Mysza2 Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 [quote name='Pysia']Chyba będę potrzebowała wizyty p/a w Sosnowcu na Kalinowej. Pewnie popołudniu w jakiś dzień. Pomoże ktoś? Moze być ze mną, tylko ze ja niemobilna....[/QUOTE] Jeśli to dla sznaucera z sosnowickiego schroniska to już Gosia2313 do mnie pisała:), Oczywiście pojadę:) Quote
piescofajnyjest Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 a Biszkopcik to pewnie do gory brzusiem lezy z przejedzenia;) Quote
Mysza2 Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 [quote name='piescofajnyjest']a Biszkopcik to pewnie do gory brzusiem lezy z przejedzenia;)[/QUOTE] Mają się ograniczać z jedzeniem, bo już jest chłopak w sam raz i więcej nie powinno mu przybyć. Ale w Święta jak to w Święta - goście, goście i ciężko upilnować. Quote
AgusiaP Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Biszkopcik tak kocha spacerki, że wszystko co zje to wybiega :) Quote
Marycha35 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Mycho jesteś rozchwytywana, tym bardziej wielkie dzięki za pomoc przy akcji "rtg Pimpkowy"!!!!:):):):) Quote
Mysza2 Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 (edited) Ja go odwiedzam z realu i wyprowadzam, bo Zosię dopadło paskudne jakieś grypsko i leży z wysoką gorączką. A na wieczornym spacerze to miał 2 ciotki bo byłyśmy z Agusią na wizycie PA i wracając razem wysikiwałyśmy Zosiny duecik:) Edited April 4, 2013 by Mysza2 Quote
Gabi79 Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 [quote name='Mysza2']Ja go odwiedzam z realu i wyprowadzam, bo Zosię dopadło paskudne jakieś grypsko i leży z wysoką gorączką. A na wieczornym spacerze to miał 2 ciotki bo byłyśmy z Agusią na wizycie PA i wracając razem wysikiwałyśmy Zosiny ducik:)[/QUOTE] O rany, życzę Pani Zosi szybkiego powrotu do zdrowia!!!!!!!!! Myszko, jak wypadła wizyta??? Quote
Mysza2 Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='Gabi79']O rany, życzę Pani Zosi szybkiego powrotu do zdrowia!!!!!!!!! Myszko, jak wypadła wizyta???[/QUOTE] Gabuniu, bardzo fajny domek dla sznaucerowatej bidy z sosnowieckiego schroniska. W poniedziałek jadą po niego bo na razie jest na kwarantannie. Quote
AgusiaP Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Oj bardzo fajny domek szkoda, że takich domków jest tak mało... A nasza biedna Zosia chora w łóżku leży, ale najważniejsze, że ma wspaniałe towarzystwo :) Quote
Mysza2 Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Przekażę jutro wszystkie życzenia i bardzo dziękuję:):) A Biszkopt jest taki fajny:), wychodzi ze mną chętnie , ale jak wracamy to wpada do pokoju jak pershing i do Zosi, jakby jej rok nie widział:) Nie da się nie kochać rumcajsa jednego, ja naprawdę nie przesadzam. Biszkopt to taki książkowy model psa wdzięcznego i oddanego do bólu:) Quote
piescofajnyjest Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 mam nadzieje, ze Pani Zosia juz sie lepiej czuje! pozdrowienia przesylam Quote
szafranekm Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Ja także życzę duuuużo zdrówka Pani Zosi i Biszkopcikowi. Quote
Mysza2 Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 dziękujemy za życzenia:) Pacjent będzie żył:), dzisiaj już lepsza była, ale dopilnuję żeby jeszcze nie wystawiała nosa z domu. Quote
Mysza2 Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Biszkopcie, od jutra koniec mojego wyprowadzania, chodź sobie z Zosią na sikanie:) Quote
Recommended Posts