Jump to content
Dogomania

Klarnet-8-letni, chory(Spondyloza)mix dobermana!!! Prosimy pomóżcie go leczyć!!!

Recommended Posts

Posted

Przelew pojechał.
Byłem u Klarnecia we Wtorek. Troszkę mu się w końcu poprawiło biedakowi, troszeczkę przytył i może już niedługo będzie można wreszcie go zdiagnozować - zrobić rtg i co tam jeszcze będzie potrzebne. Zdjęcia wkleję jak znajdę chwilę czasu.
I pozdrowienia dla V.Wrocław i Babata od Przyjaciel Koni z urlopu na działce :-)

• Replies 885
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przelew przyjechał:lol: Mam:
od KWL 30 złotych
od Karusiap 10 złotych
od Zmysł 20 złotych
od Dea 15 złotych

od _beatka_ 20 złotych
od Martasuwalki 10 złotych

dziękuję:loveu: to już wszyscy, zaraz wpłacam na Klarneta 105 złotych:-)

Posted

Wujciowi Zmysłowi nie trzeba przypominać. A pałką straszyć też nie, bo wujcio bojaźliwy bardziej. Będzie płacił do 10 każdego miesiąca, bieżący przelew wyjdzie w poniedziałek lub we wtorek.

Posted

_beatka_ napisał(a):
dopiero wrocilam z urlopu i juz zrobilam klarnetowy przelew:cool3:
a co u mojego ulubienca?:razz:

Beatko, cieszę się, że wróciłaś - sorry, że na tym wątku, ale czym możesz zmienić tytuł krakvetowy? dzięki:loveu:

Posted

Byłem w zeszłym tygodniu, mam zdjęcia, nie miałem czasu napisać i wstawić, wybieram się tez jutro, więc jak bedę miał chwilkę czasu po niedzieli to napiszę i wrzucę jakieś zdjątka.
Myślę że może wreszcie się go zdiagnozuje i zacznie leczyć. Cholera powoli przywiązuje się do następnego biedaka...

Posted

anouk92 napisał(a):
Jutro Klarnet jest umówiony na konsultacje u Dr.Janickiego.

Bardzo ciesze się, że będzie miał konsultacje. Będzie wiadomo co mu dolega:roll: