malawaszka Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 andzia69 napisał(a):a qpala juz sadził na podwórku? jeszcze nie, ale nie wszystko na raz ;) Quote
AniaGucio Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 malawaszka napisał(a):hahah takie rzeczy tylko na dogomanii - powszechna radość z siku pod drzewkiem - strasznie to lubię :lol: Coś w tym jest ;) Quote
Saththa Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 malawaszka napisał(a):Wieści z frontu - Zasiu zrobił siku pod drzewkiem :multi: malawaszka napisał(a):hahah takie rzeczy tylko na dogomanii - powszechna radość z siku pod drzewkiem - strasznie to lubię :lol: AniaGucio napisał(a):Coś w tym jest ;) Huraaaaaaaaaaaaa :cunao::cunao:Taniec radości hura;) Quote
sybil Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Ha, ha, ha jak Zasiu postawi qpala pod drzewkiem to jego fanclub zrobi chyba hiper imprezę alkoholową:chlup::popcorn: :chlup: :drink1::chlup: :knajpa: Quote
Saththa Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 sybisia napisał(a):Ha, ha, ha jak Zasiu postawi qpala pod drzewkiem to jego fanclub zrobi chyba hiper imprezę alkoholową:chlup::popcorn: :chlup: :drink1::chlup: :knajpa: Juz chłodze winko :kciuki: ale nie musi pod drzewkiem, moze na trawce;) nawet na chodniku moze jak dla mnie;) Quote
malawaszka Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 sybisia napisał(a):Ha, ha, ha jak Zasiu postawi qpala pod drzewkiem to jego fanclub zrobi chyba hiper imprezę alkoholową:chlup::popcorn: :chlup: :drink1::chlup: :knajpa: no Sybisiu słowo się rzekło - szykujcie szampana - dziś było 2 (słownie DWA) razy siku na dworze i 1 (słownie JEDEN) kupal :cunao: tak trzymaj Zaszku kochany :loveu: :drinking: Quote
Saththa Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Jezu jak dobrze :chlup::chlup::chlup::chlup::chlup::chlup::chlup::chlup::chlup::chlup::chlup::chlup::chlup: Quote
sybil Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 O, kurza twarz, już otwieram bąbelki:cunao::drink1::drinka:. Brawo Zasiu podlewaj i stawiaj na zdrowie!:klacz::klacz::klacz: A w domu przestał, czy jeszcze kropi? Quote
Elza22 Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 :drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
Saththa Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 AniaGucio napisał(a):Klub Alkoholików normalne ;) Jak jest okazja to trzeba korzystać:lol: Quote
sybil Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Taka okazja to jest coś! I siii i koo na spacerku, trzeba to oblac' :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 nic nie wiemy nowego i to chyba dobrze - mam nadzieję... ja dziś nie miałam netu i pewnie zaraz znowu nie będę miała :angryy: samych kurna informatyków specjalistów mam w domu :mad: Quote
wilczy zew Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 net miał być szybszy,to może Ty jesteś za wolna :scared: Quote
malawaszka Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 wilczy zew napisał(a):net miał być szybszy,to może Ty jesteś za wolna :scared: noo jestem zbyt wolna i nie nadążam za tym netem - nie mogę dogonić sygnału hahah :angryy: Quote
malawaszka Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 wieść gminna niesie, że siku i kupka na dworku :cool2::sweetCyb: Quote
Elza22 Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 malawaszka napisał(a):wieść gminna niesie, że siku i kupka na dworku :cool2::sweetCyb: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
ania0112 Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Super wiadomości!!!!!!! No Zasiu miałam nadzieje, że przez weekend się odblokujesz!!!:multi::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::cunao: Quote
Recommended Posts