Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

andegawenka napisał(a):
Ja sobie nie wyobrażam dogo bez Biszkopta:shake:

Ninuś ja mam dzisiaj głowę 6 na 9 i przez Biszkopta
i następnego nieszczęśnika z połamaną miednicą :placz::placz::placz:

Posted

Mysza, decyzja należy tylko i wyłącznie do Twojej siostry- ja wiedziałam, że go nie odda ;)
To prawda, że on tam zaznał spokoju psychicznego, znalazł swoją bezpieczną przystań, a skoro z Pani Oli taka złota kobieta, to bez problemu znajdzie się Jej zastępstwo Biszkopcika, psiaków, które potrzebują domu mnóstwo dookoła.

Posted

To dotarłam w końcu i ja;)
Tak jak Elunia pisała taki domek to marzenie :loveu: Pani Ula wspaniała kobietka :lol: mówiła, że oczywiście zrozumie, jeśli decyzja Zosi będzie na nie, ale Zosia prosiła o parę dni do namysłu;)
A my wariatki :stupid::stupid::stupid:zamiast się cieszyć, że Biszkopcik ma szanse na taki domek mamy problem, ale największy to ma Zosia...

Posted

AgusiaP napisał(a):
To dotarłam w końcu i ja;)
Tak jak Elunia pisała taki domek to marzenie :loveu: Pani Ula wspaniała kobietka :lol: mówiła, że oczywiście zrozumie, jeśli decyzja Zosi będzie na nie, ale Zosia prosiła o parę dni do namysłu;)
A my wariatki :stupid::stupid::stupid:zamiast się cieszyć, że Biszkopcik ma szanse na taki domek mamy problem, ale największy to ma Zosia...

Psichole z nas:shake:

Posted

paula_t napisał(a):
Mysza, decyzja należy tylko i wyłącznie do Twojej siostry- ja wiedziałam, że go nie odda ;)
To prawda, że on tam zaznał spokoju psychicznego, znalazł swoją bezpieczną przystań, a skoro z Pani Oli taka złota kobieta, to bez problemu znajdzie się Jej zastępstwo Biszkopcika, psiaków, które potrzebują domu mnóstwo dookoła.

Paula gdyby nie problem z moją Sabą i jeszcze rotwailerem znajomych do których Zosia tez w lecie jeździ na wieś, to już ze 2 miesiące temu przenieślibyśmy wątek do "mają dom"
Ale uwierz mi to nie takie proste. Różnica gabarytów duża i miłości mimo cotygodniowych spacerów nie ma niestety.
Gdyby nie trafił się dobry domek to nie byłoby dyskusji i Biszkopt by został, byłyby na wsi wypuszczane na zmianę i dalibyśmy radę, bo jak się musi to się da radę.
Nigdy nie darowałybyśmy sobie gdyby coś się Biszkoptowi stało, a mógł mieć dobry dom.
To nie są żarty jak psy się nakręcają jeszcze przy takiej różnicy gabarytów.
Pisałam że Zosia zanim poznała panią Olę zdecydowana była że Biszkopt zostaje, ale teraz dalej myśli.

Posted

Mysza, kochana, ale czemu Ty mi się tłumaczysz? Ja tak napisałam tylko dlatego, że po prostu w Biszkopciku trudno się nie zakochać, a jak jeszcze przez taki długi czas ma się psiaka pod jednym dachem, to potem ciężko się rozstać:)

Posted

No i sytuacja się rozwiązała sama.
Rozmawiałam z Panią Olę przed chwilą przez telefon.
Pani Ola mi powiedziała ze definitywnie nie weźmie Biszkopta bo jeszcze takiej relacji człowiek - pies jaką dzisiaj zobaczyła to jeszcze nie widziała.
I żebym zaraz zadzwoniła do Zosi żeby nie biła się już z myślami.
Do Zosi zadzwoniłam.
A ja nie wiem czy się mam martwić czy cieszyć.
Idę się obwiesić
Zosia nie nadaje się na tymczas, ja na dogo

Posted

Mysza2 napisał(a):
Pani Ola mi powiedziała ze definitywnie nie weźmie Biszkopta bo jeszcze takiej relacji człowiek - pies jaką dzisiaj zobaczyła to jeszcze nie widziała.
Do Zosi zadzwoniłam.
Idę się obwiesić

Myszko, ja mam tym sposobem 5 sztuk

Posted

[quote name='Mysza2']No i sytuacja się rozwiązała sama.
Do Zosi zadzwoniłam.
Idę się obwiesić

:loveu:

Poważnie, taki powód podała ta Pani?

Posted

Mysza2 napisał(a):
Do Zosi zadzwoniłam.
Idę się obwiesić

oj...skąd ja to znam:)
ale jak Zosia kocha i Biszkopt kocha to będzie dobrze Mysza, zobaczycie:) ważne, by istniało to coś:loveu:

Posted

Katarzyna Starkiewicz napisał(a):
Myszko, ja mam tym sposobem 5 sztuk

Kasiu, serce moje, to może chcesz 6-go , mam jednego z połamaną miednicą:(
andegawenka napisał(a):
:loveu:

Poważnie, taki powód podała ta Pani?

Poważnie.
Powiedziała też że chce dać dom psu, który nie ma domu, a zobaczyła szczęśliwego psa, który ma już dom:(

Posted

kiyoshi napisał(a):
oj...skąd ja to znam:)
ale jak Zosia kocha i Biszkopt kocha to będzie dobrze Mysza, zobaczycie:) ważne, by istniało to coś:loveu:

coś to jest i to duże coś.
Damy radę.
Dajmy Zosi czas do końca tygodnia na podjęcie ostatecznej decyzji.
Zosia prosiła o 3 dni ale jej wydłużymy po znajomości

Posted

Mysza2 napisał(a):
Paula gdyby nie problem z moją Sabą i jeszcze rotwailerem znajomych do których Zosia tez w lecie jeździ na wieś, to już ze 2 miesiące temu przenieślibyśmy wątek do "mają dom"
Ale uwierz mi to nie takie proste. Różnica gabarytów duża i miłości mimo cotygodniowych spacerów nie ma niestety.
Gdyby nie trafił się dobry domek to nie byłoby dyskusji i Biszkopt by został, byłyby na wsi wypuszczane na zmianę i dalibyśmy radę, bo jak się musi to się da radę.
Nigdy nie darowałybyśmy sobie gdyby coś się Biszkoptowi stało, a mógł mieć dobry dom.
To nie są żarty jak psy się nakręcają jeszcze przy takiej różnicy gabarytów.
Pisałam że Zosia zanim poznała panią Olę zdecydowana była że Biszkopt zostaje, ale teraz dalej myśli.

Myszko, zapraszamy do nas na szkolenie:lol: