostar na szkolenie (dziękujemy Kasi Starkiewicz i jej TZ-towi za zaproszenie)

Posted

[quote name='Mysza2']Odwiązali biedactwo, nie zostawili pod drzewem :evil_lol:
Na smyczach maszerują już ładnie obok siebie, ale na wspólne bieganie na luzie jeszcze za wcześnie.
W niedzielę jedziemy z dwoma do ośrodka Gostar na szkolenie (dziękujemy Kasi Starkiewicz i jej TZ-towi za zaproszenie)[/QUOTE]

O to wspaniała wiadomość :)
Dzięki Kasiu:loveu:

Posted

[quote name='Mysza2']Odwiązali biedactwo, nie zostawili pod drzewem :evil_lol:
W niedzielę jedziemy z dwoma do ośrodka Gostar na szkolenie (dziękujemy Kasi Starkiewicz i jej TZ-towi za zaproszenie)[/QUOTE]

czyli jak rozumiem- ta sunia to twoja Saba? (zakochana w Pańci, od razu widać;)))

Posted

Miałam rano telefon o Biszkopcika, Państwo na emeryturze, mieszkają w Katowicach w bloku niedaleko parku Kościuszki.
Pan lubi chodzić na długie spacery , niedawno stracili pieska i szukają kudłacza.
Opowiedziałam Pani o Biszkociku, powiedziałam też o guzkach.
No i pani powiedziała że muszą się zastanowić i jakby co to zadzwoni ponownie.
Jak na razie cisza. Obawiam się że z każdym następnym zainteresowanycm tak będzie:(
A przecież nie mogę o tym nie mówić, bo raz że to nieuczcicie, a dwa trzeba obserwować psa pod tym kątem i być czujnym

Posted

Mysza2 napisał(a):
Miałam rano telefon o Biszkopcika, Państwo na emeryturze, mieszkają w Katowicach w bloku niedaleko parku Kościuszki.
Pan lubi chodzić na długie spacery , niedawno stracili pieska i szukają kudłacza.
Jak na razie cisza. Obawiam się że z każdym następnym zainteresowanycm tak będzie:(
A przecież nie mogę o tym nie mówić, bo raz że to nieuczcicie, a dwa trzeba obserwować psa pod tym kątem i być czujnym

Jesli w ogłoszeniu podane to może nie mów przy pierwszej rozmowie. Może sie zakochają i guzki nie będą im przeszkadzać;) no chyba że zapytają wprost o zdrowie.

Posted

Mysza2 napisał(a):

Oczywiście, że trzeba mówić o tych guzkach.
No nic, poczekamy, może Państwo się namyślą

Posted

andegawenka napisał(a):
Jesli w ogłoszeniu podane to może nie mów przy pierwszej rozmowie. Może sie zakochają i guzki nie będą im przeszkadzać;) no chyba że zapytają wprost o zdrowie.

W ogłoszeniu nic o tym nie pisałyśmy.

Posted

o guzkach trzeba mówić, bo Biszkopta trzeba pilnować

można uprzedzić, że jeśli w związku z tym wynikną jakieś koszta na tfu tfu leczenie to wesprzemy finansowo, bo tego też mogą się ludzie obawiać

trzeba mówić że na dzień dzisiejszy jest wyleczony, ale tak jak u ludzi- może mieć nawroty

tyle że trzeba to zmarginalizować, żeby te guzki nie były motywem przewodnim, tylko...hmmm...nazwijmy to "drobnym druczkiem"

Posted

Raczyna napisał(a):
trzeba mówić że na dzień dzisiejszy jest wyleczony, ale tak jak u ludzi- może mieć nawroty
tyle że trzeba to zmarginalizować, żeby te guzki nie były motywem przewodnim, tylko...hmmm...nazwijmy to "drobnym druczkiem"

Tak właśnie mówiłam.
Niestety nie udało mi się w niedzielę pojechać do ośrodka, zdrówko się posypało.