Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mysza2']Macie:):) zaraz Ci wyślę:)[/QUOTE]
Ojej, to ja też poproszę przepis, może mi się uda, bo ze mnie straszny antytalent kuchenny :oops:

Posted

Będzie i będą zdjęcia:)
I pewnie znowu wystartuje z zębiskami do Saby.
Do małych psów jest przyjacielski i zabawowy, ale co duże to nieprzyjaciel:shake:

Posted

[quote name='Mysza2']Będzie i będą zdjęcia:)
I pewnie znowu wystartuje z zębiskami do Saby.
Do małych psów jest przyjacielski i zabawowy, ale co duże to nieprzyjaciel:shake:[/QUOTE]

Myszko 10.03 jest rozpoczęcie nowej grupy szkoleniowej

Posted

Witam, przepraszam, że troche nie w temacie, ale chciałabym bardzo podziękować Paniom, które w styczniu były u mnie w domu na wizycie PA(Zawiercie-Kromołów). Wizyta dotyczyła psiaka z Korabiewic- mix owczarka bez łapy.
Pies jest u nas od dwóch miesięcy i kochamy go bardzo mocno, wszystko u niego ok- bardzo się polubiły z Gabryśkiem;)!Dziękuję za miłą wizytę , pozdrawiam i kibicuję Biszkoptowi:)!!!Magda H.

Posted

Witam, przepraszam, że troche nie w temacie, ale chciałabym bardzo podziękować Paniom, które w styczniu były u mnie w domu na wizycie PA(Zawiercie-Kromołów). Wizyta dotyczyła psiaka z Korabiewic- mix owczarka bez łapy.

Pies jest u nas od dwóch miesięcy i kochamy go bardzo mocno, wszystko u niego ok- bardzo się polubiły z Gabryśkiem;)!Dziękuję za miłą wizytę , pozdrawiam i kibicuję Biszkoptowi:)!!!Magda H.

Witam na wątku Biszkopcika:)
Z wizytą byłam ja i Agusiap i bardzo było nam miło państwa poznać:)
Oby wszystkie domy dla naszych podopiecznych były takie jak Państwa.
Bardzo się cieszę że się psiaki polubiły:)
Posted

[quote name='Mysza2']Witam na wątku Biszkopcika:)
Z wizytą byłam ja i Agusiap i bardzo było nam miło państwa poznać:)
Oby wszystkie domy dla naszych podopiecznych były takie jak Państwa.
Bardzo się cieszę że się psiaki polubiły:)[/QUOTE]

Pamiętam, jak dziewczyny mi opowiadały o tej wizycie, były zachwycone!!!!
Oby jak najwięcej było takich ludzi, jak Pani Magda z rodziną:loveu:

Posted

[quote name='madziakato']Witam, przepraszam, że troche nie w temacie, ale chciałabym bardzo podziękować Paniom, które w styczniu były u mnie w domu na wizycie PA(Zawiercie-Kromołów). Wizyta dotyczyła psiaka z Korabiewic- mix owczarka bez łapy.
Pies jest u nas od dwóch miesięcy i kochamy go bardzo mocno, wszystko u niego ok- bardzo się polubiły z Gabryśkiem;)!Dziękuję za miłą wizytę , pozdrawiam i kibicuję Biszkoptowi:)!!!Magda H.[/QUOTE]

O jaka miła niespodzianka:multi:
Witamy serdecznie :lol::lol::lol:
My z Myszką ostatnio nawet Państwa wspominałyśmy;)
Cieszę się, że psiaki się polubiły to bardzo dobra wiadomość:multi:

Posted

[quote name='AgusiaP']O jaka miła niespodzianka:multi:
Witamy serdecznie :lol::lol::lol:
My z Myszką ostatnio nawet Państwa wspominałyśmy;)
Cieszę się, że psiaki się polubiły to bardzo dobra wiadomość:multi:[/QUOTE]

Tak, nawet postanowiliśmy, ze będzie jednak mieszkał z nami w domciu- przekornie wybrał bycie na dworze...
Ma taki lęk przed zamknięciem, ze nawet szybe wybił i sie pokaleczył(na szczęście nie poważnie)...
mieszka więc w super budzie,do dyspozycji ma cały plac, ma spacerki dwa razy dziennie i szkolenie;wszędzie jeździ z nami,jest mega inteligentny i sprytny,przecudowny i tyle;)
Jeszcze raz wielkie dzięki!

Posted

[quote name='madziakato']Tak, nawet postanowiliśmy, ze będzie jednak mieszkał z nami w domciu- przekornie wybrał bycie na dworze...
Ma taki lęk przed zamknięciem, ze nawet szybe wybił i sie pokaleczył(na szczęście nie poważnie)...
mieszka więc w super budzie,do dyspozycji ma cały plac, ma spacerki dwa razy dziennie i szkolenie;wszędzie jeździ z nami,jest mega inteligentny i sprytny,przecudowny i tyle;)
Jeszcze raz wielkie dzięki![/QUOTE]

Bardzo się cieszę :) Jak miło się czyta takie wiadomości :lol: pomijając oczywiście tą szybę ;)

Czemu takich wspaniałych ludzi jak Wy jest tylko garstka...:placz:

Posted

Jak psiak wcześniej nigdy nie był w domu, to trudno się dziwić że wybrał przestrzeń:).
Teraz idzie wiosna więc cały sezon przed Wami. Może do następnej zimy oswoi się z domem:)