Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia']Chyba będę potrzebowała wizyty p/a w Sosnowcu na Kalinowej. Pewnie popołudniu w jakiś dzień. Pomoże ktoś? Moze być ze mną, tylko ze ja niemobilna....[/QUOTE]
Jeśli to dla sznaucera z sosnowickiego schroniska to już Gosia2313 do mnie pisała:), Oczywiście pojadę:)

Posted

[quote name='piescofajnyjest']a Biszkopcik to pewnie do gory brzusiem lezy z przejedzenia;)[/QUOTE]
Mają się ograniczać z jedzeniem, bo już jest chłopak w sam raz i więcej nie powinno mu przybyć.
Ale w Święta jak to w Święta - goście, goście i ciężko upilnować.

Posted (edited)

Ja go odwiedzam z realu i wyprowadzam, bo Zosię dopadło paskudne jakieś grypsko i leży z wysoką gorączką.
A na wieczornym spacerze to miał 2 ciotki bo byłyśmy z Agusią na wizycie PA i wracając razem wysikiwałyśmy Zosiny duecik:)

Edited by Mysza2
Posted

[quote name='Mysza2']Ja go odwiedzam z realu i wyprowadzam, bo Zosię dopadło paskudne jakieś grypsko i leży z wysoką gorączką.
A na wieczornym spacerze to miał 2 ciotki bo byłyśmy z Agusią na wizycie PA i wracając razem wysikiwałyśmy Zosiny ducik:)[/QUOTE]

O rany, życzę Pani Zosi szybkiego powrotu do zdrowia!!!!!!!!!

Myszko, jak wypadła wizyta???

Posted

[quote name='Gabi79']O rany, życzę Pani Zosi szybkiego powrotu do zdrowia!!!!!!!!!
Myszko, jak wypadła wizyta???[/QUOTE]
Gabuniu, bardzo fajny domek dla sznaucerowatej bidy z sosnowieckiego schroniska.
W poniedziałek jadą po niego bo na razie jest na kwarantannie.

Posted

Przekażę jutro wszystkie życzenia i bardzo dziękuję:):)
A Biszkopt jest taki fajny:), wychodzi ze mną chętnie , ale jak wracamy to wpada do pokoju jak pershing i do Zosi, jakby jej rok nie widział:)
Nie da się nie kochać rumcajsa jednego, ja naprawdę nie przesadzam.
Biszkopt to taki książkowy model psa wdzięcznego i oddanego do bólu:)