Panna Marple Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 [quote name='Mysza2']Kcesz to masz:):), poszło na pw:)[/QUOTE] Dziękju:lol: Quote
sybil Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 [quote name='Mysza2']Macie:):) zaraz Ci wyślę:)[/QUOTE] Ojej, to ja też poproszę przepis, może mi się uda, bo ze mnie straszny antytalent kuchenny :oops: Quote
szafranekm Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Pozdrawiam Biszkopcika i Cioteczki. Jutro pewnie Biszkopcik będzie na spacerku i będąąąąą zdjęcia :multi: Quote
Mysza2 Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Będzie i będą zdjęcia:) I pewnie znowu wystartuje z zębiskami do Saby. Do małych psów jest przyjacielski i zabawowy, ale co duże to nieprzyjaciel:shake: Quote
Perełka1 Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 [quote name='Mysza2']Będzie i będą zdjęcia:) I pewnie znowu wystartuje z zębiskami do Saby. Do małych psów jest przyjacielski i zabawowy, ale co duże to nieprzyjaciel:shake:[/QUOTE] Myszko 10.03 jest rozpoczęcie nowej grupy szkoleniowej Quote
Mysza2 Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 [quote name='Katarzyna Starkiewicz']Myszko 10.03 jest rozpoczęcie nowej grupy szkoleniowej[/QUOTE] Zadzwonię jutro do Ciebie to mi powiesz co i jak ok? Quote
Perełka1 Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 [quote name='Mysza2']Zadzwonię jutro do Ciebie to mi powiesz co i jak ok?[/QUOTE] Do męża, on w temacie:lol: Najlepiej wieczorem Quote
madziakato Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Witam, przepraszam, że troche nie w temacie, ale chciałabym bardzo podziękować Paniom, które w styczniu były u mnie w domu na wizycie PA(Zawiercie-Kromołów). Wizyta dotyczyła psiaka z Korabiewic- mix owczarka bez łapy. Pies jest u nas od dwóch miesięcy i kochamy go bardzo mocno, wszystko u niego ok- bardzo się polubiły z Gabryśkiem;)!Dziękuję za miłą wizytę , pozdrawiam i kibicuję Biszkoptowi:)!!!Magda H. Quote
Mysza2 Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Witam, przepraszam, że troche nie w temacie, ale chciałabym bardzo podziękować Paniom, które w styczniu były u mnie w domu na wizycie PA(Zawiercie-Kromołów). Wizyta dotyczyła psiaka z Korabiewic- mix owczarka bez łapy. Pies jest u nas od dwóch miesięcy i kochamy go bardzo mocno, wszystko u niego ok- bardzo się polubiły z Gabryśkiem;)!Dziękuję za miłą wizytę , pozdrawiam i kibicuję Biszkoptowi:)!!!Magda H. Witam na wątku Biszkopcika:) Z wizytą byłam ja i Agusiap i bardzo było nam miło państwa poznać:) Oby wszystkie domy dla naszych podopiecznych były takie jak Państwa. Bardzo się cieszę że się psiaki polubiły:) Quote
Gabi79 Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 [quote name='Mysza2']Witam na wątku Biszkopcika:) Z wizytą byłam ja i Agusiap i bardzo było nam miło państwa poznać:) Oby wszystkie domy dla naszych podopiecznych były takie jak Państwa. Bardzo się cieszę że się psiaki polubiły:)[/QUOTE] Pamiętam, jak dziewczyny mi opowiadały o tej wizycie, były zachwycone!!!! Oby jak najwięcej było takich ludzi, jak Pani Magda z rodziną:loveu: Quote
AgusiaP Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='madziakato']Witam, przepraszam, że troche nie w temacie, ale chciałabym bardzo podziękować Paniom, które w styczniu były u mnie w domu na wizycie PA(Zawiercie-Kromołów). Wizyta dotyczyła psiaka z Korabiewic- mix owczarka bez łapy. Pies jest u nas od dwóch miesięcy i kochamy go bardzo mocno, wszystko u niego ok- bardzo się polubiły z Gabryśkiem;)!Dziękuję za miłą wizytę , pozdrawiam i kibicuję Biszkoptowi:)!!!Magda H.[/QUOTE] O jaka miła niespodzianka:multi: Witamy serdecznie :lol::lol::lol: My z Myszką ostatnio nawet Państwa wspominałyśmy;) Cieszę się, że psiaki się polubiły to bardzo dobra wiadomość:multi: Quote
