Mysza2 Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Spacer był, zdjęcia są, ale wstawię jutro w pracy, bo mi komputer aparatu nie widzi, jak się ma przedpotopowy sprzęt to tak jest. Biszkopt niestety startuje z zębami do Saby, ale nie poddajemy się:) Quote
AgusiaP Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 [quote name='Mysza2']Spacer był, zdjęcia są, ale wstawię jutro w pracy, bo mi komputer aparatu nie widzi, jak się ma przedpotopowy sprzęt to tak jest. Biszkopt niestety startuje z zębami do Saby, ale nie poddajemy się:)[/QUOTE] w takim razie czekamy do jutra :) Quote
szafranekm Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Odwiedzam Biszkopcia z nadzieją na nowe fotki, ale zajrzę jutro;) Quote
giselle4 Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='Mysza2']Spacer był, zdjęcia są, ale wstawię jutro w pracy, bo mi komputer aparatu nie widzi, jak się ma przedpotopowy sprzęt to tak jest. Biszkopt niestety startuje z zębami do Saby, ale nie poddajemy się:)[/QUOTE] znam to Tuptus startuje do duzego Hrabala dacie rade dziewczyny:) Quote
Mysza2 Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Ubłocony Biszkopcik na resztkach śniegu Mam i nie oddam nikomu ale fajnie Quote
asiek.l-g Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 ojj trawka !!ale zazdroszcze warunków do spacerków !!! ...a u nas jeszcze po kolana śniegu na łakach i nie ma gdzie pobiegac moja psina..i wogole to sie topi i ciapaturga wkoło i dosc juz zimy mam Biszkopciku szcześciarzu w nocholka Cie całuje Quote
AgusiaP Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='asiek.l-g']ojj trawka !!ale zazdroszcze warunków do spacerków !!! ...a u nas jeszcze po kolana śniegu na łakach i nie ma gdzie pobiegac moja psina..i wogole to sie topi i ciapaturga wkoło i dosc juz zimy mam Biszkopciku szcześciarzu w nocholka Cie całuje[/QUOTE] Mam nadzieję, że już u nas w tym roku śnieg nie zawita :) chyba, że w grudniu fujjjjjj Quote
Gabi79 Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 Wspaniałe zdjęcia, Biszkopcik taki szczęśliwy:loveu: Bostonek już w DS, teraz czas na Biszkopcika!!!!!!!!!! Quote
szafranekm Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Biszkopcik wygląda b. ładnie, radosny i szczęśliwy,kochany chłopak.;) Quote
Mysza2 Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='Gabi79']Wspaniałe zdjęcia, Biszkopcik taki szczęśliwy:loveu: Bostonek już w DS, teraz czas na Biszkopcika!!!!!!!!!![/QUOTE] Gabuniu, oby, boję się że każdy potencjalny domek przestraszy się diagnozy tak jak pani Ola Quote
Marycha35 Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Ten właściwy się nie przestraszy:) Śliczny Biszkopcik na fotach:) Quote
b-b Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Przystojniak z niego jak się patrzy:) Domku przybywaj! Quote
Mysza2 Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Zosia upiekła ciasteczka wątróbkowe ( z przepisu WiosnaA) i te dwa potwory czarny i złoty nie opuszczają kuchni (bo ciasteczka dosusza się w piekarniku jeszcze parę razy po upieczeniu). Nawet do tego się posunęły że drapią w drzwiczki piekarnika :evil_lol: Quote
AgusiaP Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='Mysza2']Zosia upiekła ciasteczka wątróbkowe ( z przepisu WiosnaA) i te dwa potwory czarny i złoty nie opuszczają kuchni (bo ciasteczka dosusza się w piekarniku jeszcze parę razy po upieczeniu). Nawet do tego się posunęły że drapią w drzwiczki piekarnika :evil_lol:[/QUOTE] Oj to ciasteczka muszą być pyszne;) ale Zosia im dogadza :lol: Quote
piescofajnyjest Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 i jak wyszly ciasteczka??? ja tez juz przepis widzialam, ale jeszcze jakos nie mialam odwagi;) Biszkopciowi bardzo do pyszczka w niebieskim;) Quote
Mysza2 Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='piescofajnyjest']i jak wyszly ciasteczka??? ja tez juz przepis widzialam, ale jeszcze jakos nie mialam odwagi;) Biszkopciowi bardzo do pyszczka w niebieskim;)[/QUOTE] U Zosi jeszcze nie oglądałam jak wyszły. Jak ja piekłam to wyszły mniej ładne niż u WiosnaA, ale psy nie składały reklamacji:) Quote
asiek.l-g Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 właśnie właśnie ciasteczka watróbkowe!! słyszałm o tych ciasteczkach, dobrzy ludzie gdzie znajde przepis, kto mi go zdradzi:modla:...mojemu Lakusiowi bym upiekła.. Quote
Mysza2 Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='asiek.l-g']właśnie właśnie ciasteczka watróbkowe!! słyszałm o tych ciasteczkach, dobrzy ludzie gdzie znajde przepis, kto mi go zdradzi:modla:...mojemu Lakusiowi bym upiekła..[/QUOTE] Zaraz Ci wyślę:) Quote
paula_t Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 [quote name='Mysza2']Zosia upiekła ciasteczka wątróbkowe ( z przepisu WiosnaA) i te dwa potwory czarny i złoty nie opuszczają kuchni (bo ciasteczka dosusza się w piekarniku jeszcze parę razy po upieczeniu). Nawet do tego się posunęły że drapią w drzwiczki piekarnika :evil_lol:[/QUOTE] Biszkopcik wygląda na bardzo szczęśliwego psiaka- oczka błyszczące, doopka do góry gotowa do zabawy :) Kurczę, ja się nie mogę do tego zabrać :( Ciotki, a macie przepis? Quote
Mysza2 Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 [quote name='paula_t']Biszkopcik wygląda na bardzo szczęśliwego psiaka- oczka błyszczące, doopka do góry gotowa do zabawy :) Kurczę, ja się nie mogę do tego zabrać :( Ciotki, a macie przepis?[/QUOTE] Macie:):) zaraz Ci wyślę:) Quote
Panna Marple Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 [quote name='Mysza2']Macie:):) zaraz Ci wyślę:)[/QUOTE] Ja też kcem!!!:lol: Quote
Mysza2 Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 [quote name='Panna Marple']Ja też kcem!!!:lol:[/QUOTE] Kcesz to masz:):), poszło na pw:) Quote
Recommended Posts