Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Spacer był, zdjęcia są, ale wstawię jutro w pracy, bo mi komputer aparatu nie widzi, jak się ma przedpotopowy sprzęt to tak jest.
Biszkopt niestety startuje z zębami do Saby, ale nie poddajemy się:)

Posted

[quote name='Mysza2']Spacer był, zdjęcia są, ale wstawię jutro w pracy, bo mi komputer aparatu nie widzi, jak się ma przedpotopowy sprzęt to tak jest.
Biszkopt niestety startuje z zębami do Saby, ale nie poddajemy się:)[/QUOTE]

w takim razie czekamy do jutra :)

Posted

[quote name='Mysza2']Spacer był, zdjęcia są, ale wstawię jutro w pracy, bo mi komputer aparatu nie widzi, jak się ma przedpotopowy sprzęt to tak jest.
Biszkopt niestety startuje z zębami do Saby, ale nie poddajemy się:)[/QUOTE]

znam to
Tuptus startuje do duzego Hrabala
dacie rade dziewczyny:)

Posted

ojj trawka !!ale zazdroszcze warunków do spacerków !!! ...a u nas jeszcze po kolana śniegu na łakach i nie ma gdzie pobiegac moja psina..i wogole to sie topi i ciapaturga wkoło i dosc juz zimy mam

Biszkopciku szcześciarzu w nocholka Cie całuje

Posted

[quote name='asiek.l-g']ojj trawka !!ale zazdroszcze warunków do spacerków !!! ...a u nas jeszcze po kolana śniegu na łakach i nie ma gdzie pobiegac moja psina..i wogole to sie topi i ciapaturga wkoło i dosc juz zimy mam

Biszkopciku szcześciarzu w nocholka Cie całuje[/QUOTE]

Mam nadzieję, że już u nas w tym roku śnieg nie zawita :) chyba, że w grudniu fujjjjjj

Posted

[quote name='Gabi79']Wspaniałe zdjęcia, Biszkopcik taki szczęśliwy:loveu:
Bostonek już w DS, teraz czas na Biszkopcika!!!!!!!!!![/QUOTE]
Gabuniu, oby, boję się że każdy potencjalny domek przestraszy się diagnozy tak jak pani Ola

Posted

Zosia upiekła ciasteczka wątróbkowe ( z przepisu WiosnaA) i te dwa potwory czarny i złoty nie opuszczają kuchni (bo ciasteczka dosusza się w piekarniku jeszcze parę razy po upieczeniu).
Nawet do tego się posunęły że drapią w drzwiczki piekarnika :evil_lol:

Posted

[quote name='Mysza2']Zosia upiekła ciasteczka wątróbkowe ( z przepisu WiosnaA) i te dwa potwory czarny i złoty nie opuszczają kuchni (bo ciasteczka dosusza się w piekarniku jeszcze parę razy po upieczeniu).
Nawet do tego się posunęły że drapią w drzwiczki piekarnika :evil_lol:[/QUOTE]

Oj to ciasteczka muszą być pyszne;) ale Zosia im dogadza :lol:

Posted

[quote name='piescofajnyjest']i jak wyszly ciasteczka??? ja tez juz przepis widzialam, ale jeszcze jakos nie mialam odwagi;)
Biszkopciowi bardzo do pyszczka w niebieskim;)[/QUOTE]
U Zosi jeszcze nie oglądałam jak wyszły.
Jak ja piekłam to wyszły mniej ładne niż u WiosnaA, ale psy nie składały reklamacji:)

Posted

[quote name='asiek.l-g']właśnie właśnie ciasteczka watróbkowe!! słyszałm o tych ciasteczkach, dobrzy ludzie gdzie znajde przepis, kto mi go zdradzi:modla:...mojemu Lakusiowi bym upiekła..[/QUOTE]
Zaraz Ci wyślę:)

Posted

[quote name='Mysza2']Zosia upiekła ciasteczka wątróbkowe ( z przepisu WiosnaA) i te dwa potwory czarny i złoty nie opuszczają kuchni (bo ciasteczka dosusza się w piekarniku jeszcze parę razy po upieczeniu).
Nawet do tego się posunęły że drapią w drzwiczki piekarnika :evil_lol:[/QUOTE]

Biszkopcik wygląda na bardzo szczęśliwego psiaka- oczka błyszczące, doopka do góry gotowa do zabawy :)

Kurczę, ja się nie mogę do tego zabrać :(
Ciotki, a macie przepis?

Posted

[quote name='paula_t']Biszkopcik wygląda na bardzo szczęśliwego psiaka- oczka błyszczące, doopka do góry gotowa do zabawy :)
Kurczę, ja się nie mogę do tego zabrać :(
Ciotki, a macie przepis?[/QUOTE]
Macie:):) zaraz Ci wyślę:)