madziakato Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='AgusiaP']O jaka miła niespodzianka:multi: Witamy serdecznie :lol::lol::lol: My z Myszką ostatnio nawet Państwa wspominałyśmy;) Cieszę się, że psiaki się polubiły to bardzo dobra wiadomość:multi:[/QUOTE] Tak, nawet postanowiliśmy, ze będzie jednak mieszkał z nami w domciu- przekornie wybrał bycie na dworze... Ma taki lęk przed zamknięciem, ze nawet szybe wybił i sie pokaleczył(na szczęście nie poważnie)... mieszka więc w super budzie,do dyspozycji ma cały plac, ma spacerki dwa razy dziennie i szkolenie;wszędzie jeździ z nami,jest mega inteligentny i sprytny,przecudowny i tyle;) Jeszcze raz wielkie dzięki! Quote
AgusiaP Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='madziakato']Tak, nawet postanowiliśmy, ze będzie jednak mieszkał z nami w domciu- przekornie wybrał bycie na dworze... Ma taki lęk przed zamknięciem, ze nawet szybe wybił i sie pokaleczył(na szczęście nie poważnie)... mieszka więc w super budzie,do dyspozycji ma cały plac, ma spacerki dwa razy dziennie i szkolenie;wszędzie jeździ z nami,jest mega inteligentny i sprytny,przecudowny i tyle;) Jeszcze raz wielkie dzięki![/QUOTE] Bardzo się cieszę :) Jak miło się czyta takie wiadomości :lol: pomijając oczywiście tą szybę ;) Czemu takich wspaniałych ludzi jak Wy jest tylko garstka...:placz: Quote
Mysza2 Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Jak psiak wcześniej nigdy nie był w domu, to trudno się dziwić że wybrał przestrzeń:). Teraz idzie wiosna więc cały sezon przed Wami. Może do następnej zimy oswoi się z domem:) Quote
asiek.l-g Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 przepraszam, ale zajrzyjcie tam kochani http://www.dogomania.pl/forum/threads/240578-Misiek-i-Szarik-w-typie-ONka-chore-niechciane-porzucone-proszą-o-wsparcie/page2 ciągle widze te smutne oczka. Quote
Marycha35 Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Na wątas walę. Miło czytać wypowiedzi w takim serdecznymy tonie:) Brawo!!! Do tego psiak ma cudowny domek. Biszkopcikowi też się uda/ło;) Quote
Mysza2 Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 A ja zapomniałam zdjęcia z niedzielnej wizyty wstawić:) Kto miesza w żarciu ten jest mój guru:) Quote
Mysza2 Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Biszkopcik od nawietrznej, bo wiało w niedzielę i fryzurę mu rozwichrzyło:) Quote
Marycha35 Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 (edited) Jaki to futrzuś jest kochany:)!!! Edit: Ludkowie zapraszam na zakupy dla Laosa, chory, starszy biduś nie ma na lekarstwa! Notesik w psiaki i inne cuda czekają http://www.dogomania.pl/forum/thread...-2013r-g-20-00 Edited March 6, 2013 by Marycha35 Quote
kiyoshi Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 zaglądam do Biszkopcika:) w rozwichrzonym futerku wygląda rozkosznie:loveu: Quote
AgusiaP Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Nie było cioci Agusi :shake: jak ja jestem u Biszkopcika to jestem guru :evil_lol: Quote
andegawenka Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Elu fantastyczne fotki do ogłoszeń Ci wyszły:iloveyou: Quote
Recommended Posts