aisaK Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 ...cały czas... niech już coś się dla niego znajdzie!!! Quote
_beatka_ Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 ja bylam dziś u klarnecika, KWL ma rację to miejsce zdecydowanie nie sluży jakiejkolwiek rekonwalescencji:shake: klarnecik jest kochanym psiakiem, niekonfliktowym, grzecznym, istny dżentelmen:loveu: dostal michę gotowanego obiadku, którą pochłonął w 30sekund:roll::lol: aha i klarnecik lubi sie przytulac, jak się do niego nachylalam to ciągle przychodzil i wtulal lepek we mnie zebym go glaskala:cool3:a tuta zdjecia Quote
KWL Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Bardzo dziękujemy Beatko za odwiedziny i mizianie - wcale mu się nie dziwię że nie chciała przestać. Quote
_beatka_ Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 miziotny jest bardzo, jutro znów do niego jade, tym razem z siostrą żeby porobić mu jeszcze jakieś ladne zdjęcia:cool3: i obiadek też dostanie, trzeba go trochę upaść żeby się zaokrąglil wreszcie;) Quote
Zmysł Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 _beatka_ napisał(a):miziotny jest bardzo, jutro znów do niego jade, tym razem z siostrą żeby porobić mu jeszcze jakieś ladne zdjęcia:cool3: i obiadek też dostanie, trzeba go trochę upaść żeby się zaokrąglil wreszcie;) To wymiziaj ode mnie Quote
_beatka_ Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 o kurcze, no to jak tyle mizianek zostalo zaklepanych to bede musiala siostre zaprzegnąć do miziania, bo sama to rady nie dam:lol:;) Quote
_beatka_ Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 na początku pragnę w imieniu klarnecika podziękować ciociom i wujkom za przekazane mizianka, naszemu misiowi chyba się podobalo:cool3: a teraz zdjecia i najladniejsze bo usmiechniete pelną morda:loveu: Quote
KWL Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Dziękujemy Beatko ! Już dawno Klarnecik nie miał dwóch dni pod rząd z wizytami mizianiem i domowym jedzonkiem. Włąsciwie to nie wiem kiedy miał... Bardzo, bardzo potrzebny jest DT dla tego psa, gdzie będzie mógł odpocząć fizycznie i psychicznie zanim zaczniemy jakiekolwiek poważniejsze leczenie. Quote
_beatka_ Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 strasznie mi go żal :-( bo to naprawdę idealny pies:loveu: jak wróce we wrześniu i klarnecik nie znalazlby tymczasu to moge do niego jeździć codziennie dopóki mi się szkola nie zacznie, dla mnie to czysta przyjemność;) Quote
V.Wrocław Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Od paru dni czuje sie okropnie,te skoki temperatury raz zimno a raz goraco,ni i nie trzeba było czekac długo,gorączka o kaszel daja sie mi we znaki ,leze dzisiaj do lekarza,padam wieczorkiem jak betka a przy mnie Soncia spi tez jak zabnita.Niko wczoraj skoczył na człowieka w ubraniu roboczym,pewnie mu sie kojarzy z kims ze schroniska kto mu dokuczał,dobrze,ze mial kaganiec na pyszczysku,bo byłyby kłopoty.Za to w domu jest superasny na zewnatrz diabełek.Podkupuje go troszke roznymi przysmakami,tak,ze psiak jest juz zdobyty :jak to się mowi przez żoładek do serca...":loveu: Dziasiaj ja leze w łożeczku po przyjsciu od lekarza a babat sprzata tzn chyba poodkurza,psy napeno mnie onsiąda jak muchy..:loveu: Quote
paros Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 V.Wrocław napisał(a):Od paru dni czuje sie okropnie,te skoki temperatury raz zimno a raz goraco,ni i nie trzeba było czekac długo,gorączka o kaszel daja sie mi we znaki ,leze dzisiaj do lekarza,padam wieczorkiem jak betka a ........... Teraz taka pogoda :shake: wszyscy narzekają alebo na skoki cisnienia albo są przeziebieni :cool3: Zdrówka, poleż i wykuruj się :roll: Klarnecik bidulek teraz troche zaniedbany z odwiedzinami :-( :-( [SIZE="3"]Klarnecik bardzo prosi o chociaż o domek tymczasowy :modla: :modla: :modla: :modla: Quote
Dea Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 V.Wrocław wracaj do zdrowia!:p KTO DA TYMCZAS DLA KLARNETA??? Quote
karusiap Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Dea kiedy kolejny miesiac?? zabij mnie ale moglam zapodziac,prosz wyslij mi na priwa konto na wplaty dla Klarnecika,deklaracje comiesieczne... Quote
Dea Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 KOLEJNY MIESIĄC JUTRO!!! I od jutra zbieram składki na sierpień, jak ktoś zapomniał, że się zadeklarował, to zdaje się na 19 stronie jest lista:cool3: :diabloti: PROSZĘ O WPŁATY OD JUTRA:lol: Karusiap wyślę, nic się nie martw:evil_lol: Quote
karusiap Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 karusiap napisał(a):Dea kiedy kolejny miesiac? grunt to madre pytanie:oops: :evil_lol: a co tam u Klarnecika?byla jakas ciotka lub wujek u niego? Quote
Dea Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Przypominam o wpłatach na sierpień:diabloti: DEKLARACJE: _beatka_ : 20 złotych Zmysł: 20 złotych KWL: 20 złotych Dea: 15 złotych karusiap: 10 złotych Martasuwałki: 10 złotych No:mad: :evil_lol: Quote
aisaK Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Dea nam tu księguje i straszy pałką ;) A nasz kochany Klarnecik potrzebuje domku lub tymczasu!:( Quote
Recommended Posts