Jump to content
Dogomania

Klarnet-8-letni, chory(Spondyloza)mix dobermana!!! Prosimy pomóżcie go leczyć!!!

Recommended Posts

• Replies 885
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja bylam dziś u klarnecika, KWL ma rację to miejsce zdecydowanie nie sluży jakiejkolwiek rekonwalescencji:shake:

klarnecik jest kochanym psiakiem, niekonfliktowym, grzecznym, istny dżentelmen:loveu:
dostal michę gotowanego obiadku, którą pochłonął w 30sekund:roll::lol:
aha i klarnecik lubi sie przytulac, jak się do niego nachylalam to ciągle przychodzil i wtulal lepek we mnie zebym go glaskala:cool3:a tuta zdjecia

Posted

miziotny jest bardzo, jutro znów do niego jade, tym razem z siostrą żeby porobić mu jeszcze jakieś ladne zdjęcia:cool3:
i obiadek też dostanie, trzeba go trochę upaść żeby się zaokrąglil wreszcie;)

Posted

_beatka_ napisał(a):
miziotny jest bardzo, jutro znów do niego jade, tym razem z siostrą żeby porobić mu jeszcze jakieś ladne zdjęcia:cool3:
i obiadek też dostanie, trzeba go trochę upaść żeby się zaokrąglil wreszcie;)

To wymiziaj ode mnie

Posted

na początku pragnę w imieniu klarnecika podziękować ciociom i wujkom za przekazane mizianka, naszemu misiowi chyba się podobalo:cool3:
a teraz zdjecia

i najladniejsze bo usmiechniete pelną morda:loveu:

Posted

Dziękujemy Beatko !
Już dawno Klarnecik nie miał dwóch dni pod rząd z wizytami mizianiem i domowym jedzonkiem. Włąsciwie to nie wiem kiedy miał...
Bardzo, bardzo potrzebny jest DT dla tego psa, gdzie będzie mógł odpocząć fizycznie i psychicznie zanim zaczniemy jakiekolwiek poważniejsze leczenie.

Posted

strasznie mi go żal :-( bo to naprawdę idealny pies:loveu:
jak wróce we wrześniu i klarnecik nie znalazlby tymczasu to moge do niego jeździć codziennie dopóki mi się szkola nie zacznie, dla mnie to czysta przyjemność;)

Posted

Od paru dni czuje sie okropnie,te skoki temperatury raz zimno a raz goraco,ni i nie trzeba było czekac długo,gorączka o kaszel daja sie mi we znaki ,leze dzisiaj do lekarza,padam wieczorkiem jak betka a przy mnie Soncia spi tez jak zabnita.Niko wczoraj skoczył na człowieka w ubraniu roboczym,pewnie mu sie kojarzy z kims ze schroniska kto mu dokuczał,dobrze,ze mial kaganiec na pyszczysku,bo byłyby kłopoty.Za to w domu jest superasny na zewnatrz diabełek.Podkupuje go troszke roznymi przysmakami,tak,ze psiak jest juz zdobyty :jak to się mowi przez żoładek do serca...":loveu: Dziasiaj ja leze w łożeczku po przyjsciu od lekarza a babat sprzata tzn chyba poodkurza,psy napeno mnie onsiąda jak muchy..:loveu:

Posted

V.Wrocław napisał(a):
Od paru dni czuje sie okropnie,te skoki temperatury raz zimno a raz goraco,ni i nie trzeba było czekac długo,gorączka o kaszel daja sie mi we znaki ,leze dzisiaj do lekarza,padam wieczorkiem jak betka a ...........

Teraz taka pogoda :shake: wszyscy narzekają alebo na skoki cisnienia albo są przeziebieni :cool3:

Zdrówka, poleż i wykuruj się :roll:

Klarnecik bidulek teraz troche zaniedbany z odwiedzinami :-( :-(
[SIZE="3"]Klarnecik bardzo prosi o chociaż o domek tymczasowy :modla: :modla: :modla: :modla:

Posted

KOLEJNY MIESIĄC JUTRO!!! I od jutra zbieram składki na sierpień, jak ktoś zapomniał, że się zadeklarował, to zdaje się na 19 stronie jest lista:cool3: :diabloti: PROSZĘ O WPŁATY OD JUTRA:lol: Karusiap wyślę, nic się nie martw:evil_lol:

Posted

Przypominam o wpłatach na sierpień:diabloti:

DEKLARACJE:
_beatka_ : 20 złotych

Zmysł: 20 złotych
KWL: 20 złotych
Dea: 15 złotych
karusiap: 10 złotych
Martasuwałki: 10 złotych

No:mad: :evil_lol: